ben hic yüz vermedim.. aslinda onunla konusmak filan da istiyorum ama cok gururluyum
Soru değil ama dertleşmek.. ben ne yapacağım?
ben hic yüz vermedim.. aslinda onunla konusmak filan da istiyorum ama cok gururluyum
insanın başına daha neler neler gelir :) fazla büyütüyorsun. zaten mutlu ve huzurlu olabileceğin bir adam olsaydı hayatında olurdu
Evet sanırım takıntı haline getirdim. Büyük ihtimal anlaşamazdık bilemiyorum.
tecrübesizsin. tecrübe etmekten çekinme. saflığını kullandırtma.
Kesinlikle doğru.. ama neden beni unutmasını istemiyorum. İz bırakmak istiyorum onun hayatında.. normal mi bu
kaç yaşındasın?
29
eyvah eyvah :) sen koca kadınsın. durum vahim. hayatına aldığın ilk adam bu muydu
Galiba ilişkilerde çok gelişmemişim.. seviştiğim ilk buydu ama hiç sevgilim olmadı zaten
bekaretini verdiysen adama fazlaca özel anlam yüklemiş olabilirsin. aslında oldukça yersiz.
Yok o iş tam olmadı ama gerçekten ona karşı duyduğum ilgiyi hiç kimseye duymadım.. mıknatıs gibi çekiyor kendisine beni
Çok tecrübesiz olmak da kötü tabi insan nasıl davranacağını bilmiyor
sadece kadınlığınla ilgilenen bir erkeğe denk geldin.
Belkide bu çekti kendine
o ne demek? arzulaması mı çekici geldi?
Bilemiyorum ama sanırım değil. Sevişmeden öncede ona tutukdum ve aklımda o zaman sevişme filan yoktu.. görüştüğümüzde olan olmuştu.. sanırım o istemişti
Sen de karşı çıkmamışsın :) gayet doğal. Herkesin ortak isteği.
Ama böyle pişman olmasını istiyorum.. bu arada kendimi çok geliştirdim her anlamda giym, tarz, eğitim.. böyle görmesini istiyorum resmen.. araştırır mı acaba sosyal medyadan?
Boş ver eline ne geçecek ki :)
İnsanoğlu işte tatmin olmak istiyor :)
Ama sana öyle geliyor. Tatmin etmeyecek. Kaç yaşında koca kadınsın. Zamanın kıymetli.
Sanırım haklısın.. insan kendi hayatına bakmalı.. zaten asıl o zaman daha çok ilgisini çeker. Zaten bakması önemi yok. Galiba daha tam büyümemişim. Gözümü açtınız
Olgunluk yaşa değil yaşanmışlığa bakıyor :) tecrübe etmediğin durumlar karşısında refleks gösterirken kafanın karışması doğal.
Acaba neden bana bakıyor konserlerde bir yerde görünce.. yanımdan geçip duruyor üstelik nişanlısı varken. Öyle bakıyordu.. dikkat çekmek için mi
bence sen fazla üstüne alınıyorsun
Hayır ayırt edebiliyorum.. bakışlar ber şeyi anlatıyor zaten
Ee ne olacak böyle :)
Hiç bir şey :)
Cevap
2Cevap
Ya Allah aşkına kurtulduğunu sevin onu boynuzlamis senide boynuzlardi sırf evlenmek için mi evleneceksin karakteri leş
Öyle mi dersin.. çok duygusal bir insanım galiba
Mantıklı düşünemiyosun duygusal olduğun belli
ya da hırs yaptım neden böyle bir kızı seçti diye.. başkasını severken bile bile onu elde etmek neden.. çok saçma
Düşünme işte bırak o düşünsün boynuzu yiyor her seferinde onunda derdi aşk meşk değil evlenip birine kendini kakalamak istiyor
Evet olabilir.. zaten son görüşmemizde yüz dahi vermedim iyi oldu.. kız bile sürekli bakmıştı resmen biliyor ama bir şey demiyor
Sana tek bir soru soracam iyimisin?
Çok duygusal ve safım galiba
Bence hiç alakası yok saf olsan nişanlı biriylen sohbeti kesersin duygusal olsan empati özelliğin fazla olur bence senin beynin seni terketmiş yanlış anlama dediğimi ama birileri sana bunu demesi gerekiyordu. Ya kendindemisin sen adam pisliğin önde gideni nisanliyken seviştik çok güzeldu ne demek biliyonmu tekrar istiyorum demek bu bir ikincisi nişanlısının yanında sana bakması mide bulandirici üçüncüsü senin bunaldı hepsini bilip seninlen resmen oynayan adama aaaa ben aşığım seviyorum deyip aslında sevmiyorsun alışkanlık ve takintidan ibaret kandirip geleceğinr bakamıyorum birazcık mantıklı düşün ona göre davran
Nişanlıyken sevişmemiştik ama geri kalan ber şeyde haklısın.. sirkelensem iyi olacak
Güzel söz
Ama hep o kızı seviyor beni sevmiyor mu diye kendimi sorguluyor ve sonra kendine kızıyorum.. sanırım öz güven eksikliğinden olabilir
Umarım... kızın bu arada çok parası var onun için seviyor olabilir mi?
Bilemiyorum.. o kızı sevdiğine kabul edemiyorum sanırım
Yorumların iyi çok teşekkür ederim yardımcı oldun. Herkesin kalbinin ekmeğini yemesi dileğiyle. Hayırlısı olsun. İyi akşamlar
22 yaşında nasıl nerden biliyorsun bunları
Bu yorumları yapmak tecrübe ister.. 22 yaşında olgunsun demek çok güzel
😅😅 ama olgun olman iyi bir şey
Gelmedi hiç. Sevgilin yoksa tanışmak isterim
Hangi özelliğim seni buna düşündürüyor
Düşünceli olman
HBayat her zaman yüzümüze gülmüyor tabi.
Haklısın her şey tecrübe
Öyle, en azından hayat tecrübesi edinmek adına iyi oluyor.
29 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı.. olsaydı şu an evli olurdum zaten.. tecrübesizlik kötü
Daha gençsiniz, olur bence.
İnsan kendini sürekli geliştirmeli.. sadece meslek yetmiyor kişisel eğitimde çok önemli
Orası öyle tabi. 40 küsür yaşıma rağmen ben de sürekli gelişmeye çalışıyorum.
Kız büyü yaptırıyor olabilir çocuğa
Haha ne diyorsun olabilir mi? Kız çünkü gerçekten çok çirkin ve terbiyesiz bir kız
Olsun hayırlısı olsun artık öyle insanlarda uzak dursun benden.. sizde uzak durun lütfen
Umarım pişman olur beni kaybettiğini görsün
Özlüyor musun
Bilmiyorum galiba
O da bana özlüyorum seni yazmıştı
Belki o anı özlüyor
Evet çünkü çok uyumluyduk.. ama nişanlısını sevse böyle yazar mı?
Gel dese yapar mısın
Demişti ama ben gitmedim yapmadım öyle tek gecelik yaşayan kız değilim.
Kesken var mı
Bilemiyorum.. gitseydim şu an ki durumdan farksız olurdum ve bana saygısı kalmazdı
Ama için içini yiyormu
Ne alaka.. yazdım ya cevabını daha ne didikliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?