Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaycağınız gibi ben her anlamda çok yanlızım gerek okul zamanlarımda gerek dışarda gerek evde hep yanlızdım hiç beni anlayan bana değer veren biri çıkmadı karşıma bu zamana kadar hiç sevilmedim kime adım atsam benden kaçtı ailemden hiç sevgi görmedim küfürlü kavgalı bi ortamda büyüdüm neden kimse beni sevmedi ben kötü bi insan değilim insanlar bana hep mesafeli erkekler tarafından hep reddedildim hepsi benimle dalga geçti insanlarda beni kullanmaya başladı artık çok yoruldum değersizlik hissinden bazen diğer insanların mutluluğunu görünce boğulucak gibi oluyorum üzgünüm...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Üzülme bak bir söz var akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin boş ver çokta seyapma takma yani kafana bırak seni uzenler kaybetsin
herşeyi aşırı derecede kafama takıp üzülüyorum
Boşuna takip üzülüyorsun şöyle düşün senden daha kötü durumda olanlar var mesela onları düşün şükür sebebin olur
çok fakir bi ailede doğdum ben küçükken elektiriksiz susuz kaldık benden daha kötüsümü var?
Senin yaşadıklarının aynısını başkalarının yaşamadığınıda nerden biliyorsun
Saydığın durumları bir tek seni yaşadın inan başkalarının yaşadıklarını duysan görsen elektriksiz susuz haline sukredersin madem öyle bir olumsuzlukla tanıştın hayatla sende çalış azmet o durumdan kurtul ve senin gibi o durumda olanlara el uzat yardım et bahaneler arkasına saklanma sikayetci sitemkar olacağına çalış çabala senin olmanı istediğin şeyleri elde et fakir ailede doğdum elektriksiz susuz kaldım bunlar seni bir yere götürmez aksine bu şekilde şikayetçi tavirlar seni geri götürür bu şekilde kendini acindirmis olursun sadece
Hayatta hiç mi iyi giden bir şey yok hep mi kötü gidiyor birazda dön kendine bak bence
Fakir ailede doğdum susuz elektrjksiz ortamda kaldım diyorsun ama internete girip bu sitede sitem edebiliyorsun demekki o günlerden eser kalmamış kimsesiz yalnızım diyorsun demekki sen kendini yalnızlığa itiyorsun kendini soyutluyorsun
alt tarafı internete giriyom sadece ve evet hiç iyi giden bişey yok hayatımda sizin gibiler ne anlar beni
ne biçim insansın insan gibi düzgün dille öneri vericeğine hayavana anlatır gibi nerdeyse küfür etmediğin kalmış bir gün sende benim durumuma düşersen o zaman görürürüm seni
Sen benim durumuma dusmede gerisi önemli değil sukretmesini öğren önce oturduğun yerden Çaka satmasını biliyorsun gir bir işe çalış kazan bu kadar konuşana kadar başkalarına faydan olsun
sen naptın dünyada senin ne faydan oldu? burada derdimi anlatıyorum insan gibi yorum yapmicaksan cevap yazma düzgün konuş
Pek farklı değilim açıkçası dertleşmek isterseniz yazın
Yanlızlık kuru kalabalıktan daha iyidir. Enerjın uyan ınsanlarla muhabbet sohbet et yeterli olur.
Yalnız olabilirsin, daha gençsin. Değersiz hissetme kendini.
Senin değerini kimse bilmese de seni yaratan biliyor. Senin değerini bilecek, birlikte mutlu olacağınız birisi karşına çıkacaktır. Üzülme.
herşeye çok üzülüyorum kendimi mahvediyorum
Üzülme kardeşim. Dediğim gibi, herkesin beraber mutlu olacağı insan var hayatta. Kafana takma. 😊
Hayat bazı insanlara ciddi manada torpilli davranıyor. Bazılarına ise hep en kötü yüzünü gösteriyor. Yaşadıklarının benzer versiyonunu yaşadım. Değer bekleme derim. Ben beklemeyi bırakalı çok oldu. Daha rahatım bir nebze de olsa.
al bendende bi o kadar..
sen ne durumdasın
mesaj yz konuşalım
Bendensin