- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar haklısın fakat bunu kızarak çözemezsin sevdiğin kişiyi anlamaya çalış, onu anlamaya çalışmak taviz vermek anlamına gelmez. Eski sevgiliye geçmiş olsuna gitmek insani bir şey fakat siz ciddi ciddi evlilik düşünüyorum derken onun geçmiş olsuna gitmesi ne kadar doğru? Bu tür şeylere tepkisiz kaldığın sürece gün gelir eski sevgili sana kuma gelir. Yani uzun lafın kısası sevgilini al ve birlikte tekrar gidin, sahipsiz olmadığını anlasın. Çünkü sevgilin karakter fakiri biriyse hem seni hem eski sevgilim dediği kişiyi idare ediyor olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Elimde değil bu şekilde gizlice gittiği için sanki aralarında bir şey varmış imajı verdi ve buna aşırı sinir oluyorum. Bana söylese ben de giderdim onunla kızı tanıyorum sonuçta. Konuşacağım sinirimin geçmesini bekliyorum. Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum bu yüzden doğru zamanı bekleyeceğim. Ben onunla bir gelecek düşünüyorum o sürekli böyle gevşek davranırsa olmaz bu iş
- +1 yıl
Şimdiden böyle ciddiyetsiz davranan ilerde evlenip çocuk olduğunda kim bilir nasıl davranır.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Belki de seni çok sorun etmeyeceğini düşündüğü için haber verme gereği duymamıştır veyahut da senin üzülmeni istememiştir haber verip de gitmesi gerektiği için de gitmiştir yani haber verseydi tabii ki daha farklı olabilirdi ama çok fazla da büyütme derim bu konuyu farklı bir şey varsa aranızda bununla ilgili onu bilemeyeceğim.
Gittikten sonra neden haber verdi ya da nasıl haberin oldu onu merak ediyorum kendisini söyle vereceğim tepkiyi göze alıp mı söyledi
Kendini rahatsız hissettiği için mi söyledin ağzından mı kaçırdı yani giderken söylemeye gittikten sonra neden söyerki12 Yorumla- +1 yıl
Hayır kendisi bilerek söyledi saklama söz konusu olamaz çünkü ortak arkadaşlarımız var ve birinden duyacaktım mutlaka. Dün buluştuk hala benim olayı buyuttugumu düşünüyor
- +1 yıl
Ayrılmak istemiyor ve ilişkinizin zarar görmesini istemiyorsaniz konuyu kapatın bencede
Hayır canım, ne abartması? Gayet doğal bir tepki vermişsin. Ben olsam daha büyük tepki verirdim. Eski sevgilisiyle hala iletişim halinde olması ayrı bir hata, sana haber vermeden malum kişinin yanına gitmesi ayrı bir hata. Ayrıca onu ilgilendiren bir durum yok. O kızın ailesi, arkadaşları yok mu? Onlar ilgilenseydi. Hala sevdiği için yanına gitmediyse ben de bir şey bilmiyorum. Bu olaya sessiz kalma derim.
11 Yorumla- +1 yıl
Dun buluşup derdimi tekrar anlattım. Hala benim abarttığımı düşünüyor. Ben de abarttığımı düşünüyorsan devam etmenin anlamı yok hep eski sevgilinle iletişimde olmana goz yumacak değilim deyip kalktım. Aradığında da açmadım. Bundan sonra hakkımızda hayırlısı🧐
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeseydi olumlu bir tepki vermeyeceğini düşünmüş olmalı. Ki tavrına bakınca bence haklı. Dersin tekrar sevgili oldu. Çok var sorun etmezdim deyip sonradan sorun eden.
Ayrıca sahibi değilsin, sevgilisin. İzin almak nedir? Hadi şunu haber vermek olarak yazsan neyse diyecektim.02 Yorumla- +1 yıl
Açıklamayı okuyun lütfen.
Cevap sahibi+1 yılOkudum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kesinlikle haklısın.
Gitmeyip mesaj ya da arayabilirdi de..
Hadi gitti diyelim izin almak değilde bunu sana söyleyebilirdi..
Üstünden zaman geçtikten sonra konuşulmasının bir anlamı yok.
Çünkü haksız.
O yüzden zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor..11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ustunden zaman geçti hala hatayı kendisinde görmüyor asla. Ben de bıraktım artık uğraşmayacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, haber vermesi daha iyi olurdu tabii ki ama belki o anın paniğiyle ne yapacağını bilemedi ve apar topar gitti. İyimser düşünmeye çalışıyorum yani düşüncesizlikle de suçlamak istemiyorum sevgilinizi. Çözülmeyecek bir mesele değil yani bence barışıp aranızdaki buzları eritin. O da bir daha böyle bir şey yapmasın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBöbrek rahatsizligindan ameliyat olmus o da hemen gitmis ve sana bile dememis. Üzgünüm aşkın tek taraflı
01 Yorumla- +1 yıl
Aptal aşığı oynamak istemiyorum amaa öyle değildir bee🥺💔
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Önceden haber verseydi sorun etmeyecek miydin 🤦♀️
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır etmeyecektim
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBaşta söylemesi gerekirdi ama fazla abartma bence
10 Yorumla
+1 yılBu durumu yumşatarak yazmayacağım kusura bakma lütfen sonuna kadar haklısın tepkinde fazla olgunluk saflığa kayar...
Senin yerinde o olduğunu düşünüyoruz?
Eski erkek arkadaşını hastene de ziyaret ediyorsun hiç bir şey demeden ne olursa olsun eskiden yaşanan durumlarda kaynaklı insanlık vazifesi diye yumuşatabilecek mi?
Yoksa hala ona değer veriyorsun diye olayı abarttıp olay mı çıkaracaktı bunu iyi bilmek gerekiyor. Bu tip durumları çok sakince karşılayacak insan sayısı çok azdır karşılıklı sevgi ve saygının zedelenmemesi adına sana karşımızdaki kişiye durumu söyleyip onu haberdar etmek artı puan kazandıracaktır.16 Yorumla- +1 yıl
O bunu sorun etmezdi adım gibi eminim çünkü kıskanç biri değil hiç. Ve daha kötüsü oralarda normal karşılanıyor eski sevgiliyle dost kalmak😕
- +1 yıl
O halde sorun yapma sende normal karşılayan biri için bu durum çok normaldir keyfini çıkar dünyanın en anlayışlı insanıylasın şanslı şey 😉
- +1 yıl
Nesi şans 😄 İstediğim ilişki bu değilmiş şimdi farkettim
- +1 yıl
Bir. Çok kadının ve erkeğin istediği ilişki tarzı tamda bu ama sen daha ekşım dolu bir ilişki peşindeysen o da ayrı tabi ki
- +1 yıl
Ekşın değil aradığım 😄 Bir süre sonra kendini değersiz hissediyor insan bu acaba sevmiyor mu diye. Doğulu erkeklerin toksikliğini aratıyor o derece. Siz sanırım seviyorsunuz bu tarz ilişkiler sizi 'medeni' Avrupaya alalım o zaman😅
- +1 yıl
Yorumumu biir dha oku bakalım sence seviyor muyum yoksa tam aksine olay çıkaracak bir tip miyim:))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol prenses.
Bu durum davranış bilimlerinde iki şeye delalet eder.
1- Sevgilin düzgün bir insan; olay insani bir şey bazı yaşanmışlıklar, anılar var zor günde vefa göstermiş.
2- Sevgilin düzgün bir insan değil; onu unutamamış, böyle bir şey yapayım belki iyileşince bana döner diye prim yapmaya çalışmış.
Şimdi burada asıl mesele senin sevgilini tanıyıp tanımadığın.
Bu iki davranıştan hangisi olduğunu yalnız Allah, sevgilin ve sen bilebilirsin.
Sana söylemeden yapması doğru değil onu belirteyim ama uzatacak bir şeyde değil.13 Yorumla- +1 yıl
Ona karsi duygusu olmadigina eminim. Ama onemsiyor onu arkadas olarak olsa da.. Bunu zamanla asacagimi dusundum olmuyor😕
- +1 yıl
O zaman kesinlikle sorun yok, demek ki onu insan olarak önemsemiş sadece bedensel olarak değil.
- +1 yıl
Empati yap kızla seni yer değiştir daha sağlıklı anlarsın.
+1 yılKusura bakma ama gerçekten %100 hatalı yani böyle bir şey de en azından haber verilmeli ne olursa olsun eşler sevgililer aileler fark etmez arkadaşlar da birbirine haber vermek zorundadır
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında daha İçler acısı bir durum var ki aşağıdaki yorumların bir çoğunda insanlar gerçekten artık insanlıklarını kaybetmiş olduğu görülüyor Ya arkadaşlar hastalık Bu hastalık anlatabiliyor muyum sağlık insan düşmanı da olsa böyle bir durumda gideceksin ki sen insan olduğunu ortaya koyacaksın O zaman senin kötü insanlardan Farkın ne işte ben bu zihniyeti anlamıyorum Tamam o insan kötü bir insan olabilir Eyvallah ona bir şey demiyorum Peki sen de mi kötü olacaksın yani bu mudur hani insanların diyor ya adam olmak adam olmak ama adam olmak böyle bir şey değil işte
- +1 yıl
Yorumdaki herkese hak veriyorum siz de dahil. Ne düşüneceğimi bilemiyorum..
Bu yaptığı asla doğru değil. Sonuna kadar da haklısın kızmakta. Diğerleri gibi seni sevmiyor önemsemiyor demiycem ama şunu yaşadım ve gördüm ki bazı erkekler böyle şeyleri önemsemiyor "insanlık yaptım gittim ne var bunda?" diye düşünüyorlar. Tavrını korumalısın bence yanlışı yapan o sen değilsin.
12 Yorumla- +1 yıl
Evett bu erkekler hep karşı tarafı haksız buluyor. Maalesef bende onu haksız çıkartacak çene yok bıraktım artık uğraşmıyorum. Eski sevgilisini çok seviyorsa dönsün ona
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben bunun adına genişlik derim adı üzerinde eski sevgili eski de kalması gerekiyor.. benim sevgilim eski sevgilisine geçmiş olsuna gidecek ha? yok öyle bir dünya yıkarım ortalığı kaldı ki haber verip vermemesi dert olacak geçmiş olsun Allah şifa versin dersin içinden olur biter madem eski sevgilisine geçmiş olsuna gidecek benimle işi ne?
14 Yorumla- +1 yıl
'medeniyet' diyorlar adına
- +1 yıl
Öyle medenileşmeye devam edin siz sonra gelip ağlarsınız böyle medeniyet genişlik değildir medeniyet sevdiğin insanı paylaşmak değildir medeniyet kültür, eğitim ve üretimdir siz geyik olmayı medeni olmak zannediyorsunuz maalesef
- +1 yıl
Ah hayır ben değil Avrupalılar 'medeniyet' koymuş adını. Ondan bahsediyorum😅
- Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar. Olayı normal bulmanız, sizin normal olduğunuzu gösteriyor gibi. Çünkü insanlık için yapılan bir olay bu. Fakat işin soru işaretli kısmı, harbiden neden size haber vermedi? Çünkü görünen o ki söylese size, tamam diyeceksiniz muhtemelen.
12 Yorumla- +1 yıl
aynen onceden haber verse kendim de giderdim sorun etmezdim
- +1 yıl
İşte o belki çok güzel olmayabilirdi. Yani gereği yok, yine bir şeye bir detaya bu olayın doğallığı gereği canınız sıkılabilirdi. Ama olmuş bitmiş, çok da kızmayın lütfen, sinir bir şeyi çözmüyor cidden.
+1 yılHaklısın ama ona da hak ver üzülmeni yanlış anlamanı istemediğinden yapmıştır biz erkekler biraz değişik davranıyoruz içimizde bişey olduğundan değil iyi bir şey yapacağız diye eylemi gerçekleştiriyor ama sizin kadar mantıklı hareket etmiyoruz yani daha geniz kapsamlı düşünemiyorum sonuçlarının farkı olacağı veya bi sonucu olacağını düşünmüyor sadece eyleme geçiyoruz bu tepkini belli et ama bunu öyle iyi bir dille yap ki vijdanin a yenik düşer pişman olur
10 Yorumla
+1 yılParanoyak falan değilsin. Karşıdaki kişi haksız olunca sana bu damgayı kendi kendine koyman için elinden geleni yapar! Sen haklısın. Bunu normal karşılayacak insan sayısı oldukça azdır. Eski sevgiliyle bağ tamamen koparılmalı. Yoldan geçen her insanın sorunlarıyla ilgilenemeyiz değil mi tanımadığımız ve bağımız olmadığı için. Eski sevgili de böyle olmalı diye düşünüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki
- +1 yıl
Çok zor ve düşündürücü bir durum. Doğru kararlar verirsin umarım
+1 yılKusura bakmasında ameliyat olabilir ama eskide kalmis bir iliski. İlişkileri yoksa bitmisse geride kalmissa neden ziyaretine gitme gereği duyar ki. Üstelik bunu sendende saklamış cidden kötü... Ayrilir misin ortaya tavrini koyup konusmaz misin bir süre bilmem ama bir tavır koyman gerek. Brlki hisleri bitmemis olabilirde
11 Yorumla- +1 yıl
Zaman geçsin şu sinirimi atayım sağlam kafayla konuşacağım
+1 yılBence kizmakta haklısın haber etmeliydi. bir de üste çıkmaya çalışıyor gerçekten sinir bozucu acaba sen yapsan affedermiydi seni.. ben olsam sorgulardim ilişkiyi
11 Yorumla- +1 yıl
Ben yapsam takmazdı klasik Avrupa mentalitesi
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ben olsam kiyameti kopartırım ne alaka eski sevgiliye geçmiş olsuna gitmek bitmişse eski de kalsin bazi şeyler derim ayni şeyi sen yapsan namus yapar emin ol
11 Yorumla- +1 yıl
Ben yapsam bir sey demez onun ortamina gore normal bir sey🥺
+1 yıl1cisi: İnsanı insan yapan edeptir.. sonuçta bir geçmişleri olmuş.. her ayrılan düşman olacak değil..
2cisi kocan kardeşin baban ve oğlun dışında hiç bir erkek senden izin almaz.. sevgili ayaklarını geç.. yok evleneceğiz ayaklarını geçç.. evleneceğin ne malüm.. sen kimsinde senden izin alsın aynı şey kızlar içinde geçerli.. siz gidip sevgilinizden izinmi alıyorsunuz01 Yorumla- +1 yıl
Haber vermesi yeterdi. Ziyaretine gittiği kişi eski sevgilisi bilmem anlatabildim mi
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Yarın senden ayrılır eskisiyle yeniden birlikte olurlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Güncellemede sevgilisi yazmışım Allah mı söyletti acaba beni terkedip eski sevgilisine gidecek🤣
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden izin alması gerekirdi hatta sana beraber gitmeyi teklif etseydi çok şık ve medeni bir hareket olurdu. Eski sevgililer ama aralarında bir şeyler hâlâ bitmemiş bence..
16 Yorumla- +1 yıl
Evet teklif edebilirdi ama nerede onda o düşünce.. Bilemiyorum umarım aşklarıı depreşmemiştir
Cevap sahibi+1 yılBunu yapan kişi sen olsaydın emin ol o da yaygarayı koparırdı, sen son derece haklısın. Paranoyak falan değilsin. Yerinde olsam ayrılırım.
- +1 yıl
Yaşanmışlık olunca hemen karar vermek zor oluyor. Eninde sonunda ayrılırım ama çünkü kültür farkı büyük rol oynuyor bana anormal gelen ona normal geliyor
Cevap sahibi+1 yılBazen o kişinin bize uygun olmadığını hatta yakın zamanda ayrılacağımızı içten içe hissetsek de yaşanmışlıkların hatrına bir şans daha veririz. Sende bu durumu yaşıyorsun. Güvenini zedeleyen ve kültür farkın olduğu biriyle zorlama bir ilişki yaşamaktansa daha uygun birini beklemek ya da yalnız olmak daha iyi bence. Tabii bunlar benim fikirlerim ve dikkate alıp almamak da sana kalmış. Umarım en hayırlı kararı verirsin. İyi geceler..
- +1 yıl
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Sağlam bir kafayla düşünüp karar vereceğim. İyi geceler sana da🙏🖤
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Benimki boyle bisey yapsaydi kendiside ameliyat olmak zorunda kalirdi
11 Yorumla- +1 yıl
Aklımdan geçmedi değil hahah
Allah korusun ama ayrılık sebebi sevgilinse dön o yoldan bence güvensiz biri
15 Yorumla- +1 yıl
Döndüm 🙏
- +1 yıl
Dün buluştuk konuştuk hala kendini haklı goruyordu benim abarttığımı düşünüyordu. Öyleyse devam edemeyiz dedim kalktım aradığında da açmadım. Teşekkür ederim🙏
- +1 yıl
🥺❤️❤️
+1 yılYarın bir gün ölüyorum gel dese koşa koşa gider yine.
13 Yorumla- +1 yıl
uf aynen
- +1 yıl
Sen de burada evlilik hayalleri kur anca.
Onun aklı başka yerde - +1 yıl
Iyi ki sevgilim yok
bence sen haklısın.. eski bir arkadaş, dost ya da akraba değil eskiden bişeyler yaşadığı birisinden bahsediyoruz ve sana haber vermemesi cidden çok tuhaf ki aralarındaki yer mesafesi nasıl bilmiyorum daa nasıl haberi oldu ve hemen koşa koşa gitti? telefonla arayıp geçmiş olsun da diyebilirdi hangi çağda yaşıyoruz ki kızın sevgilisi varsa onun için de kötü bi durum değil mi yani çok tutarsız ve fevri davranmış sevgilin cidden Allah yardımcın olsun kardeşim
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası ben seni haklı buldum ya. Gayet anlayışlısın ama sana haber vermemek anlayışın sınırlarını aşar bence. Sen de bundan sonra ona göre tavır takın.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle sen haklısın ilişki karşılıklı guven saygi sevgi uzerine kurulur senden izin de almasina gerek yok sonucta o da bir birey kendi kararlarını alabilir ama sana açık olmak zorunda guvenini sarsacak her hareketinden kendini koru
16 Yorumla- +1 yıl
😕💔
- +1 yıl
Bak şimdi üzülmen evlilik doneminde uzulmenden çok çok daha iyi evlilikte nasılsa evlendik kafasıyla daha da salar kendini tepkini göster yoksa uzulen sen olursun
- +1 yıl
Haklısın. 2-3 gün geçsin kendime geleyim konuşacağım onunla
- +1 yıl
Kendin için en iyi olanin kararını vermen gerekli acı ama hayat zamanla sana senden kıymetli hicbiseyin olmadigini anlatacak o zaman gelmeden sağlığına gerek vucut gerek zihinn dikkat et iyi akşamlar
- +1 yıl
Maalesef insan çok sevince kararlar alması zorlaşıyor. Ama haklısınız kndi için en iyisi neyse onu yapacağım. Teşekkür ederim vakit ayırdığın için keyifli geceler 🖤
- +1 yıl
Sevmek güzeldir ama sağlık ve huzur paha biçilemez iyi akşamlar 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılAynı şeyi sen yapsaydın gereksiz problem çıkartmak mı olurdu? Erkekler söz konusu kendileri olunca bazı şeyleri çok iyi kıvırıyor. Gitmesine gerek yok bence telefonla arasa yeterli olurdu.
10 Yorumla
+1 yılVala haksızsın diyemem ben olsam bende senin gibi sinir küpüne dönerim. Ayrıca haber vermeden gitmesi çok sinir bozucu hayırdır yani ne ima etmeye çalışıyor böyle yaparak.
10 Yorumlayani bunun izin almakla alakası yok zaten ama haber verse daha iyi olabilirdi, haber vermemesinin sebebi de senin aklına soru işareti düşürmemek olabilir. çok artniyetli düşünmedim ben.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAmeliyaaat oldu diye geçmiş olsun'a mı gidiyor , hahahaha cenazesine bile gidemeeez 🙄🤣 kızmakta haklısınız..
21 Yorumla- +1 yıl
Aboooooookvvvv korktum senden
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konularda ben ketum değilim. Sevgililiklerinin mahiyeti önemli. Yani yaşlarınız küçük gördüğüm kadarıyla. Eski sevgilisi olup da ne yani ilkokulda keklerini mi paylaşmışlar 😂 normal arkadaşıdır tahminim. Unutamadığı da aşikar. Ayrıl bence
10 YorumlaHayır işlemek niyetindeyse hastanede ameliyat olan dolu insan var. Yaşanmışlığı yerin dibine batsın sızma zeytinyağının.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kızmakta haklısın. Artı, hiç gitmemeli bile. İnsanlık olsa olsa telefonda olur maksimum. Gitmesi hayra alamet değil ben sana söyleyeyim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Cıvık cıvık bi sey. Tek o ameliyat olmuyor dünyada. Ben ameliyat olsam eski sevgilim gelsin istemem. O da ameliyat olsa ziyaretine gitmem.
10 Yorumla
+1 yılYa eski sevgiliden ona ne? Valla ben kıyameti koparırdım asıl soru şöyle olmalı eski sevgilisiyle hala nasıl görüşüyor ve sen buna izin verebiliyorsun?
17 Yorumla- +1 yıl
Ben de onu sorguluyorum şu an. Burada normal kabul ediliyor eski sevgiliyle arkadaş kalmak. Ben de başlarda zamanla alışırım dedim ama olmuyor
- +1 yıl
Arkadaş kalmak derken her gün görüşme falan yok. Onemli zamanlarda sadece
- +1 yıl
Her şekilde anormal bir şey farkındayım 🥺
- +1 yıl
Asla alışamazsım canım hiç öyle düşünme yol yakınken yol vermelisin bu sende hep kuruntu yapacak zmaanla kurgulamalara başlıyacaksın cunku şöyle bir şey vardır birinin bir yalanını yakaladın mı tüm doğrular sana yalan gelir. Asla normal bi durum değil nedense herkes normalmiş gibi davranıyor ama kendileride böyle nirşeyi eminim kabul etmezdi
- +1 yıl
Her ne olursa olsun asla görüşülmemeli bitmiş gitmiş eski sevgiliden arkadaş olmaz ne yaşadılarsa artık akıllarına illa gelir yanlış bir durum bu.
- +1 yıl
Avrupa medeniyeti bunu gerektiriyormuş 🤢 Konuşup kabul edemeyeceğimi söyleyeceğim ona. İlişkimizin bitmesinden korkuyorum çok seviyorum onu ve o da beni seviyor ama düşüncelerimiz uymuyor
- +1 yıl
Gercekten sevmek bişi olmuyor evlendikten sonra anlaşamadıktan sonra zaten sevgi gidiyor gercekten
+1 yılBen olsam kızardım. Hepimiz insanız ve bunu kabullenmesi zor bir durum bence.
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen. simdiden tşkler 😊👍
Ziyaret kötü bir şey değil ama haberinin olmasi lwzim bence
20 Yorumla
+1 yılSenden izinsiz gitmesi mi yaa ne işi var artık eski sonuçta ne alaka demekki hal iletişimde nerden haberi olmuş hiç benlik değil konya ovası gibi genişlik.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru hemen de almış haberi
Sana haber vermeden gitmesini geçtim, neden yani ne gereği duymuş da gitmiş? Saçmalık.
10 YorumlaKanka bence haklısın. Ama şuda var eğer böyle şeylere tepki gösteren bir insansan belki korkmuştur söylemeye
12 Yorumla- +1 yıl
Yok normalde aşırı sakin ve anlayışlı bir insanım hiç büyük kavgamız olmamıştı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki vereceğin tepkiden çekinip söylemek istememiştir ama gitmesi çok saçma telefonda falan da geçmiş olsun diyebilirdi demek ki samimiyetleri var hala
10 YorumlaHaklısın bence ya haber verseydi ya da mesaj atsaydı geçmiş olsun diye
10 Yorumla
+1 yılGizlenecek bir şey yoksa neden haber vermesin sen haklısın kral ben mi paronayağım diye suçu kendinde aramana gerek yok
12 Yorumla- +1 yıl
Sağol 🥺🖤
- +1 yıl
Kadınlar her ne kadar şeytan olsa da sevince götü kaybedebiliyor kontrolü kaybetmemen dileğiyle 🐣
+1 yılBence haklı sensin sen şu an sevgilisiysen eskiye dair ne varsa silip unutmalı
10 Yorumla
+1 yılAyrıl direkt. Eskisi ile bağı koparmayanlar masumane takılmıyor
10 YorumlaDibine kadar haklısın asla taviz verme ki bir daha böyle bir şey yapmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsani sebeplerden dolayı yapmış olabilir. Bence affedin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılSen de git ziyaret et geçmiş olsun dilemek istiyorum de. Çiçek al ya da hafif ikramlar. Bakalım silikon mu böbrek mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Kızı ziyaret mi edeyim yani
- +1 yıl
Evet.
+1 yılOlaylara karşı aşırı tepki veriyorsan söylemekten çekinmiş olabilie
01 Yorumla- +1 yıl
Yok hayır. Daha önce hiç büyük tartışmamız olmadı olayları büyütmem
+1 yılBence ziyarete de gitmemeli ne alaka ya başhekim mi sevgilin. Artık onun hiçbi şeyi değil mi ne işi var
31 Yorumla- +1 yıl
JCKDTODKRMDLMGRKLFLD
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklısın insanlık hali falan dinlemem gidemez eğer giderse benimle işi olmaz
10 Yorumla
+1 yılSenin bu tavrını anlayışla karşılamayıp üstüne sana üstünlük kurmuş ise sana bir tavsiye kurtul ondan.
20 Yorumla
+1 yılTroll olduğunu düşünüyorum cidden şu an sevgili olsanız sevgilisinin demezdin1.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHııı gitmesi değil de
Söylememesiymiş kızdığı şey … ya bir git lütfen00 Yorumla
+1 yılHatalı en başında değil ama adam akıllı bı aciklamayla kızmaya boyun eğip ortamı yumusatmaliydi
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Hayal kurma o zaman bacım
12 Yorumla- +1 yıl
artık kurmuyorum son hayal kırıntılarımı da gonderdim uzay boşluğuna
Yeni ayrildilarsa gidebilir bence yasanmislik ve ciddi bir ameliyatsa onun disinda hayir öldururum dkanskansal
10 YorumlaTabikiddee haklısın kanka azına sıçman gerekirdi yani
20 Yorumla
+1 yılBilemiyorum. Ne kadar eski sevgilisi olsada geçmişte bir yaşanmışlıkları var. Ameliyat sonrası ziyaret etmesi normal geldi bana.
00 Yorumla
+1 yılZiyaret edebilir insanlık hali ama sana haber vermeliydi bence
10 Yorumla
+1 yılYa sonuçta iyi kötü birsey yaşamışlar hep düşmanlık olur mu ve senide bu konudan rahatsız etmek istememiştir
02 Yorumla- +1 yıl
Onceden soyleseydi rahatsiz olmazdim
- +1 yıl
Ya belki bu durumda yine farklı düşünecektin içini biliyormusunuz Seni sevdiğine eminsen gerçi bir an düşündümde aslında haklısın da :)) neyse ben erorr
- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat