Selam. Arkadaşlar benim çok yakın olduğum bir çocuk vardı. Hikayesinde 150 kg kaldiriyo bacak calisiyo sanırım anlamadım. Çok yakındik bana her gün yazardi sonra instayi sildi benim de telefonum yoktu konuşamadık. Tekrar açmış eskisi gibi muhabbet etmek için dalgasına bir şey yazmak istiyorum ne yazabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Attığı hikayede kaldiriyo 150 kg cevaben ne yazabilirim makarasina falan amaç muhabbet baslatmak
Sporla ilgili soru sor. Sporcu bir erkek bu konuda tavsiye vermeye bayılır :D
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yeni başladı o da vücut falan yok bilgili değildir bir hafta oluyo başlayalı. Benim bacakları da guclendirelim mi👉👈 yazsam en fazla ne olabilir sence dhdhd
Valla bilmiyorum ama kilolu yani normal olması gereken kilodan fazla bir bacağı benim kadar nasıl yapiyo bende anlamadım 150 kg yazmis ana 20 olabilir güvenmiyorum buna ahahfhc
Bizim olaylar biraz tuhaf ilerledi. Birbirimize baya yürüdük özellikle o. Hep temas etmeye çalışırdı. Sonra bı mesafe girdi konuşamadık. Ama ben özledim ve eskisi gibi olalım istiyorum. Eskisi gibi olmaz ama yine de kısa da olsa konuşmak güzeldi.
Hoşlanmadan daha ileri seviye her saniye aklımda 2 yıldır. 12. Sınıfız yani iki hafta sonra ömrüm boyunca goremicem belki de. Bu zaten en kötüsü ama en olabilecek şey.
Bilmiyorum cesaretim yok başka birinden hoşlanmaya başlamış diye duydum 4 ay önce. Reddedilmiş hatta ama şimdi acilsam kabul etmezse ne dicem çok isterdim sevgilim olmasını
Uzun süre flört ettik hatta vales gibi yuruyodu djcjf mesela bir şey soyluyo iyimis diyorum sen mi falan diyo en son sal beni Anna denizini bul demiştim sen olur musun demişti ve gülmüştü. Bir gün okula gitmesem sorardı hasta mısın neden bensiz hasta oluyorsun diye. Derste benim hakkımda konusuyomus sürekli. Sonra başka bir kızdan hoşlandığını öğrendim Mart ayıydı. Açılmış ve reddedilmiş. Sonra Instagram i sildi benim telefonum yoktu sadece insten konuşuyorduk silince konuşamadık. Herkes bizi sevgili zannederdi çok yakındik ama bu olaylardan sonra mesafe girdi aramıza. Arkadaşlarım hareketleri normal değil şimdi olmasa bile önceden seni seviyodu sen fark etmedin diye egosunu tatmin etmek için yuruyo olabilir dediler. Her sabah bana sarilirdi benimle vakit geçirmeye çalışırdı beraber oyun oynayalım akşam ben sana ogretirim falan derdi. Şimdi insi tekrar açtı ama yine yazmiyo. İçim gidiyo yemin ederim nereye gitsem abi çok yakışıyosunuz falan diyolar. Aramızda çok büyük duvarlar olduğunu dusundugumden imkansız geliyo.
Konuya gelirsek seninle acaba takılmak için vs den mi öyle davrandı falan cidden sevmiş mi bilemedim ama sen hâlâ seviyorsan mesafe vs girmesine rağmen onunla olmak istiyorsan ondan bekleme sadece bana saçma geliyor bu zaten erkek gelir diye bir şey yok e ayrilcakmişsınız hem ne kaybedersin ki mezuniyet vs olursa o akşam falan konuş bence gitmeden son bir defa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sporla ilgili soru sor. Sporcu bir erkek bu konuda tavsiye vermeye bayılır :D
Yeni başladı o da vücut falan yok bilgili değildir bir hafta oluyo başlayalı. Benim bacakları da guclendirelim mi👉👈 yazsam en fazla ne olabilir sence dhdhd
150 kgyi nasıl kaldırıyor helal olsun o zaman 1 haftalık diyorsun :D kaç kilo bu çocuk
Valla bilmiyorum ama kilolu yani normal olması gereken kilodan fazla bir bacağı benim kadar nasıl yapiyo bende anlamadım 150 kg yazmis ana 20 olabilir güvenmiyorum buna ahahfhc
:D 150 çok knk başlangıc için
Ulan kesin uyduruyo bu daha yeni başladığına eminim geberir
Bence de fıtık mıtık olur :D
Fıtık Olcan olm yazsam dndjx
hahahah iyi olur :D
Yazdım xhdhx ben ondan 3 set yapıyorum yazdı. Spor aşkına hayran kaldım yazdım tabiii yazmış görüldü attım ehehe:))
Tamam da 150 kg kaldırmasından bizene 😂
Ahhaha benimde aklıma bu geldi dkdkdkd
Hikayesine bunu atmış ne yazabilirim dedim attığı hikayeden bahsettim
Maşallah ne bacak var yaz 😂
Mantıklı hem dalgaya almak istiyorum fjcbvnxj
Dhhd ayneen Roberto Carlos musun bee mübarek de dbdhd
Bilemedim havaya da girmesin şimdi verecekse o benim hikayeme yanıt versin şimdi bu sadece mesajı beğenir o zaman gece yatamam vncbcnc
Ggghhgd şey yap o zaman hiç yazma hikayesini sen beğen seni görsün hatırlar
Yazdım cevap geldi sonra bende st attım ona cevaben video attı:)) çok özlemiştim mal gibi 1 cümlesi bile mutlu ederdi zaten
Siz birbirinizden hoşlanıyor musunuz ya da sen ondan hoşlanıyor musuj
Bizim olaylar biraz tuhaf ilerledi. Birbirimize baya yürüdük özellikle o. Hep temas etmeye çalışırdı. Sonra bı mesafe girdi konuşamadık. Ama ben özledim ve eskisi gibi olalım istiyorum. Eskisi gibi olmaz ama yine de kısa da olsa konuşmak güzeldi.
Hoşlanmadan daha ileri seviye her saniye aklımda 2 yıldır. 12. Sınıfız yani iki hafta sonra ömrüm boyunca goremicem belki de. Bu zaten en kötüsü ama en olabilecek şey.
Madem goremicen bence nasıl hissediyorsan ne yapmak istiyorsan tam zamanı sonra pişman olmazsın
Bilmiyorum cesaretim yok başka birinden hoşlanmaya başlamış diye duydum 4 ay önce. Reddedilmiş hatta ama şimdi acilsam kabul etmezse ne dicem çok isterdim sevgilim olmasını
Bence konuş ya özele gelmek ister misin bir iki tavsiye veririm istersen
Burdan versen olmaz mi
Hikayeni burdan anlatmak istersen tabiki
Olur nasıl baslayim
Birbirinize tuhaf ilerleme derken nasıl oldu sevgili mi oldunuz ve ya olmayı mı denediniz neden eskisi olmaz ki
Uzun süre flört ettik hatta vales gibi yuruyodu djcjf mesela bir şey soyluyo iyimis diyorum sen mi falan diyo en son sal beni Anna denizini bul demiştim sen olur musun demişti ve gülmüştü. Bir gün okula gitmesem sorardı hasta mısın neden bensiz hasta oluyorsun diye. Derste benim hakkımda konusuyomus sürekli. Sonra başka bir kızdan hoşlandığını öğrendim Mart ayıydı. Açılmış ve reddedilmiş. Sonra Instagram i sildi benim telefonum yoktu sadece insten konuşuyorduk silince konuşamadık. Herkes bizi sevgili zannederdi çok yakındik ama bu olaylardan sonra mesafe girdi aramıza. Arkadaşlarım hareketleri normal değil şimdi olmasa bile önceden seni seviyodu sen fark etmedin diye egosunu tatmin etmek için yuruyo olabilir dediler. Her sabah bana sarilirdi benimle vakit geçirmeye çalışırdı beraber oyun oynayalım akşam ben sana ogretirim falan derdi. Şimdi insi tekrar açtı ama yine yazmiyo. İçim gidiyo yemin ederim nereye gitsem abi çok yakışıyosunuz falan diyolar. Aramızda çok büyük duvarlar olduğunu dusundugumden imkansız geliyo.
Uzun oldu ama kusura bakma
Güzel anlattın sağol uzun değil yani
Konuya gelirsek seninle acaba takılmak için vs den mi öyle davrandı falan cidden sevmiş mi bilemedim ama sen hâlâ seviyorsan mesafe vs girmesine rağmen onunla olmak istiyorsan ondan bekleme sadece bana saçma geliyor bu zaten erkek gelir diye bir şey yok e ayrilcakmişsınız hem ne kaybedersin ki mezuniyet vs olursa o akşam falan konuş bence gitmeden son bir defa
Teşekkür ederim cevabı olumsuz olacak muhtemelen ama yine de bilsin artık
Bilsin tabiki inan söylememek çok daha kötü kaybettikten sonra anlıyorsun çünkü
Aynen
Hala kaldiriyomusin de 😁😁
ufff böyle bacağım olsun yürümem yaz
Dhshchdbsv