Yengemi arayıp konuşmalı mıyım?

Benim bi yengem var onun da bi evde kalmış oğlu var oğlu da 30 yaşında, ben ise 22 yaşındayım, üniv okuyorum. Liseye gittiğim yıllardan beri kadın oğluyla benim aramı yapmaya çalışıyor. Lisedeyken de ona söylemiştim oğlunu istemediğimi ve hala cevabım aynı, istemiyorum yani ama kadın aynı tas aynı hamam annem kafaya takıyor yengem sürekli uğraşıp duruyor filan ben artık yoruldum bu mevzudan, oğlu kendi halinde bi insan onun da konuştuğu kızlar var sevgilisi de var hatta en son öyle söylemişlerdi kadın buna rağmen bunu yapıyor. Ya hangi insan akrabasıyla evlenir, hangi insan sevmediği biriyle evlenir etik değil bunlar zorla mı evlendirecekler beni
Birde annemin ev meselesi var ev alacak alabilirse (dedemden miras) onu bile konuşup baskı yapıyorlar
Evini aldın mı, ne zaman alacaksın vs diye. Annem o evi alırsa kira parası da alacak kiraya verirse evi, onun parasına göz koymaya başladılar bu 2 mevzuyu birbirine karıştırıp ortalığı çalkalıyor yengem.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onlardan uzak olmak istiyorum onlarla doğru düzgün muhatap olmuyorum bile, ve o oğlunu da istemiyorum hem ayrıca benim de sevgilim var yani hepimiz ayrı dünyaların insanıyız bunlar olmasa bile neden istiyim onu mantığıma sığmıyor, kimse sevmediği biriyle evlenmek istemez
Yengemi arayıp konuşmalı mıyım?