Kadınlar neden bu kadar hevesli çalışmaya?

Kadının yeri evi değil mi? Yüzyıllardır bu topraklarda, hatta dünyada hep bu böyleydi. Ama şimdi ise kadın resmen bir köle oldu hem sabah 8 akşam 5 dışarılarda çalışıyor, bu masa başı memuriyet bile olsa böyle hem de eve gelip işleri yapıyor çocuklara bakıyor yemekleri hazırlıyor ve kendine hiç zaman ayıramıyor bu kölelik değil midir? ayrıca kadınlar iş hayatına bu kadar fazla girdiğinden beri ahlaksızlık da arttı ve evliliklerde sorun oluşmaya başladı, çünkü adam evinde eşini bakımsız görüyor, iş yerindeki kadınları süslü güzel görüyor ve onların peşine takılıp gidiyor. Bu da evlilikleri bozdu öyle değil mi? Bu yüzden ben evet elimde diplomam olsun diyeceğim istediğim bölümü okuyacağım ama illa mutlaka çalışmalıyım demeyeceğim üniversitedeyken evlenmeyi düşünüyorum. Ve kadınların neden bu kadar hevesli olduğunu da anlamıyorum. Sanırım şöyle düşünüyorlar boşanma durumu olursa eğer ortada kalmam diyorlar. Sen de zaten ona göre bir eş seç sorunlu birini seçersen tabii ki ortada kalırsın.
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
11 ay
Ayrıca beni kızlar haksız bulacaklar biliyorum. Ama benim hedefim şu, ben ileride evleneceğim ve eşime uygun bir eş çocuklarıma yeterli uygun bir anne olmaya çalışacağım manevi yönden özellikle. 🤍
Kadınlar neden bu kadar hevesli çalışmaya?