Şu türk kızlarına gosterdigimiz ilgiyi sevgiyi yabancı kızlara gösterseydik mutlu olurduk erkekler olarak haksız mıyım?

Hangi türk kızı size ne yaptı da bu kadar kin doldunuz anlamıyorum sizi. Benim de kalbimi kıran türk erkekleri oldu ama ben hepinizden nefret etmiyorum. Siz ne yaşıyorsunuz da bu hale gelebiliyorsunuz yaa 😖
Türk kızları ile yine her zaman mutlu oluruz ama egoları müsade etmiyor kendilerini soğutup itici kılıyor bu egoları yüzünden egoları olmasa türk kızın üstüne yabancı kız asla tanımam
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!zaten ülke erkeklerinin çoğunun evlendiği kadınlar suriyelilermiş. yabancılara ilgi gösterdiğiniz kanıtı 😂
Ne zaman sevmeye ilgi göstermeye kalksam itip kakıp yabani hareketlerde bulunuyorlar yapılan emek verilen değerin hiçbirisi karşılığını almıyor. Yabancılar mesela ukraynalilar ve ruslar o kadar guzel olmalarina rağmen sıfıra yakın bir ego ve yardımseverlik var, değer verme var. Bu ülkenin suyuna ne koydular bilmiyorum ama bu ulkedeki kizlarin tavirlari çok bunaltıyor artık..
Valla öyle olsa bile buda erkeklerden kaynaklanıyor türk kadınları eziliyor kıymet bilinmiyor onlar mutlu olduğu için böyleler
Yabanci kadinlar, kizlar inan bana yolda, Türk, Arap, Kürt görünce karsi kaldirima kaciyor.
Seni silah zoruyla mı konuşturdular kanka türk kızlarıyla
Yabancı kızlar da hemen koşup boynunuza atlardı knk aynen. Türk kızları iğrenç siz Brad Pitt'siniz.
5 parmağın beşi bir değil de haklılık payın var
O zaman sende yabancı kızlara gösterseydin.
e göster o zaman. kim gösterme diyor sana
Ee aklın yolu bir
Aklı olan bu ülkede durmaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş