BÖYLE ERKEKLERE GÜVENMELİ MİYİM YOKSA KULLANILIYOR MUYUM AKIL VERİN açıklamayı okuyun?

21 yaşında o üniversitesiden yeni mezun olmus instagramdan hikayeme yanıt verdi öyle tanışıp buluştuk benim daha önce bu şekilde ilişkim olmadı daha iki kez buluştuk benimle hiç dışarda bulusmuyor arkadaşlarımı uğurluyorum memlekete dönüyorlar diyo akşam buluşmak istiyor Canm bebeğim güzelim tarzı kelimeler söylüyor beni zar zor ikna etti oturduğum yere geldi soubet ederiz dedi arabadaydık ben buna tartıştım biraz niye benimle akşam buluşuyorsun dedim nasıl bir erkek çözemedim beni manipüle ediyor olabilir ben biraz safım kendimi koruyamiyorum her şey kontrolüm altında sanıyorum ama çok korkuyorum beni kullanmak mı amacı arabadayken arka koltuğa geçelim dedi yok dedim kötü niyetle demedim dedi yok olsun dedim sohbet edelim dedim biraz konuştuk temas istiyor dizime yattı sormadan rahatsız oldum biraz söyledim itamam dedi sonra elimi tutmak istedi iyi bari dedim tutturdum biraz konuştuk tekrar ve giderken yanağımdan öptü ben öpmedjm gitti sonra konuşmasıyla beni ikna ediyor iyi biri olduğuna benimle oyun oynamadigina ama öyle olduğuna tam emin olamıyorum her flört te böyle olur mu normal bir şey mi bu temas istemek vs anlattiklarim viraz uzun yazdım kusura bakmayın lutfen troll cevallar vermeyin
BÖYLE ERKEKLERE GÜVENMELİ MİYİM YOKSA KULLANILIYOR MUYUM AKIL VERİN açıklamayı okuyun?