Kaynanam annem hakkında salmış çayıra Mevlam kayra diye bir laf etti dün çok kötü birbirimize girdik haki var mı?

Resmen yedi aydır burnumdan getiriyor önceki soruları okursanız zaten anlarsınız evine gidiyorum onu niye giyindin diyor beni kıyafetçiye götürüyor git kendine düzgün bir şeyler al diyor En son gideceğimiz otele karıştı kapanmıyorum diye buna karıştı doğum günümde para veriyor git kendini kapalı şeyler al diyor düğüne gideceğiz düğünde giyeceğim elbiseyi karışıyor laf söz olur diyorlar gelinlik alma da aynısını yaptı burnumdan getirdi al her seferinde onun yüzünden ağlıyorum neymiş yapacakmışız çok muhafazakar Aıle Sınıf annesinden sorun yaşıyorum görümcemi anlattım hiç yardımcı olmadı annesine tuttu Kuruldu ben de bu sefer dün yüzüne kapattım o lafı dedikten sonra hemen annemi aradım çok alınganım ağlayarak annem de ağzına sıçtı Normalde çok sessiz bir insanım beni bile baştan çıkardık hanım eşim bile dedi sen başta böyle değildin dedim hepsi annenin suçu
Kaynanam annem hakkında salmış çayıra Mevlam kayra diye bir laf etti dün çok kötü birbirimize girdik haki var mı?