bizim göbek önde boy kısa kızlar bizden üstün gibi 5 -0 öndeler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türk kızlarının egosundan güzellikleri pek fark edilmiyor.
Rus veya diğer kızları görmeden Türk kızlarına güzel demen çok yanlış
Türk kızlarının egosu yok erkekleri ismini böyle yaparsa kızları da normal davranmaz
@yuruyenkafeın 👍👍
Ay siz sanki ispanyol italyan erkeği falansınız. Türk kızlarına egolu diyorsunuz ama g. öt göbek salınmış halinizi görmeden rus kızlarını övüyorsunuz türk kızlarını beğenmiyorsunuz. Hangimiz egoluyuz acaba. d
bence böyle güzellere ego az bile
@gonegirl_ ben onun adına bizden özür dilerim ruslar da kim
Hahaha yarası olan kocunup yorum yapmış madem öyle değilsiniz niye üstünüze alınıyorsunuz. Niye atıyorsunuz her şeye böyle. Ben lafı ortaya attım
Kocunmak değil gocunmak o abi. Önce bi kendi dilini öğren başka milletlere sonra yelken açarsın HSHXLWĞXLWŞXKWK
@gonegirl_ ben gocunmak yazmaya çalıştım ama otomatik klavye.
Her neyse ben bunları birşeye dayanarak söylüyorum. Kötü niyetle yazmadım kimseyi de kırma taraftarı değilim ama şu an sokağa çık 100 tane erkeğe sor 100 erkekten en az 95'i Rus kızları demezse bişey bilmiyorum ayrıca ben 9 yıl boyunca otelllerde çalıştım turistlerle gezdim tozdum ve bu kanıya vardım.
Sorunuzdan gördüğüm kadarıyla henüz evlenememişsiniz ki evlenirseniz de eşinize şimdiden üzüldüm rus kızlarına dibi düşen bir kocası olacagı için. Gerçi bu kadar turistle gezip tozup bi rus eş bulamamanız da epeyce garip. Türk kızlarınında size ölüp bitmediğini umarım biliyorsunuzdur. Türk kızlarına egolu demeden önce bence erkek milleti olarak bi kendinize bakın iyi geceler.
Aman ölüp bitin bana nolur ya valla
Siz türk kadınları ya yalvartirsiniz ya da size köpek muamelesi yapan erkeklerin peşinden koşup sonra dersiniz ki bütün erkekler aynı
Hele bu ortamda gördüğüm kızların hemen hepsi evli adamlarla takılıyor onlara ne demeli çünkü siz kadınların tek dertleri para olmuş. Size insan gibi değer verilince de bir tarafınız kalkıyor ya da şımarıp o sevgi size bir beden büyük geldiği için başka kollarda buluyorsunuz kendinizi.
Bence siz Türk kızları önce kendinize çeki düzen verin ondan sonra karşıdaki kişiyi eleştirin
İyi geceler
@gonegirl_ onun adına ben sizden özür dilerim. türk kızları favorim
Hadi bu ortamdaki kızlad evli erkeklerle takılacak kadar karaktersiz diyelim peki erkekler neden buna izin veriyor 😀 Evliyse yapmayacak ona yazan kız olursa da cevap vermeyecek bu kadar basit. Siz bu kafayla zaten yuva kurmayın hahshahshhahhaha
İsminden de belli köpek olduğun
@gonegirl_ yuva kurmak isteyen kim
Bu pahalılıkta bir de sizin gibilerin kahrı mi çekilir.
Sen nesin bebeğim İngiltere kraliyet ailesinden gelme misin egon bin beş yüz
Ya allah aşkına şu soruyu silin bir şey yspın sürekli bildirim gelemsinden bıktım susun nolur ya
Abicim profilin açık ya sordugun soruda evlenmek istedigini ama bulamadığını sormuşsun görüyoruz HSHZHAHZJWJAHHAAHAHSHHD
Sen o nick ile hiçbir şey haketmiyorsun uc. be herif
haklısın
... ... .
Nickinden dolayi bir sey demiyorum allah cezani vermis zaten dhdjdjdj
@Bihteeerrr 😂😂
yorumun nedir 😀
😄😄😄😄😄Hahah sesli güldüm 😂
@Bihteeerrr bihter hanım daha fazla güldürebilirim sizin yorumunuz nedir
@Bihteeerrr haahahahhhahahahaa 😅😅😅
yorumunuz nedir
😄😄😄Ne konuda 🤔
@Bihteeerrr yani sorduğum soruya yorumun nedir 😀
Erkek kendine bakarsa karakter olarak ta ılımlı biriyse neden hak etmesin. Narsist olmasın da o yeterli gjk
@Bihteeerrr beni yorumlar mısın peki
Görmediğim tanımadığım kişiyi nasıl yorumlayabilirim HJK
@Bihteeerrr jdjdksddksshdhd
Hklllşşş ay koptum cidden
@Bihteeerrr ismimden ydrumla beni 👉👉😀😀
ne gülüyon banusu 😀
Karşı cinsler için fedakarlık yapmaktan gocunmayan biri oldu mu glkkk
@Bihteeerrr siz kızlar için her türlü fedakarlığı yaparım
Oh be kabul eden erkek sonunda dkskdk
cidden bu nedenden ötürü spora yazıldım