Sevgili ile tartışırken mesajlaşarak mı yoksa yüz yüze konuşarak mı sorun daha iyi çözülür?

Kesinlikşe yüz yüze konuşulması taraftarıyım. Mesaj en büyük hatalardan birisi, zaten sinirlisin ve her söylenen kelimeyi farklı anlamaya oldukça müsait oluyorsun ve işler daha da karmaşık bir hale geliyor. Uzaktaysa eğer telefonla da halledilebilir ama imkan varsa en sağlıklısı kesinlikle yüz yüze görüşmek...
Mesajlasarak hiç olmaz. Kesinlikle evlerimiz yakinsa direkt yüz yüze konuşuruz saat kaç olursa olsun o sorun çözülmeli. Öpüşüp orta yol bulunmali kalplerimiz rahat olmali. Evler yakın değilse de artık arayarak halledilir💕✌
yüz yüze olmalı 😄
teşekkür ederiim 🎈🎈🎈
Rica ederim 😌
Yüz yüze imkân varsa, yüz yüze daha iyidir. Önemli olan tartışmayı, tatlıya bağlamaktır. İki tarafta empati yapabiliyorsa, bu mesajda bile kolaylaşır.
Cevap
12Cevap
Mesajlaşarak daha güzel kavga ederim. Sesini duyarsam sinirlenemem ben dkdk
Yüz yüze olmaz dayanamayız😄
Mesajda olmaz üşenirim
En iyisi ayri odalarda telle konuşmak 😄
Yüz yüze daha iyi olur
Tartışmayı pek sevmiyorum ben
kaçamıyorsam bundan yüzyüze kısa kesmekten yanayım
ama mümkün değilse yazarak kısa kesiyorum
Yüz yüze tartışmak elbette karşındakinden daha kısa sürede ve en dogal haliyle cevap almak yönünden daha iyidir. Mesaj bu süreci daha da yavaşlatır çünkü. Misal ben sinirliyken hayatta mesajlaşamam. Cevap bile vermem, kapatırım telefonu.
Mesaj olarak çok ciddi oluyor. Yüz yüze daha mantıklı, ama şöyle bir durum da oluyor, yüz yüze kavga edemeyenler de var, onlar mesaj olarak halletmeye çalışsınlar. 😃
Hangi konuda olursa olsun, bu is, es , arkadaş da olsa farketmez yuzyuze iletisimin alternatifi olamaz. Hızlı ve sonuç odaklı bir iletişim için kesinlikle tercih edilmesi gereken tek yol benim için.
Mesajla tartışmak sorun çözmez hiçbir zaman aksine sorunu büyütür.. en iyisi ne olursa olsun kim olursa olsun yüz yüze tartışmak
Yüz yüze daha iyi, mesajlaşarak kendimizi iyi ifade edemeyebiliriz, sakinlikle yazdığın bir cümleyi o yanlış anlayabilir ve o olay daha da büyür.
Genelde yüz yüze daha iyi oluyor çünkü ortada kavga, tartisma denen şey kalmıyor direkt tatlıya bağlanıyor.
Uzaktaysak en azından sesli konuşarak yaparım. Mesajlaşarak tartışınca yalnış anlaşılmalar düşünceleri açık şekilde belirtmek zor oluyor
Yüzyüze konuşmak daha kolay çözüm sağlar. Ama hiç bir kız haksız çıkacağını bildiği için yüz yüze tartışmaz. Mesajla trip atar, uzatır da uzatır
Yüzyüze daha iyi çözülür, mesajda pek yansıtılmıyor.
Yüz yüze konuşarak sorunlarımızı çözüyoruz her zaman
Henüz tartışma ortamımız olmadı ama yüzyüze tartışıp sonrasında hararetli sevişme fena olmazdı 😅
Konu basitse mesajlaşarak çözülebilir ama genelde konuşarak çözmek en doğrusu olur.
O an yüz yüze görüşmek mümkün değilse telefonda konuşmak en güzeli.
Tabiki de yüz yüze konuşarak ya da görüntülü veya normal telefonda konuşarak mesajda konu çok farklı yerlere gidebiliyor
yüz yüze tabikide telefonda herkes gereksiz sinirleniyor rahat oldukları için yüz yüze olduğunda bunları zor yapar :))
Yüz yüze sorunlar daha hızlı çözülüyor. Jest mimimin etkisiyle kendini daha iyi ifade ediyor insan yanlış anlaşılmaların önüne geçiliyor.
Kesinlikle yüz yüze her sorunun çözülebileceğni düşünüyorum. Telefonda savaş çıkıyor
Yani mesajla kestirip atmaktan da yüz yüze vurup kırmayı tercih ederim
Yüz yüze konuşmak daha iyi olur
Dinlemesini öğrenirsek her türlü hızlı çözülür
Yüz yüze hep daha iyi iletişim kurulmasını sağlar.
Tabii ki yüzyüze 🤣😃
yüz yüze
Yüzyüze tercihim
yüzyüze konuşarak
Yüz yüze..
Sesini duyunca yumusuyom😅
Yüzyüze
Yüzyüze daha iyi
Yuzyuze
Yüz yüze konuşulmalı
yüzyüze tabiki
Yüz yüze konusursk