Senin için 2 yıl boyunca 50 bilemedin 60 kere doktora gittim. Polikistik oversin sen dediler.. 1/5 şansın var dediler. Tek yumurtaliklisin dediler. Rahim perdesi var sende dediler.. Pes etmedim.. Çok yoruldum ama pes ermedim. Ilaclarla cok yiprandim.. cok kilo aldim.. Hep seni kucağıma alacağım gunu hayal ettim.. Devlet hastaneleri çare olmadı.. Özel hastanelere gittim. Özel çare olmadı Tüp bebek merkezine gittim.. Doktorlar ne istediyse sana kavuşmak için yaptım.. doktorların hiç biri kesin olacağının garantisini vermedi.. tüp bebek merkezlerine bir olasılık için bir ev parası yatırdık babanla birlikte.. sana kavuşmak için çalıştık.. sana kavuşmak için birikim yaptık.. sana kavuşmanın hayaliyle yaşadık.. martta toplanan 7 yumurtadan sadece 1 tanesi embriyo oldu.. tek embriyo donduruldu.. bu embriyo sendin.. -200 derecede aylarca durdun.. O kadar heyecanlıydım ki transfer yapılacak diye.. rüyalarıma girdin her gece.. biran önce günler geçsin transferdim olsun diye bekledim.. transfer zamanına 1 hafta kala Korona yüzünden tüp bebek merkezleri bakanlıkça kapatildi.. Ama yine ümidimi kaybetmedim.. sana birgün kavusucam.. geç olsada kavuşsam.. -200 derece ki dönük bebeğim.. inşallah sen de transferden sonra bana tutunursun. Umudum olursun. Biz babanla çok mutluyuz. Hayatımızda tek eksik sensin.. Seni bekliyoruz. Beni bırakma.. Tutun bana..
Şunu sakın unutma canım kızım kimse kimseden üstün değildir ve kimsede göründüğü gibi değildir asla kimsenin etkisi altında kalma düşünmeden konuşma yerine ve zamanına göre hareket et hep iyimser ol çünkü hayat ancak o zaman kolaylaşır insanlara yardım etmekten asla kaçınca ilerde çok iyi yerlere gelebileceğini biliyorum senin azmin her şeye yeter sen yeter ki iste bir zamanlar annen babanın en büyük hayranıydı hep inandım onunda beni sevebileceğine ve asla yanılmadım dinle beni şimdi benim minik kızım baban ve ben senin her şeyi yapabiliceğine inanıyoruz ve her zamanda arkandayız kendini asla yanlız hissetme olur mu? :)
Bak sen kuzum senin lise,üniversite diye kendini yıpratma sen sadece büyük, küçük saygılı olan ahlakı güzel biri ol yeter sen baban gibide olma. İnsanları yargılama geçmişi hiç kurçalama çünkü kirli geçmiş sende yardımcı ol belki temizlenebilir herşey ama para deyip kendini bitirme elimize hiç başkası geçmez. Soruyorum hepinize evinizde son model otomatik elektronik aletleri olana mutlumusunuz evin içinde kimisi bekar tek başına o aletler hanginizle konuşuyor kimin derdine ortak oluyor ve anlıyor anlamıyor senin gibi degil anlamıcak ondan sizin anlıcak kişilerle evlenin elbet o kişi uzaklardadır belkide ama belki karşılaşabilirsiniz onla olabilir herşey kuzum hiç ümidini kaybetme.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Babası gibi mazlum yavrum, asla doğmayacak olmanın sebebi babandan kaynaklı olmayıp kadınlardaki azgın hipergami ve erkekler arasındaki arsız hiyerarşidir. Baban dürüstlüğü ilkeleri ve adaleti yüzünden hep linç yiyip dışlandığı için bu dünyada herhangi bir annen olmadı. Umarom Cennette annen huriler olur. Doğmamış tüm çocukların katili kadın ırkına ve onlaın yavşadığı omurgasız kötü çocukların inadına tam manasıyla bir adam ve her yönüyle erkek oşarak yaşamış Baban seninle gurur duyuyor. Not şahsıma edilecek hakaretler beni yıldırmayacaktır.
Yavrum, kendine iyi bak çünkü ben yapamayacağım... Umarım bana benzemez ve çok güçlü bir insan olursun; annenin tutunamayan olduğu bu dünyaya sıkıca tutunmayı başarırsın.. Seni her zaman iyiye yönlendirmeye çalışacak ve sana hep iyilik yapacak biri olacak olmama karşın sana hayatındaki en büyük kötülüğü yapıp seni dünyaya getireceğim. Burası kötülüklerle dolu çıkarların yönettiği bir ters ütopya.. Umarım beni affedersin.
Canım kızım. Hiç bir zaman bir erkeğin gücü altında ezilme. Her zaman kendi ayaklarının üzerinde dur. Her daim hayallerinin peşinden koş ve engel olan biz bile olsak dinleme. Hayat başkasının hayallerini yaşayacak kadar uzun değil. O yüzden sen kendi hayallerini yaşa. Oku, sürekli oku. Kendini geliştirecek şeyler peşinde koş. Hata da yapsan ben her zaman senin yanındayım
Canım bebeğim , Hayatta ne olursa olsun kimseyi takma hedeflerinin yolunda ilerle, kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek yerine sürekli araştır ve oku. İnsanlara güvenme. Kendin için her zaman en iyisini seç , seçemezsen de hatalarından ders al. Ben hep yanındayım 😁🤷♀️.
Canım kızım anan nerde Allahtan korkmaz kuldan utanmaz karaktersiz haysiyetsiz erkekleri bulsa da senin için en doğru pederi eninde sonunda bulacak minik ejderham senin anan her şeyi bulur 10 yıl içinde kesinlikle tanışacağız hazırlan kelebeğim <3 @anastaberata dayısı ses ver ahahaha iyice kafayı sıyırdım.
Has Angaralanın oğlu alemin kralı olmaya hazır mısın seni çok seviyorum kardeşinle birlikte olun hep hiç kopmayın Has Angaralının kızı benim güzel kelebeğim ben hep yanındayım bunu unutma her şeyde arkandayım her konuda destekliyorum seni güzel kızım
Canım kızım veyahut oğlum: Sürekli araştırın, sorgulayın, geliştirin kendinizi. Gezin-dolaşın ve öğrendiklerinizi deneyimleyin. Unutmayın hayat mucizelerden ibarettir. Mucizeleri deneyimleyin, görmek istediğiniz taktirde hepsini görebileceğinizi unutmayın. Ve çatı katındaki eğitim-deneyim defterlerimi size bırakıyorum. Benim hangi alanlarla ilgilendiğimi de biliyorsunuz, ona göre bu alanlarda ilerlemek isterseniz o defterleri okuyabilirsiniz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aslı’m annenin şu sıralar psikolojisi bozuk ama inan bana motive kaynağım sensin. Baban olacak şrfz henüz ortalarda yok ama o gelene kadar değişecek çok şey var şu sıralar gelmesin zaten. He bir de ilerde ben 2020 yılını yaşadım diye sana çok öğüt verebilirim ve kesinlikle haksız değilim annecim. Seni sen doğmadan bile her şeyden çok seven bitanecik annen ❤️
Aslan parçası oğlum ve dünyalar güzeli kızım öncelikle sizleri çok sevdiğimi bilmenizi isterim 😇 Ne olursa olsun bende hiç bir zaman korkmayın ve çekinmeyin ben koşullar ve şartlar ne olursa olsun sizin her zaman en büyük yardımcınız , destekçiniz ve koruyucunuz olacağım 😇 Tez vakitte kavuşmayı diliyorum 🙏
Selam adamım. Kobe Jordan'dan sonra basketbola en büyük etkiyi yapan basketbolcudur ve Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray'dır. Bunun dışındaki bilgileri ciddiye alma. Gözlerinden öperim. Birde başkalarının fikirleriyle düşüncelerini şekillendirme her şeyi sorgula ve kendi yolunu bul. Ama Kobe ve Galatasaray konusu hariç.
Bu soruya farklı bir bakış açısı ile cevap vereceğim şöyle gelecekteki çocuğa cevap verilir çocuğum sen böyle olma şu ol bu olma farklı ol vb ama çocuk laf dinlemez büyüdüğü zaman annesini babasını bile dinlemez bu yetişme imkanına bakar eğer ne kadar özverili yetişirse faydalı bir insan olur fakat şımarık büyütülürse her istenildiği yapılırsa buda ileride çok büyük bir problem olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fazla calisma bence, beyin fazla yorulunca kotu espriler yaptiriyor sana :) Avukat kadinla, suclu ogluna donersiniz bu dediklerin olursa :D Benim cocugum olmayacak, cunku evlenmiyorum ama ileride evlatlik almayi istiyorum. Yaklasik 25 yildir fikrim bu yonde.
Ne yaşadıysan, kim üzdüyse seni ve ne hata yaptırsan bana söyle. Ben seni asla yargılamam. Sadece çözüm bulmaya çalışırım ve sana yardımcı olurum. Beni bir sırdaşın olarak kabul et ve unutma. Annenden başka yardımcı bulamazsın sorunlarına.
Yavrucum annen okulunu bitirebilirse, baban olacak tripcan @ArnoVictorDorian oyun oynamayı bırakıp annenle evlenirse dünyaya gelirsin diye düşünüyorum 😂Bu arada annenin kırmızı çizgisi yemek yemek. Annen yemek yemeyi ne kadar seviyorsa babanda oyun oynamayı o kadar seviyor. Birlikte çok eğleneceğiiiiz 😂Geldiğin zaman daha detaylı konuşuruz bunları 😂
Kesinlikle katılıyorum, hepsine. 😄 Ama çoook eğleneceğiz, evde kahkahasız gün geçmeyecek, hele birde senin durduk yere şizofrenik kahkahaları olduğu sürece hiç bitmez. 😄
Güzel mesaj veririm alttan. Ama ben gülemiyorum be hanfendi... Madem bu sıralar sağlıkçılar çok popüler eee madem anestezi biliyorsunuz, dindirmeyi dener misiniz acılarımı :'(
Bu devirde çocuk büyütmek cok zor dunya berbat halde insanlar çok kötüler o cocuga nasıl iyi bir gelecek sunulabilir ki yarın bigün isyan edip beni neden bu dünyaya getirdiniz dediğinde ne cevap veririz
Sevgili kızım bak şimdiden söylüyorum her konuda sana anlayış gösteririm ama birgün baba benim erkek arkadaşım var dersen işte o zamannnn, senin bu tatlı babacığın gider, yerine tam bir canavar gelir😡
Erkekse Araba sürmeyi ben ögretirim sen kaçırma derim, kızlar iyi olur genelde yetiştirme tarzına bağlı kızım olursa ona derim kalk kahvaltı hazırla işe gidicem.
Doktor olmaya uğraş sen koronadan maaşları ikiye katlandı. Yaşadılar onlar. Yakında çekirge istilası oldu. Doktorlar öneriler buldu. Sen en iyisi doktor ol yavrum benim dlsmdneje
Umarım seninle kararlarımız uyuşuyordur, çünkü ben asla sözümden geri dönmem. Kavga çıkmasını istemeyiz :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Canım oğlum bu dünyada canımdan çok tek bir erkeği seveceğimi sandım babam oldu o benim abim oldu arkadaşım oldu ona da kavuşamadım şu an ki sana koyduğum isim ondan kalan hatıra ama sonra sen geldin ve ben yeniden sevmeyi öğrendim yeniden sevebildim
Minik bebeğim babanı bulduğum zaman sana 3 kardeş daha yapacağım🤗
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Canım kızım, annen baban olacak o adamı bekliyor. Şimdi kim bilir kimlere seni seviyorum diyor ama boşver elbet bir gün gelecek ve gerçek sevgiyi bizde tadacak sıkıntı yapma sen. Seni seviyorum.
Oku baban gibi esek olma Virgulu nereye koyarsa artik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ahh benim doğmamış çocuklarım hayat şartları ve babanızın yüzünden sizlere ulaşamasam da ya da geç de ulaşsam sizleri çok seviyorum bunu sakın unutmayın :(((
Yavrum anneni bir bulayım tanışma hikayemizi sana uzun uzun anlatacam merak etme sen şimdi uslu uslu bizi bekle 😂 umarım eğlenceli güzel bir hikaye yazarız sana aramıza katılana kadar şimdilik hoşçakal :)
Lan senin gibi karım olsun o çocuk clunda şişe açmaz ki. Deney üstünde kadınla yatar. Bilin adamı olur. Kızım olursa tek şey öğretecem. Anasını alacam onu da çekecek yanıma. Kızım din denen saçmalığa inanma baban yıllarca kadın için göz yaşı döktü. Bu vucud senin erkek yalvarırsa aglarda ona her şeyini ver diyecem. Oğlum olursa oğlum kadın acımasız vermesse sakın bakma ama ağla sesini duyan çıkar diyecem