Ben elimden geldiğince bakımını yapmama rağmen genetikten hafif kararma var sevgilim bunu görünce benden soğur mu acaba ne kadar önemli
3 ay
Aşkım bakımla olacak iş değil ki bu zaten ayrıca kötü yanlış küsür falan da değil tamamen normal doğal bir durum. Ne kadar sende bilmiyom görmedim sonuçta ama bir çoğumuz da var bende bile var ve görsen seninkinden daha koyudur belki ve öyle sorun yaşamadım senin sevgilin çok takik değilse benimkiler hep bayilmislardi
evet çoğu kişide var aslında ama sosyal medyada falan dayatılan bi pembelik algısı yüzünden kararma olanlara tuhafmış gibi bakılıyor, ikimiz de hiç ilişki yaşamadık birbirimizin ilki olucaz o ben böyle şeylere takılmam diyor ama ben çok özgğvensizim
Aşkım yaşlarınız kaç ki sizin konuşmak istermisin
Lütfen sorduğunuz soruya bir bakar mısınız ya. Sevgilim diyorsun birde, sırf oranın rengi için senden soğuyorsa seni nasıl seviyor olabilir ki? İnsan sevdiğini her haliyle her koşulda sevmez mi her şeyiyle aşık olmaz mı? Bu yüzden soğuyorsa şikayet ediyorsa o kişi seni sevmiyor demektir değer vermiyor demektir ama umarım bunları o kadar ileriye gitmeden anlarsın.
doğru diyorsunuz beni sevdiğinden şüphem yok ama benim kendi özgüvensizliğim uzun zamandır beraberiz zaten sadece onun için en iyisi olmak istiyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için
Seni gerçekten seviyorsa onun için dünyada senden daha iyisi olamaz zaten
ben kendimi hiç beğenemiyorum o da beğenmez diye düşünüyorum bu yüzden ama dediğiniz gibi insan sevince başka şeyler önemli olmuyor sanırım, içimi rahatlattınız teşekkür ederim
Beğenir, seven insan böyle bir sebepten soğumaz veya çekinmez hiçbir şekilde. Beğenmezse dediğim gibi seni sevmiyordur başka bir açıklaması yok, umarım böyle bir sorunla karşılaşmazsın çünkü hem sevilmediğinin farkına varmanın hemde seni sevmeyen sadece cinsellik için kullanmak isteyen biriyle birlikte olmanın yaratacağı hayal kırıklığı ve pişmanlığın etkisi çok büyük olur. İlişkiniz ciddiyse böyle şeyler için acele etmeyin her şey vaktinde yaşanınca güzeldir. Şüphelerin henüz doğru zamanın gelmediğinin de bir göstergesi aslında.
5 yıldır tanışıyoruz ciddi bi ilişkimiz var ben de çok birlikte olmak istiyorum ona bu konudan bahsedince benim için hiç önemli değil diyor beni o amaç için kullanmadığının da farkındayım öyle olsa bende istemem zaten ama ben kendimi beğenmiyorumbi türlü. ikimiz de birbirimizin ilki olucaz bu yüzden de biraz çekingenlik var yani ama dediğiniz gibi bu tarz olaylar kendi kendine gelişir sanırım doğru zamanı beklemek en iyisi
Evet acele etmeyin vakti gelince doyasıya yaşarsınız. Başka aklınıza takılan sorunuz var mı
yok sanırım çok teşekkür ederim cevaplsrınız için çok yardımcı oldunuz
Rica ederim, kadınlar gününüz kutlu olsun. Kendinize çok iyi bakın 🌹
teşekkürler, siz de☺️🙏
Genetikle karardığını nereden biliyorsun. Soğur mı soğumaz mı demek biraz zor özellikle de görmeden ama onun dışında sevgilin var mı Şu an sordun mu hiç nasıl begeniyor diye ona göre bakıp bir yorum yapılır seninkin haline durumuna göre
sevgilim var ben seni her türlü beğenirim brnim için önemli değil diyor ama ben çok özgüvensizim bu konuda, genetikten anne tarafımda da var ondan öyledir diye tahmin ediyorum bakımsız bırakmadım hiç
Anne tarafının vajinasinda kararma olduğunu nasıl bilebilirsin ki knk merak ettim şimdi nasıl bi kararma durumu senin ozguveni bozacak
Canım, bir erkek gerçekten seviyorsa böyle detaylara takılıp soğumaz, bunu baştan söyleyeyim 💛 Genital bölgede hafif kararma çok doğal bir durum, genetik, hormonlar, sürtünme… Hepsi etkileyebiliyor. Çoğu erkekte de benzer durumlar var zaten. Önemli olan temizlik, bakım ve senin o bölgedeki sağlıklı görünümün ✨
Eğer sevgilin böyle doğal bir şeyi sorun ediyorsa, mesele renk değil olgunluk olur. Kendini kusurlu gibi görme olur mu? Öz güven her şeyden daha çekici 💫
Cevap
25Cevap
Sadece sosyal medya algısı olmuş bu pembelik olayi kafana takmana gerek yok. hiçbir erkeğin o esnada rengi umursayacağını düşünmüyorum
teşekkür ederim cevabın için bende öyle düşünüyorum ama ister istemez bi özgüvensizlik oluşuyor
p*rno ile görüp benimki şöyle böyle deme onlar hep boya ile öyle oluyor
Bir kadın olarak bu soruyu sormandan o kadar utandım ki erkekler seni beğensin diye mi yaşıyorsun bu hayatı
hayır tabikide ve erkekler değil uzun zamandır bi ilişkim var birlikte olmak istiyorum ama özgüven problemim var
Hayır renk hiç önemli değil. Sence erkekte boyut, şekil ve renk çok önemli mi?
Çok takılmaz önemli olan başka şeyler de kararmaya da çözüm var
Bakimliysan cok iyi ama rengi olur yani hep Pembe olacak diye bir şey yok yani
Ya uydurma o pembe lafları felan önemsemiyorlar
Sadece renk değil şekli daha önemli
Bu normal geneli kara zaten sorun yok
Hafifse sorun yok
Okadar takmana gerke yok
Hiç önemli değil
beyaz pembe arası
önemi yok
Kimsenin umrunda değil takma kafaya
Seven icin muhim olmaz
Açmışsın göstermesin. Bir de soguyacakmi
Sunun dadını bılenler yoruma gelsın :)
Kara sevmez erkekler ve tek çizgi severler
bu benim elimde değil ki ama düzelmiyo napıyım
Temiz görünmesi temiz kokmasi tabiki daha önemli
Renk önemli değil.
Görmedi mi
görmedi biraz çekiniyorum o yüzden birlikte olmayı çok istiyorum ama görünce soğur mu bilemiyorum
Onunki nasıl gördün mü
gördüm onunki benimkinden daha pembeydi
Sadece gördün mü yoksa yedirdi mı naptı
Soğumaz da beğenmez yani
Pembe daha çok severim
Kac yasindasin ki
Soğur
Benim için ren sıyah beyaz ötesı yok
Şekli daha önemli
Çok önemli
Vajinal bölgede mi
evet