Soru değil ama dertleşmek.. ben ne yapacağım?

Bir kaç yıl önce bir çocuğa fena aşık olmuştum. Bir ay sonra seviş***iştik. O eski sevgilisini unutamadığını ve dertlerini bana anlatmıştı. Bunun üzerine ben onu kalbime gömdüm. O başkasını severken onun hayatına girmek istememiştim. Başka bir kız daha vardı benim gibi. O ama yapıştı çocuğa iyice. Kıza kötü davrandığına eminim. Kız ne yaptı ne etti nişanlandı aşık olduğum çocukla. Şu an nişanlılar. O arada çocukla kaç kere dışarda karşılaşmıştık ama ben hiç sesimi çıkarmamıştım. Ne de olsa eski sevgilisini seviyor diye hayatından çıkmıştım. O bana sürekli bakıyordu. Sonra yazıyordu bana çok iyi kızsın. Sana mutluluklar dilerim. Seviştiğimiz çok güzeldi unutmadım filan. Sonra ben çocuğa yazdım bana saygısızlık ettiğini. Nişanlanacakmış zaten madem bana neden yazıyorsun. Bel altı mesaj atıyorsun. Okadar çok üzüldüm ki.. bir kaç ay önce karşılaştığımızda yine nişanlısının yanında filan bana bakıyordu. Ona neden bu kadar aşığım bilmiyorum belki yatım kaldığı için mi elde edemediğim için mi? Şu an sadece üzülüyorum o kızın yetinde ben olsam diye keşke. Bu arada kız hiç sempatik değil. Sizin başınıza böyle şeyler geldi mi?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar cocuk bana barisalim ona kiyamazmisim yazdi, ama ben artik arkadas kalamayiz nisanli erkeksin filan yazdim... onun üzerine helalesmek istedigini ve her zaman onu arayabilecegimi yazdi.. ondan sonra gördüm ki instagramdan nisanlisiyla aralari sanirim limoni...
ben hic yüz vermedim.. aslinda onunla konusmak filan da istiyorum ama cok gururluyum
Soru değil ama dertleşmek.. ben ne yapacağım?