Aşk İlişkileri Mantık evliliği mi yapacaksınız aşk evliliği mi, söyleyeyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 59 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar size başarılar benim turşum kurulacak Mantık evliliği mi yapacaksınız aşk evliliği mi, söyleyeyim mi? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin baby 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kore=mantık ivet öyle olacak görseldeki adam senin peşini hala bırakmıyor mu? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bıkhftokfıfjgkhlk yok bu normal biri Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hiçbiri. Evliliğin düşmanıyım, zamanında evlenen kafama s*çayım. 2 2 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Hayret... Bu yazdığımı beğenen var... @Afrodit429067 Banker_Bilo +1 yıl Evlenip de hayatını yakma @kulllkedisi
yaparsınyavrum Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Kizlar uyanın bu maddi krizde mantık evliliği yapacak pek adam kalmadı benden demesi. iyisi mi aşk evliliği yapın en azından havanızı atarsiniz 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. bir kere yaptık bakalım zarı attık tutturamadık birde sen söyle. 0 0 Yorumla
Kayanfil Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Tabiki mantık evliliği bu zamanda kimseye guvenilmez 0 0 Yorumla
MJDTB Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Aşk farklı bir duygu ya bi yaşayamadık ama olsun şimdi gelip senin için yakıyorum falan demeyin ben kendim yakarım :D 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Söyleee 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aşk evliliği yapacaksın my baby 😽 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Birlikte turşumuzu kuracaktık oysaki dkkdkd Yorumla Soran +1 yıl Bundan haberim yok ama çok mantıklı kdjdjsksi Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur edebilirsiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mantık Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Hiç sanmıyorum sjsjs Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Mantıklı aşk evliliği 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hadi bismillah 🙄 0 0 Yorumla
meriç_diyorki Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. hadi tahmin et 0 0 Yorumla
spordelisi0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Mantık aşkı getirir zaten o yüzden mantık 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Yolla gelsin güzellik 🌺 0 1 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Mantık Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. evlilik yok aga uzak dursun 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. evliyim ama buyur : ) 0 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Askk Yorumla Afrodit429067 +1 yıl Hayır mantık aşka inanmam saygıya sevgiye akla inanırım Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantık Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Et hadi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mantık Yorumla Nes2mvarhayattaQueen +1 yıl Hic biride olabilir Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Et kedi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşk evliliği Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Hayır Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Et bakalım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşk evliliği Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aşkkk Yorumla openmindedcouplee +1 yıl Bence deee☺️ Yorumla Marchion +1 yıl Çoğu kız tipten kaybediyor erkek bulduğuna sukretsin Yorumla
Nova777 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Neymişş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aşkk Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşk evliliği Yorumla _PƎRA_ +1 yıl Doğru Yorumla
BenAslindaYooom Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Seni alacağım ne evliliği oluyor o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zıkkımın kokunu yedin evliligi Yorumla BenAslindaYooom +1 yıl O zaman ben almiim Yorumla
Organicchemist1994 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Etttt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mantik Yorumla Organicchemist1994 +1 yıl Aşk istiyom Yorumla
Nisa_rella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşkk Yorumla Nisa_rella +1 yıl @kulllkedisi iyi bakalım😄 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mantik Yorumla bateristartist +1 yıl aşk ya da görücü usulü olucak sanırım :) Yorumla
kadınsıminix Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl ikisi de bi arada olur bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşk Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Aşk diye bir şey yok, kendinizi kandırmayın. Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mantik Yorumla Pasaklıpisi +1 yıl Teşekkürler güzellik 🥰 Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantik Yorumla
BestxPeria Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Et bakalim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantik Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mantık Yorumla ashleyww +1 yıl Hayirr ask Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mantik Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buyurunuz. 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Hadi et bakalım 0 3 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Aşk Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl @BağımsızBiri haha inşallah 🙏 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Vuruldum sana yardım et kanka 😄😄 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ettt 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
Medicinedoctor00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tabi 0 3 Yorumla murrrattt +1 yıl Sen kesinlikle mantık Yorumla Medicinedoctor00 +1 yıl @murrrattt hayır ben aşk evliliğini isterim🙂 Yorumla murrrattt +1 yıl herkes aşk ister ama bence sen mantık evliliği yapcaksın☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Söyleyebilirsin baby
Kore=mantık ivet öyle olacak görseldeki adam senin peşini hala bırakmıyor mu?
Bıkhftokfıfjgkhlk yok bu normal biri
Hiçbiri. Evliliğin düşmanıyım, zamanında evlenen kafama s*çayım.
Hayret... Bu yazdığımı beğenen var... @Afrodit429067
Evlenip de hayatını yakma @kulllkedisi
Kizlar uyanın bu maddi krizde mantık evliliği yapacak pek adam kalmadı benden demesi. iyisi mi aşk evliliği yapın en azından havanızı atarsiniz
bir kere yaptık bakalım zarı attık tutturamadık birde sen söyle.
Tabiki mantık evliliği bu zamanda kimseye guvenilmez
Aşk farklı bir duygu ya bi yaşayamadık ama olsun şimdi gelip senin için yakıyorum falan demeyin ben kendim yakarım :D
Et bakalım
Mantık
Söyleee
Aşk evliliği yapacaksın my baby 😽
Birlikte turşumuzu kuracaktık oysaki dkkdkd
Bundan haberim yok ama çok mantıklı kdjdjsksi
Olur edebilirsiniz
Mantık
Hiç sanmıyorum sjsjs
Mantıklı aşk evliliği
Hadi bismillah 🙄
hadi tahmin et
Mantık aşkı getirir zaten o yüzden mantık
Söylesene söylee inanayım mı?
Yolla gelsin güzellik 🌺
Mantık
olur
evlilik yok aga uzak dursun
evliyim ama buyur : )
Evet
Askk
Hayır mantık aşka inanmam saygıya sevgiye akla inanırım
Evliliğin mantığı aşkı olmaz mallığı olur
Evet söyle
Mantık
Et hadi
Mantık
Hic biride olabilir
Et kedi.
Aşk evliliği
Hayır
Et bakalım.
Aşk evliliği
Olur
Aşkkk
Bence deee☺️
Çoğu kız tipten kaybediyor erkek bulduğuna sukretsin
Neymişş
Aşkk
Olur
Aşk evliliği
Doğru
Seni alacağım ne evliliği oluyor o
Zıkkımın kokunu yedin evliligi
O zaman ben almiim
Olurr
Ask
Etttt
Mantik
Aşk istiyom
Et bakalım
Aşkk
@kulllkedisi iyi bakalım😄
et bakalım
Mantik
aşk ya da görücü usulü olucak sanırım :)
ikisi de bi arada olur bence
Aşk
Aşk diye bir şey yok, kendinizi kandırmayın.
Hayde
Mantik
Teşekkürler güzellik 🥰
Olur et
Mantik
Et bakalim
Mantik
Olur
Mantık
Hayirr ask
Evet?
Mantik