bir insanin annrsine sovmenin bahanesi var mi onu soyleyin bana dk basi size aciklama. yapmicam anlayin diye
Sevgilim anneme kufur etti?
bir insanin annrsine sovmenin bahanesi var mi onu soyleyin bana dk basi size aciklama. yapmicam anlayin diye
Saygisizin tekiymis sen onun annesine kufur etsen emin ol bu kiz ne ayak diye seni birakirdi, kardesim ben sana bir akil verim agzindan boyle laf cikan insanlardan uzak dur terbiye edep o kadar onemliiki buna sahip olan insanlarla beraber ol mutlu olursun
ayrildim ve kararliyim cunku o an midem bulandi
anne kutsaldir degerlidir anne bu. ben benden yasca kucuk ama anne olmus kadinlara bile saygi duyuyorum sirf anne olduklari icin.
guzel gorusunuz icin tesekkur ederim
Tam denyoymus bahanede hazir
ama inan o an duymadim bahanelerini. terkettim. cok kotuydu cok. kiriciydi
Ayip etmis insan sinirlensede etrafinda bisey kirar gecer kufur edilmez anaya
küfür işte ya kalıplaşmış bişey. sen bir kıza * koyim desen koyucan mı? Ama konuşma biraz da bidaha böyle bişey yapmasın hoş değil.
ayrildim ya ne konudmamasi. anneye kufur edilirmi ya belki kufur edersin ama anneye olmaz ya
Kendi annesine sövüyor muymuş sinirlendiği zaman acaba.. Hayvanat.
birisi sovse kesin dover. ayrildim zaten arayip duruuor ulasamiyor engelledim
İyi etmişsin.. Saçmalamış..
Cevap
19Cevap
erkeklerin çoğunda kızınca rahatlayabileceği bir kaç cümlelerden olabiliyor bazen benim arkadaşlarımda da var abisine öyle küfür eden sadece o cümlede rahatlayan normal olabiliyor ama gözü dönüyor tabi garip bir olay.
cok sacma ve cirkin ama ya? normal kufur belki de anne ama bu?
bence bunun birde evlilik boyutunu düşün ondan hayır gelmez
ayrildim zaten.
iyi etmişin boşver
bidaha etsin diyemi? ayrildim pisman degilim
öyle bişi demedim ki ii etmişin ayrılmakla dedim
ozur dilerim size degildi o cumlem:))))
nese önemli değil ya :)
Ablamın sevgiliside ederdii ve şu an eniştem oluyor kendisi.. halada ediyor.
ciddi olamazsin ya. ben ayrildim.
anne yani daha otesi yok ki bunun.
Sövülmez... Kişi benliğine söz geçirebilir. Her sinirlendiğinde Annene Küfür mü Edecek yani?
hem fikirim sizinle. kufur edilir belki ama anne ya?
Anneler Kutsaldır... Özellikle bir bayan önünde onun annesine küfür nedir ya çok ağır çok...
hayır kişilikle alakalı bir insanın fikri neyse zikri de odur çok küfür kullanan kullanmaktan çekinmez. kişiliksiz bir sevgiliye sahipsin
ayrildik artik sevgilim degil. burdaki ergenler anlayabilsin diye srvgilim yazdim. eski sevgilim desemde laf ederdi bu mallar. sevgiliye de etmisler.
elbtte o dk ayrildim
insan nasıl siinirlenirse sinirsin anaya küfür edilmez.
ayni fikirdeyim o aciklama yapti ama hicbirini duymadim ve asla affedemem
s. ktirs. n o. c.. her sinirlendiginde annene kufreden bir o. c una sevgilim diyorsan k. bkma sende o...
oc sensin. onyargili * . elbette ayrildim duzgun oku yazimi
napiim ama adamin biri mi deseydim? aramizdaki samimiyeti anlasin nasil adi oldugunu gorsunler diye sevgilim dedim
ben benden yasca kucuk ama anne olan kadinlara bile sirf anne olduklari icin saygi duya biriyim. bigun anne olmak en degerli hayalim. ve su hayatta canimdan cok sevdigim bir annem var.
cok sinirliydim filan diyince acaba her erkek ediyor mu diye merak ettim ve sordum.
ben onunla ayrildim.
Seni bilemm ama biri benim anama mufredecek direk doverim sualsiz
ben dovemem dalyan gibi adami. terk ettim
Dayaktan beter olur ins terkedisin boyle seref yoksunu insanlar takilmayin luften kaliteyi yukseltin. Kimse vazgecilmez degil.
seref yksunu oldugunu yasaman bilemiyosum malesef alninda yazmiyor cunku su iyi bu kotu diye. bir sinirle ne mal oldugunu gosterdi
Aynen oyle hakkinda hayirlisi olsun
ayrıl ya gerizekalı seviyesizin teki.
ayrildim canim zaten. diger gerizekali gorus bdirenlerin hala sevgiliyiz sanmasi aslinda onlarin gerizekali oldugunu gosteriyor senin su yorumunla
en azindan ayril demissin sen. bana gerizekali dememissin:)))))
Yok hayır bu kızlar bu kadar saf ve beyinsiz olamaz yok
Bu cidden cinayet sebebi.
ayrilik sebebim oldu benim
Onu orda komalık ederdim
onu orda birakip geldim telefonumdan falanda engelledim. ama inan bana insan kitleniyor o an.
Ve eski sevgilim demiyorsun ona?
eski sdvgilim desem.. burdaki barzolar ve samalikta yiyisrn hanim kizlar, o yuzu nerden buldu dicekti. sirf ceneleri kapansin sadec gorus bildirsinler dye sevgilim. dedim. elbette ki ayrildim
inan bu kabul edilir bir şey değil, karar sizin
ayrildim
sen hala öyle bunu takıp öyle birini düşünüyomusun
elbette ettigi kufru takiyorum sesi kulaklarmda yankilaniyor hatta.
ettim ettim
ayrildim
olabilir insanlık hali
hala sevgilim diyorsun ya pes
ve hala sevgilim diosun pehh
of ayrildigim sevgilim yazsam madalyami takacaksin? adamin birimi deseydim? ahlakciligini otede oyna
Tam yakışıyorsunuz
niye boyle soylediniz? kufru duyar duymaz terk ettim diye mi yakisiyoruz?
Kendine hakim olsun
biraktim. orda sasirdim kaldim ya. ayrildim telefondan da engelledim.
cok zor canim gercekten sanaldakiler reelin yansimasi. goruslerin yarisi adi sevgilimi elestirmis ama ayni ona benziorlar. varsa da iyisi bize denk gelmez.
valla ya. ayrildim diyorum su kizlar cok gerizekali demis biri. ayrildim diyorum tam sana gore sevgili diyor oteki sanirsin ki cocukluk arkadasim ve kimin bana gore oldugunu biliyor.
ilk defa bu kufru duydum ve buuzden sordum sinirlenince normalmidir diye. ama pisman oldum
Belki Annenden Hoşlanıyor..
En nefret ettiğim.
ilk defa duydum igrendim. o an.
Terbiyesiz yam
valla ayrildim hic pisman degilim sinirim hala gecmedi sesi hala. kulagimda
Iyi yapmışsın.
Sövemez.
katiliyorum
Bitir ilişkiyi
bitirdim
Tam senin kafana göreymiş
ve hala sevgiliniz.