Bir tane bebeğim var. Onu güzel bir şekilde yetiştireyim başka bir şey istemiyorum. Benim tek hayalim, bebeğimin bir hayalinin olması <3 - Yıllarca onu güzelce yetiştirmek için araştırmalar yapacağım. En sonunda da istediği meslek için onu yetiştirmeye başlayacağım. <3
Benim kızıma diyeceğim ; Sevme kızım yanarsın (Diye söylerdi annem) Girme aşk kapısından Güler sana elalem Buda annesini dinlemezse onun söyleyeceği nakarat; Dinlemedim ah ah Ah bu kafam ah O gün bu gündüür Aşk bana günah
Seni seveni sev sana değer verene değer ver önemseyeni önemse kimseye kolay kolay güvenme birisi eğer seni sevdiğini söylüyorsa ama hissettirmiyorsa ve gösteriyorsa sadece sözde kalıyorsa o kişiye güvenip inanma seven insan sevgisini gösterir ve hissettirir çünkü
iki oğlum var... seni seviyorum. başarsan da seviyorum başaramasan da... her zaman yanındayım. ama bu, başarmak için hiç çabalamazsan kızmayacağım anlamına gelmez. :)))
Her zaman dosdoğru olmasını Kalbini ve mantığını kullanmasını Sevdiği işleri yapmasını Zorluklara karşı sabırlı olmasını Doğayı, hayvanları sevmesini, insanlara karşı çok dikkatli olmasını, her zaman iyilik ve yardım sever olmasını Bedenini, aklımı, ruhunu geliştirmesini, güçlü olmasını
Çocuk yapmak istemiyorum kaza kurşunu olursa çocuk yaparsam şimdiden özür dilerim iğrenç bir dünyaya gelmesine vesile olduğum için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Seni iyi yetiştirmek için elimden ne geliyorsa yapacağıma söz veriyorum. Hayallerini gerçekleştirmen ve içindeki potansiyeli görebilmen benim için çok önemli. Annen seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyor ❤
Ne olursa olsun yaninda olucam. Yere dustugun zaman aglamaktan korkma. Insanlar seni yargilar diye korkma. Duse kalka ogreneceksin ce kimseye kendini kanitlamak zorunda degilsin. Annen seni ne olursa olsun sevecek.
En önemlisi senin mutlulugun derdim. Nasil mutluysan öyle yaşa , kiminle mutluysan onunla ol ama biraz mutsuzsan sakin katlanma. Hayat cok kisa başkalarinin buyutemediginj buyutmek icin derdim kizima <3