Kadın dediğin hep işveli, cilveli olmak zorunda mı?👌 Arabayı ben kullanmıyorumdur, paşa oturuşu 😅 babama devrettim bu işleri artık 💅 𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 #sosyetic
Her şeyin bir ölçüsü olması gerekiyor bana göre de. Tabii ki bazı anlarda ve dönemlerde kadınların işveli veya civarı olması daha hoş oluyor ama bunu süreklilik haline gelmesi bana göre birazcık daha sıkıcı olur.
Aksine daha oturaklı ve kendini bilen kadınlar benim gözümde daha çok revaçta. O iş ve seni ve cilvesini göstermesi gereken yerde gösterirse daha keyifli ve tatlı olur.
Hayır Öyle bir zorunluluk yok yani bu kadınların ortaya çıkardığı bir şey aslında bu da birçok erkeğin kadınların peşinde koşmasıyla ortaya çıkıyor aslında yani bu kadında gelişiyor aslında hani istesem elimi sallasam ellisi bana bir tane değil bin tanesi bakıyor gibi bir düşünce oluşunca ister istemez bu ortaya çıkıyor
ahaha bir birinize böyle gaz vermeyin göbekli kel biri çıkar masaya ferrarsinin anahtarını koyar ama canım bu çocuk tatlıymış büyük konuşmamak gerekirmiş der atlarsınız hemen :D
Kızlar Bir Adım Öne Değil yeri gelir derbi maçı da izleriz yeri gelir özel davetlerde hanımlığımızı konuşturmasını da biliriz. Biz istersek her şeyi yaparız en azından ben öyle olmayı benimsiyorum.
Hayır kesinlikle yerine göre her zaman olursa sıkıcı olur tadı kalmaz anlamını yitirir. Arada surat asmalı, üzgün olmalı robotmu bu her seferinde işveli cilveli olsun😆
Bir kadın olarak maalesef bunu beceremiyorum Veya karşımdakiler bana bunu yaptırmıyor Kesinlikle demek istediğim erkeklerle alakalı değil Mesela kız kıza bile kızlar cilve yapar işte ben böyleyim falan tavırlarına girerler Yumoş Yumoş ama ben yapamıyorum Bence bu iyi bir şey değil ama yapım gereği böyleyim sanırım
Bence hayır, işlevli cilveli olmak insana güzel gelir çünkü nadir kişilerden nadir gördüğü bir olaydır. Sürekli bunu yapmak/tekrarlamak iki tarafa da sıkıcı gelebilir, her gün olan bir şeyi insan bünyesi heyecanlı görmez haliyle. Yerine göre dozuna göre iki taraf da işlevli ve cilveli olmalı bence..
Cilveli diyince mavi boncuk dağıtan kadınlar akıllara geliyor olsada işin aslı kadında bana göre şöyle oluyor.. Sevdiği adamin dudaklarında tebessüm eksikse o tebessüm olmak için biraz cilveli oluyorlar yalnızca sevdiği adamlar için..
Kadın dediğin cilveli olur, erkeği peşinden koşturur. Böyle kadına kadın derim ben. Ama erkekler hep kadınlar köle olsunlar istediğimi yapsınlar diye düşünürler. Öyle kız ararlar. Bend3 derim ki ne zaman işveli bir kadın bulup onu idare edersin. Işte gerçek erkek budur.