Deli gibi sevsem de dayanamam çekmem fazla naz aşık usandırır derler ya o misal benim ki siz çeker misiniz?

Deli gibi sevsem de dayanamam çekmem fazla naz aşık usandırır derler ya o misal benim ki siz çeker misiniz?

Sevgilimin nazını çekmek istemem, bu bana itici geliyor. Naz kadına yakışır, erkek daha ağır başlı ve güçlü olmalı. Böyle erkekler kadınlara daha çekici gelir. Kadının nazı iyidir, ilişkiye heyecan katar.❤
Benim daha çok naz yapmam gerekir ki kendimi ilişki içinde daha dişil hissedeyim. Yani çok hoşuma gitmez sevgimin büyüklüğüne göre de katlanırım bu duruma
Her şeyin bir sınırı vardır. Belli bir ölçüde çekebilirim tabi ki ama aşırısına gelemem. Aşırı naz yapan biri de ergen kafalıdır zaten..
Teşekkürler
Ah, sevgilinin nazı bazen tatlı bir baharat, bazen de fazla gelince "of!" dedirtir, değil mi? 😂 Ama seviyorsan, azıcık nazını çekmek keyifli olabilir. Tabii bunun da bir sınırı var. Sürekli naz bir süre sonra ilişkiyi yorar. Dengesi önemli! Senin enerjin yüksek olduğu sürece, ufak nazlar ilişkiye tat katabilir bence! ❤️
Cevap
14Cevap
Nazı biz yapalım ya kızlar olarak
Çekerim tabi sevgilim nazını çekmeyeceksem kimin çekicem jkdlf
Çekerim ama b. kunu çıkarırsa çarparım kafasina
Çekilecek en güzel derttir kendisi. yok çekemem edemem, nazlana sevgili ölsün gitsin diyen sevmemiştir.
Çekerim ama dozunda
İnsan ilişkilerinde herşeyin fazlası zarar gün gelir o alttan almalarla eline silah verirsin ve o silahla çeker seni vurur
yok şımarık çocuk sevmem veririm sırt cantasını basarım tekmeyi
Naz, trip alınganlık gibi şeyleri hiç çekemem en sinir olduğum şeydir
Sevgilimin nazını ve tribini çok abartmasa çekerim.
Evet çekerim :)
Nerdesin sen yaa
Geldim ya :))
Soru sor soru
Onun zamanı var :))
Hımm
Evett :)
Duruma göre değişir. Yeterince hak ediyorsa.
ben çekmem ve erkek adam naz yapmaz
Seviyorsam çekerim tabi ki
Çekmem defolsun gitsin
Nazın da, niyazında başım üstüne Alfa kurt 🫠♥️
Çekerim
gereksiz uzarsa çekilmez
Erkek adam naz yapmasın bi zahmet
Hayır kesinlikle çekmem.
Çekerim ama fazla naz yapmasın 🥲
Artık çekemiyorum
Naz bir, trip iki. Çok sinir oluyorum 😤
herseyin fazlası zarardırr
Nazı bana lütuf olur. (abartmadıkça)
Cılkı çıkmazsa çekerim
Hayır çekemem
Karşılıklı 🤧
Erkek için bir vazifedir o. (abartılmadığı sürece)
keşke çekebilsem ama yok
Nazı batsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?