Baslarda cok ilgiliydi, elimi birden alip operdi. Elimi tutardi disarda, daha fazla yakinlasirdik vs. Bi suredir ne elimi alip opuyot, nede disarda yakinlik gosteriyo. Hatta ona diyorum neden eskisi gibi degilsin? Diyor ki hava cok sicak bunaliyorum… kalbim cok kiriliyo. Beni artik sevmiyorsun diyorum. Ama beni hala sevdigini ve bununla alakasi olmadigini diyo. Belki bunlari kendine asik ettirmek icin yaptirdi diyorum..
benim ilk sevgilim kendisi. Ve tatil gunlerinde beni sadece bi veya iki kere gormeye geliyor. Ona bunu soyleyincede diyor ki 1 hafta calisiyorum, 4 gun iznim var baska islerimdr oluyo, hem geldigimde hep tartisiyoruz dedi. Sende calis ve beni anlarsin diyo. Ben aglamaktan yoruldum. Bir eksiklik hissediyorum ve bunun nedenini bulamiyorum. Boyle degildi cok degisti :((((
benim ilk sevgilim kendisi. Ve tatil gunlerinde beni sadece bi veya iki kere gormeye geliyor. Ona bunu soyleyincede diyor ki 1 hafta calisiyorum, 4 gun iznim var baska islerimdr oluyo, hem geldigimde hep tartisiyoruz dedi. Sende calis ve beni anlarsin diyo. Ben aglamaktan yoruldum. Bir eksiklik hissediyorum ve bunun nedenini bulamiyorum. Boyle degildi cok degisti :((((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer