Yani bunlar değil ama dustan cikinca kucagima alip bi bebekmis gibi saclarini taramak isterim ozel durumlarda hersey yapilir o ayri ama siradan bigunde eglencesine olmadikca diger bakimlara karismam
Evlenirken gayet saglikli baslayip bi trafik veya is kazasi gecirmicegimizin bi garantisi yok iki taraftan birisi fiziksel engellide olabilir sen onceden boyle deildin omrumu boyle geciremem diyip yari yolda birakcak biri varsa zati hic evlenmesin tamam suanki bicok evlilik mantik evliligi ask cok az ama insan bunlari saygi icin yapmali esin hayat arkadasin yani asik olmasan dahi senin icin daha ilerisi yok gozun gibi bakip sahip cikmazsan kirilan kalp bidaha yerine gelmez yarin obur gun sen zora dusersen bekle o kalp sana sagdik kalir
Birinde bundan 7-8 yil once arkadaslarla 6 motor piknige gidioduk iste kiz arkadasi olanlar kiz arkadasiyla geldi vs yolda gelirken arkadaslardan birinin sevgilisi havami carpti gunesmi dokandi ne olduysa arkadasimin ustune istifra etti yolda seyir halindeyken sarilmis durumda birakamiyoda o an ki zati birakmamasi lazm en cok utandigim gun ogun oldu arkadasim sevgilisiyle geri dondu sozde ustlerini degistircekler vs kiza al bu ceketi ben bidaha giyemem bunu diyip ayrilmis birakmis dedim bumuydu yani sevgi olabilir ne var sanki bilerek yapti bebegin oldugunda aman seveyim die kucagina aliyon ustune iseyedebilir istifrada edebilir ben bidaha bu cocugu gormek istemiom diyip kapi disarimi birakcan esde ayni bi bebek gibidir
Kizlar boyle erkeklerde ne buluoki merak ediom onlara deger vermeyen sadece kullanan gecen burdada bi kiz hemde benim yaslarda artik evlilik hazirligi yapmasi lazm dusmus birinin pesine para verio ona hizmet edio taksiyle evine birakiyo kendini kullandiriyo yeterki benim yanimda olsun sevmese dahi benim yanimda olsun diyip duruyodu dedim bende bi anormallik var galiba
Herkesin hayattan bekletisi farkli oluyor. Biri karnını doyurmak için parası olanı sever biri gönlünü doyurmak için boyle çapkn sever. Eksiklikleri tamamlama çabası işte
Ayaklarını bile yıkarım, yeter ki 8 9 tane çocuk doğurmayı kabul edecek bir Türk katunu bulayım. Türk nüfusu azalıyor. Türk azınlık olamaz. Arap paki afgan doldu Türkiye bunları geri göndermek lazım. Türkiye Türklerindir.
85 milyonun 60 milyonu Türk sadece. Gerisi Kürt zaza çerkes Arnavut Boşnak falan. Hadi bunlar zaten bizim kendi unsurumuz. Ama 10 15 milyon arap paki afgan geldi bunların geri gitmesi lazım. Oylar Türkçü Zafer partisine
Öyle. Sığınmacılarla birlikte 100 milyon oluyoruz. Büyük skandal. Hâlâ da gelmeye devam ediyorlar. Arapçı akp sayesinde yüz buldular. Türk milliyetçileri olarak bir başa gelelim, hepsini geri göndercez onların. Türkiye, adı üstünde Türklerin yurdu demek. Bu kadar Türk olmayan insanın işi ne.
Ya bu kadar sıkıcı olma. Bırak gezsinler dünya herkesin toprağıdır evidir. Asıl sömürmeye izin verenler hatta bizzat sömürenler suçludur. Sen savaştaki askerlerde suç bulamazsin. Çunku beyinleri yoktur. Problem hep baştakilwr olur
Hayır. Bu Türkiye'nin geleceği için bir intihardır. Türkiye'nin ve Türklerin geleceğini ılık götlü Avrupalılar belirleyemez. Türkiye'deki 15 milyon arap paki afganı ya Avrupa alacak, ya da biz eninde sonunda hepsini zorla geri göndercez. Devlet işleri, asla şakaya gelmez.
Yok boş vermem. Boş verdiğim gün, öldüğüm gündür. Ben Türkmenistan'ın dahi kurtuluşunu düşünüyorum. Sen bana Türkiye meselesini boş ver diyorsun. Bir Türk için, devlet her şeydir. Neyse artık. Sizi biraz bilinçlendirmek için bu kadar uzattım. İyi günler
Turkiye meselesini değil benim dediklerimi benimle tartişmayi boş ver diyorum. Ayrıca turkmensitan gibi bitik bi yer cahillikle yaşayan bi uer zerre umrumda değil. Sen kafana gore takıl benimle tartişma
Bu bir tartışma değil diyalog. Türkmenistan, kendi kaynaklarını kendine kullanabilse gayet iyi bir yer olur. Halkları bilerek cahil bırakırlar, bütün mesela o halkı bilinçlendirmektir.
Türkmenistan videolarının altlarında hep yorumlarım. Sizdeki y'nin bizdeki ı denk geldiğini bile öğrendim. Elimden şu an bu kadarı geliyor maalesef. Ama bir gün Türkiye'de arapçılar değil de biz Türkçüler başa gelirse, çok daha fazlasını yapacağız
Öff yeter be. Sen bencil bi insansın. Atatürkun laflarını kullanıyosun ama atatürk tüm dünyada dostluğu baki görmesiyle tanınır. Sen sadece biz olmalıyız diyosun. Cidden diyalog kurmaya bile değmezsin bilgin var ama kuru sıkısın
Kuru sıkı değilim, sadece devlet yönetiminin ne olduğunu, nasıl olması gerektiğini biliyorum. Atatürk yaşasaydı, afgan paki arapların hiçbirini ülkeye almazdı. Bunlar, Atatürk inkilaplarına zıt düşüncedeki insanlardır. Emperyalist güçler bunları, Türkiye'yi karıştırmak için kullanacak. Irak ve Suriye deki gibi. Ama güçleri yetmeyecek. Kuva-yi milliyeci Türkler, araplara benzemez. Savaşır. Sizinle sanırım anlaşmayacağız hanımefendi. İyi günler diliyorum size