Bekârım. Evlilik kaderde varsa olur lâkin bunun için herhangi bir adım atmayacağım. Âhir zamanda daha imanımı kurtarmakta zorluk çekiyor, birçok günaha dalıp ahireti unutuyorken doğacak çocukların sorumluluğundan, aynı zamanda erkeğin kadınlara karşı olan güçlü meylinden dolayı evlilikten korkuyorum. Evlenmek isteyenlere şunları diyebilirim tanıştığınız insanlarla ilk zamanlar yani daha çok hisler değilde mantığın hâkim olduğu zamanlar yanınızda üçüncü bir kişiyi alarak buluşun bu sâyede Karşınızdaki insanı daha iyi tanırsınız aksini yaparsanız aranızdaki güçlü duygular, kusurlarınızı örtüp evlendikten sonra hisler bir bir kaybolunca ortaya çıkmaya başlayacak.
huuhubengeldim | Aşk İlişkileri konusunda 110 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Aşık olduğun zaman Ankara bile daha renkli gelir gözüne keşke aşık olabilsem büyük lütuf
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
10 gü
Umarım olursunuz çok zor..
İlhann06 | Aşk İlişkileri konusunda 4,1b görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Bekarım. Hayatımı birlikte sürdüreceğim biri olması önemli benim için. Aşk ya da mantık evliliği önemli değil. Aslına bakışırsa boşanmaların büyük çoğunluğu aşk evliliği yapanlar arasında
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Eğitilme | Aşk İlişkileri konusunda 8,4b görüş paylaştı.
Master
10 gü
Aşık olmam lazım. Kadının önce beni seçmesi sonra benim seçmem gerek. Mantıklı düşünemiyorum. Sevdiğim işleri yaparak hayatımı huzurlu yalnız da mutlu olarak yaşıyorum zaten
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Nükleerteori | Aşk İlişkileri konusunda 58,3b görüş paylaştı.
Master
10 gü
Bekarım. Mantık evliliği diyorum ama zengin koca, zengin eş'i mantık evliliği olarak görmüyorum. Gördüğüm şu, bir insanı sevmezsin aşık değilsindir ama iyi anlaşıyorsundur, o seni seviyordur, bu bence mantık evliliği olur ve daha uzun sürer
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
10 gü
Aslında bizimkisi İlk başlangıçta birazcık Aşk evliliği gibiydi Daha doğrusu Aşk evliliydi Tabii sonra mantığa döndü Yani bu süreç ile gelişen bir durum aşkla başlayıp mantıklı devam ediyor
Ben aldatıldım ben sana söyleyeyim aşk evliliği en doğrusunu aşk olmasada karşılıklı ihtiyaçlarını karşılayacak bir eş yani değer verecek önemseyevek biri
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Bronzezanni | Aşk İlişkileri konusunda 115 görüş paylaştı.
Xper 4
10 gü
İlişki içerisindeyim. Olayın mantık tarafındayım kişilik özelliklerini beğendiğim insanı sevmem daha olası.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
423Bekârım. Evlilik kaderde varsa olur lâkin bunun için herhangi bir adım atmayacağım. Âhir zamanda daha imanımı kurtarmakta zorluk çekiyor, birçok günaha dalıp ahireti unutuyorken doğacak çocukların sorumluluğundan, aynı zamanda erkeğin kadınlara karşı olan güçlü meylinden dolayı evlilikten korkuyorum. Evlenmek isteyenlere şunları diyebilirim tanıştığınız insanlarla ilk zamanlar yani daha çok hisler değilde mantığın hâkim olduğu zamanlar yanınızda üçüncü bir kişiyi alarak buluşun bu sâyede
Karşınızdaki insanı daha iyi tanırsınız aksini yaparsanız aranızdaki güçlü duygular, kusurlarınızı örtüp evlendikten sonra hisler bir bir kaybolunca ortaya çıkmaya başlayacak.
Hayırlısı olsun sizin için
Sizin içinde teşekkür ederim
Tşkler
Aşık olduğun zaman Ankara bile daha renkli gelir gözüne keşke aşık olabilsem büyük lütuf
Umarım olursunuz çok zor..
Bekarım. Hayatımı birlikte sürdüreceğim biri olması önemli benim için. Aşk ya da mantık evliliği önemli değil. Aslına bakışırsa boşanmaların büyük çoğunluğu aşk evliliği yapanlar arasında
Aşık olmam lazım. Kadının önce beni seçmesi sonra benim seçmem gerek. Mantıklı düşünemiyorum. Sevdiğim işleri yaparak hayatımı huzurlu yalnız da mutlu olarak yaşıyorum zaten
Bekarım. Mantık evliliği diyorum ama zengin koca, zengin eş'i mantık evliliği olarak görmüyorum. Gördüğüm şu, bir insanı sevmezsin aşık değilsindir ama iyi anlaşıyorsundur, o seni seviyordur, bu bence mantık evliliği olur ve daha uzun sürer
Aslında bizimkisi İlk başlangıçta birazcık Aşk evliliği gibiydi Daha doğrusu Aşk evliliydi Tabii sonra mantığa döndü Yani bu süreç ile gelişen bir durum aşkla başlayıp mantıklı devam ediyor
Neden imkansiz olsunki
Ben aldatıldım ben sana söyleyeyim aşk evliliği en doğrusunu aşk olmasada karşılıklı ihtiyaçlarını karşılayacak bir eş yani değer verecek önemseyevek biri
İlişki içerisindeyim.
Olayın mantık tarafındayım kişilik özelliklerini beğendiğim insanı sevmem daha olası.
Bekar ama aşk olsun yani
Umarım
Escinsel misin?
Evet...
Pekii olabilir mutlu olmanı dilerim
teşekkür ederim umarım
Mantık evliliği daha iyi
Dul😂 ikisi de değil. Evliliğe tövbe
Kesinlikle mantık evliliği
Boşandım, aşk evliliği
Bekarım
Avrupa evliliği 😉😂