Sevgilimin annesi ustume yurudu?

Merhaba arkadaslar 1.5 senedir bir iliskim var sevgilim 32 bense 23 yasindayim ailesiyle 1 senedir tanisiyorum ve surekli evlerinde kaliyorum annesiyle aram ilk zamanlar iyiydi ama sonrasinda sevgilimle tatilden dondukten sonra biseyler oldu tatil donusu evlerinde kalirken gece odayi basti bana bagrinmaya basladi sen kimsin istemiyorum seni cik git buyucusun sen diye sevgilimede bu kizla annesi buyucu gozunu ac diye gece gece bagrindi ve ben gittikten sonra sabah arkamdan sevgilime o kiz deli agir ilaclar kullaniyor can guvenligim yok bidaha gelirse polis cagiricam demis bir kac hafta hicbir sekilde onlara gitmedim ama sonra bir sebepten gittim kapiyi sevgilimin babasi acti optu hosgeldiniz dedi arkadan annesi bagirmaya basladi polis cagiricam git istemiyorum seni diye kolumu tirnakladi beni itti sonrasinda da anneme mesaj atmis bana saygisizlik yapan kizini evimde istemiyorum sakin ha! Diye kadina hicbir zaman saygisizlik yapmadim ve ogluyla evlenip onu o evden aticagimi dusunuyo aslinda hic oyle bisey yok sizce ne yapmam lazim daha cok uzun yasadiklarim ama ozeti bu
Sevgilimin annesi ustume yurudu?