ayrıldık hep arardı buna rağmen 10 gündür aramıyor sesini duymam lazım özelden ararsam kesin anlar ararsam kendimi küçük düşürmüş olur muyum
ara
arama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aşk varsa, değecekse, gururu, küçük düşermiyim laflarını geçeceksin.
aradın diyelim. ne değişecek bunu bir düşün? barışacakmısınız? sesini duyucam o yeter bana diyeceksin? sonra gene başa döneceksin, tekrar sesini özliceksin, tekrar bu sorularla başbaşa kalacaksın.
demem o ki, eğer 10 gün olduysa ve hala özlüyosan, ara bişey kaybetmezsin,1 sene 2 sene sonra keşke arasaydım demek zorunda kalmazsın, içinde kalmasın..
çok iyi dedin de barışmak istemiyorum sadece sesini duyayım kısacık :(
ah ah... peki açmazsa? daha kötü olacaksın.. ama bir dene bakalım meraklandırma banada haber et :)))
açar da düşündüğüm şu o rahat keyfine bakıyor ararsam ya kendimi küçük düşürmüş olursam..
sesini özlemişsin, özlemek küçük düşmek değildir, eğer tersler neden aradın falan derse, konuşmadanda kapatabilirsin ya da aklında bir iki cümle oluştur onları söyle.
neden küçük düşesin? kötü bişeymi özlemek yahu, hem ses kaydıda yap, özledikçe dinlersin
şimdi sen böyle deyince daha çok arayasım geldi :))
:)) pozitif ol, bende çok özlüyorum çok anlıyorum seni.. ama sesini dahi unutcam diye çok korkuyorum... ne telefonları açıyo, ne bir mesaj.. ve biliyomusun bizimde 15 gün falan oldu... bari senin özlemin dinsin...
gururum engel oluyor elim telefona gidiyor bırakıyorum snra.. oda merak etsin arasın istiyorum :((
kim bilir belki oda senin için aynı şeyleri düşünüyodur...
illa aratacaksın yani :D
Bağlanma yolundasın. Sakın arama. Ayrılmışsınız bitti o kadar
Cevap
3Cevap
Arama kucuk dusersin basitmisin okadar? Unut baska caren yok
Arama bnce. s
kararsız kaldım :((
anlar hemen ben olduğumu.
ara yaa pişmanlık duymamak lazım bazı seylerde.
Neden ariycaksinki amac ne?
sesini özledim :((
haklısın böyle daha kötü olur. s
Arama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar