Arkadaslar merhaba. ben cafe sahibi birinden hoşlanıyordum. onu görmek için babamın ofisine gidip hadi kahvaltıya gidelim diyordum. tabi o kadar gelip gidikki babamlada konuşmaya başladılar. aradan uc sene geçti ben artık dayanamadım ona hislerimi soyledim o da keşke daha önce söyleseydin dedi. Ankara 'da deilim gelince görüşelim dedi iki ay önce Ankara 'ya geldi ama görüşelim demedi.. neyse ben instagrama hikaye attim yorum atınca konu açıldı görüşelim dedi. ben de yarın akşama kadar müsaitim dedim tamam dedi.
Ertesi gün hiç aramadı yazmadı bende çok gorusmek istediğim için biryere gittim. instadan konun attim. yazdim iste hani goruscektik diye konum attim gelmedin falan dedim. o da bana islerim var cafedeyim halen dedi saat akşam yedide. yani ne bir özür ne birsey
Bende numarasını sildim instaxan cikardim iki gündür hicbisey yapmıyor. sizce ne yapmaya çalışıyor?
Ertesi gün hiç aramadı yazmadı bende çok gorusmek istediğim için biryere gittim. instadan konun attim. yazdim iste hani goruscektik diye konum attim gelmedin falan dedim. o da bana islerim var cafedeyim halen dedi saat akşam yedide. yani ne bir özür ne birsey
Bende numarasını sildim instaxan cikardim iki gündür hicbisey yapmıyor. sizce ne yapmaya çalışıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer