cocukluktan beri ayni mahallede birlikte büyüdügüm ailelerinde iyi anlastigi bir arkadasim var ilk, ortaokul, lise hep birlikte okuduk şu an üniverstedeyiz (yurtdisinda ünileri kendimiz seciyoruz denk geldi ayni okuldayiz) onun hareketleri dikkatimi cekti yani kardesim gibi gördügüm kuzenimden kiskandi ve bunu milletin (annesi ve ablasi varken) belli etmeye hiccc cekinmedi.. Hal böyle olunca neler oluyor dedim :)) bir oturup konusmamiz lazim dedim sessiz sakin kimsenin olmadigi bir yerde bulustuk...iste ben diyorum galiba sen beni kardes gibi görmüyorsun baska gözle bakiyorsun sonra bu kiskanma olaylarini filan anlattim...o esnada onun eli yüzüme gider dokunmaya calisir...elimi tutar sevgilisiymisim gibii ama ayni anda kardesiz der durur dedim ellimi kaldirdim kardesler böyle el ele tutusupmu oturur dedim gülümsedi utandi tamam sadece sevgililer yaparr...iyice sinir oldum bizde sevgili olmadiginiza göre cek elini dedim...kendini nasil savunacak bilemedi...sasirdi benim bu konuyu acmama...kardesiz diyip durdu ama misal bayramda ( cok süsslenmistim :) bana nasil baktigini gördüm... neYse: sonra konusuruz dedi vakit gec oldu filan eve git dedi. sonra konusuruz demesi az olsada sakinlestirdi beni...aradan 2 gün gecti ben soguk davrandim bugün ders cikisinda ayni yere gidelim dedi neden dedim konusmamiz lazim dedi.
yani konusurken dedikleri ve hareketleri uyusmuyor. gercekten kardes gibi görüyormu yoksa amaci nedir?
ciddi cevablar rica olunur +1 verilir.
yani konusurken dedikleri ve hareketleri uyusmuyor. gercekten kardes gibi görüyormu yoksa amaci nedir?
ciddi cevablar rica olunur +1 verilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer