Aşırı katılıyorum sana yıldız ablam 😂
Renk skalanız ne kadar geniş?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu düşünce aslında baştan sona kadar yanlış biliyor musun.
Neden dersen insanların tercihlerini belirleyen etmenler vardır ama birde tercih sebepleri vardır yani olaya fazla duygusal ya da fazla yüzeysel bakarak bazı kesimleri renk körlüğü ile nitelendirmek aslında komik oluyor.
Daha iyi pekişsin diye örneklendirelim.
1. Şahıs
-İngilizce öğretmeni
-spor yapmaktan
-kamptan, doğadan
Hoşlanan atletik kültürlü ve oldukça yakışıklı bir genç olsun...
2. Şahıs
Avukat
Üşengeç
Hareketli bir yaşam
Bağlanma duygusu zayıf
Bu da yakışıklı ve tatlı dilli olsun
1. Şahıs aşırı seçici belli çizgileri olan ilişkilerini de o çizgiye uygun yürüten,
Seçici bir kardeşimiz sadece esmerlere ilgisi var ve oldukça da tutarlı iken
2. Şahıs amaç doğrultusunda hareket ediyor.
"Karanlıkta tenlerin farklı yoktur"
mottosunu hayatına entegre etmiş ve amacı ister duyusal ister eğlenceli bir zaman olsun isterse cinsel yönden tatmin olmak olsun fark etmez amacı doğtultusunda hareket ediyor.
Renk körü de değil hatta bunlar umrunda bile değil.,😬
Şimdi nefes alsın yetercileri bile eleştirilmeyi gereksiz buluyorum insanlar amaçları doğtultusunda çizgiler koyar sen istersen o çizgiden içeri girer onla bir şeyler yaşarsın istemezsen yaşamazsın.
Bir kadın nefes alsın yeter diye düşünen bir erkeği bile ayırt edemeyecek durumda ise o da onun problemi oluyor... Yıldız ablamı severim ama bazen Sırf laf olsun diye konuşuyor 😊
Selamlar,
Elbette dünyada birbirinden fazla renk var. Bazı renkler, bazı insanların çok daha hoşuna gider. Önemli olan kişinin nasıl baktığı. Ben renk körü olduğunu düşünmüyorum. Hayatıma birçok renk girdi ve çıktı. Sadece bir renge bağlı olarak yaşamak bana mantıklı gelmiyor. Tabii bu da gökkuşağı gibi tüm renkleri kucaklayacağın anlamına da gelmiyor.
Onlar her rengi seviyor 😂 yeter ki dişi olsun
Hahahah haklı yıldız aplamızz
Cevap
31Cevap
Kördür ama ne körü belli değil
Bazı insanlar renk körüdür
Çok yanlış bir tespit yapmış.
Her tenden insan güzel veya yakışıklı olabilir ve doğal olarak da tek bir ten rengini beğenmek gibi bir durum söz konusu değildir.
Örneğin kadınlar sadece esmer erkek mi seviyorlar hayır esmer seven birisi Kıvanç gibi sarışın da sevebilir veya bu normal bir erkek için de geçerli.
Ben normalde beyaz ten beğenen bir insanım ama bu esmer birisini beğenmeyeceğim anlamına gelmez.
Evet..
Erkekler görsel odaklıdır..
Gördükleri görsel büyüleyici ve etkileyici gelirse gözlerine, hangi renk, hangı ırk, hangi soy olduğunun bir önemi yoktur. Erkekler için
Çünkü erkekler sonuç odaklı varlıklardır.
Renk körü demeyelim de ayrım yapmayan, sarışın, kumral, esmer fark etmeden herkese kucak açan bir nevi Mevlana gibi 'Ne olursan ol yine gel' felsefesini benimsemiş yüce gönüllü bir cins diyelim.
Erkekler renk körü değil gayet iyi görüyorlar ama nefes alsın yeter kafasında oldukları için renk öncelik olmuyor
Erkekler için fizik önemli saç rengi değil bu ayrıntıyı unutmayalım dlsödğwöxjenclödlfl
Evet renk körüyüm. Benim için sevdiğim güzeldir, sarışın, esmer, kumral, kısa veya uzun farketmez.
Renk körü olup olmadıklarını bilemem ama bakar kör olduklarına şahit oldum.
aslında doğru birbirine yakın renkleri ayırt edemiyorlar
Hayır değildir. De erkekler esmer buğday ten ve minyon kadınları kalçası büyük ve orta kadınlar Kadının göğüsü erkek sıktığı zaman elini dolduracak öyle severler
Çok çok kısmen evet renk körüdür nerdeydi bi araştıada okumuştum Kadınler renkleri daha canlı ve net gorebiliyorlar erkeklerden diye
Kimi istiyosan onu severiz. Basit düşünmeyi bıraktığınız zamam mutlu olacaksını. Kendiniz olun. Kendi olan biri ile mutlu olun 🙋🏻♂️
Bence renk körüdür net 🤣
Yıldız ablaya katılıyorum
Ben değilim, diğerlerini bilemem.
Bence gayet iyi görüyor gözleri. Abartı bu da.
Şu genellemeleri hiç sevmiyorum. Erkekler değil... Herkesi seven şere**fsizdir çok net.
Bilemiyorum. Erkeklerin yazdıklarını okumaya geldim. :D
Aynen öyle renk körüyüz. Her tenin ayrı bir güzelliği olur düşüncesini taşıyoruz.
Standartlari olmayan erkekler icindir bence.😁 yoksa bu konuda cizgisi net olan beyler de var bence.
Evet doğru kadınların gözleri daha fazla renk sekmentini ayırt edebiliyor.
Hepsı aynı renk degıl mi zaten 🤔
Sarışın bir kız olmayacaksa evlenmeyeyim daha iyi aslında
Sadece karşılıksız seviyoruz karşılık beklediğimiz şeyleri siz kadınlarda bekliyorsunuz ve daha fazlasını
Saçlarını dagitirsin ö rüzgara birakirsin sen sevmeye yakisirsin ay ay git dersin gitmezki aşk laftan anlamaz ki
Yıldız haklı beyler dağılın
Kesinlikle katılıyorum
Yanii Yıldız haklı.
Hayır değiller sadece zevksizler
Yıldız tilbe renkli bir insan 😂 renk körü
Yok bazen görmediğim anlar oluyor.
tabiki hayir.. Herkesi sevemeyiz :P
Renk körü olmadığını hepiniz iyi biliyorsunuz.
Renk körü hastalığı olan renk körüdür
renk ayırt etmeyiz..
:)
Yildiz tilbe bir tanedir.❤
Yıldızı tanısan abla demezsin
Çok mantıklı. 👏😂😂😂.
Renk körüyüz evet ne denk gelirse artık 🤨
renk skalam oldukca genistir
Her rengi biliyoruz sadece detaycı değiliz
En ii sevısenı sever renge takılı kalmazlar
Kumral dışındakiler sıradan
Ortaya karışık seviyorum😂