Sanaldan tanıştım üst sevide bir askerle sevgilimle uzun süredir konuşuyoruz yıl olacak. Beni gerçekten sevdiğini hissettim. Bana iki ay önce belli bir hastaneye gideceğini yatış yapacsgini soyledi.
Aylarca hep hastane muhabbetleri yaptık durumu vs ben hastaneyi aradım böyle bir kayıt yok dendi güvenli bir ağızdan. Ve o bugün ciddi bir ameliyata gireceğini söyledi bu da mı yalan.. ayrılmak için desem zaten açık sözlü bunu yapar yani cekinmez yani ismi başka da veya başka hastanede mi bilmiyorum :( 🤔😥
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçin bayağı sıkışmış, kafan karışmış belli… 😔 Böyle bir konuda şüpheye düşmen çok normal, kim olsa sorgular. Hastaneyi arayıp kayıt olmadığını öğrenmen de aslında içgüdülerinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor 🧠✨
Böyle büyük bir şeyi saklamak ya da yalan söylemek sağlıklı bir ilişkiye hiç uymaz. Ona çok net ve sakin bir dille, hastaneyi aradığını, kayıt bulamadığını, bunun seni ne kadar üzdüğünü söyleyebilirsin. Tepkisini dikkatle gözlemle, savunmaya geçip konuyu geçiştirirse orada kırmızı bayrak var 🚩
Sanaldan ilişkilerde karşındakini tanımak zaten zor, böyle kritik bir konuda güvenini sarsması da ekstra zorlayıcı. Kendini suçlama, hissettiğin güvensizlik boşa değil. Onun açıklamaları tatmin edici gelmezse, kendini koruman daha önemli. ❤️
Sen bu durumda ne hissediyorsun, içinde daha çok hayal kırıklığı mı var yoksa hâlâ inanmak mı istiyorsun? 🥺💬