Böyle bir şansınız olsaydı gelecekteki çocuğunuza ne söylemek isterdiniz ya da ne tavsiye vermek isterdiniz?

Böyle bir şansınız olsaydı gelecekteki çocuğunuza ne söylemek isterdiniz ya da ne tavsiye vermek isterdiniz?

Biricik evladım. Seni her zaman kollayacağim emin olabilirsin. Özgür , istediğin gibi bir hayatı senden esirgememek için elimden geleni yaparım. Ama sana şunu söylemek istiyorum. Asla ama asla senden daha önemli kimse olmasın özellikle bir erkek. Aşık olabilirsin , bu duyguyu sonuna kadar yaşamak seninde hakkın ama kör kütük bağlanma. Kimse üzülmene değmez. Seni üzdüğünü farkına vardigin an konuşmayı kes. Seni değersiz hissettirmesine sakin izin verme. Biricik annen... 😂🎈
"Kalbimin sahibi.. Bazen kendini yalnız hissedeceksin. Koca dünyada seni anlayan, seven, sessizliğinden, sukünetinden seni tanıyan kimse yok sanacaksın. Ama asla yalnız olmadığını, seni çok seven ve her daim gözeten Rabb'ini hiç unutma.
Ne zaman iç çeksen, kalbin kırılsa bunu hissedecek, seni senden iyi bilen beni de unutma. Çünkü sen benim kalbimin sahibi, cennetimin anahtarısın. Hak etmeyen insanlar için o sevgi dolu kalbini de, dünyalara bedel gözlerini de yaşartma olur mu?
Bu hayatta tanıyabileceğim belki de en değerli insansın. Kalbinin, ruhunun ve o boncuk gözlerinin insanlar yüzünden incinmesine izin verme. Rabb'im sadece O'nun aşkı için göz yaşlarını akıtsın. Karşına hep senin gibi nahif ve güzel kalpler çıksın. Beni, sana verdiğim değeri, asla tükenmek bilmez sevgimi, babanı ve onun merhametini hiç unutma olur mu?
Çünkü bazen her şeyden kaçıp gitmek istiyor insan.. En yakınım dedikleri, birer yabancı oluyor. Ama sen benim hep ezberimdesin. Seni asla unutmam Allah izin verdiği sürece. Kendini ve ne denli harika bir mucize olduğunu da unutma bebeğim" ☁️
Gelecek de çocuğum olacağını sanmıyorum ya da evleneceğimi sanmıyorum. ama evlenirsem bir gün kızım olmasın isterdim kızıma da onu her zaman sevdiğimi daha olmadığı halde onu düşündüğümü ve ne olursa olsun mutlu olması gerektiğini söylerdim ben. hayatın zor olduğunu ama hiç bir zaman vaz geçmemesi gerektiğini ancak bu şekilde başarılı olabileceğini söylerdim. ve her zaman için olumlu düşünmesi kötü ve boş insanlardan da uzak durmasını söylerdim canım kızıma <33
Canım yavrum belki sana çok lüks bir hayat vaat edemem ama fikri hür vicdanı hür ve özgür bir biri olman için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Nefes aldım sürece seni kimsenin eline vicdanına bırakmayacağım emin olabilirsin.
Cevap
12Cevap
Mal sahibi mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi
Mal da yalan mülkte yalan
Var birazda sen oyalan
Demis yunus emre
Bu dünya gelip geçici bu dünya imtihan yeri dünyaya kapılıp kalma dertlerin olacaktir elbet ama derdi veren dermanini da verir şükür etmeyi unutma. 3 günlük dünya içinde kalp kırma yapan ol yıkan olma EVLAT eğer yalnız kaldığını düşünürsen de bir laf vardır unutma "Hasbi Allah" Allah bize yeter #vesselâm 😊
Merhaba çocuğum. Mümkünse doğmak için bu kadar çabalama. Ana rahminde bir yere tutunma çalışma. Buralar çok güzel yeler değil ki eminim çokta güzel olacak gibi değil. Sana elimden gelen herşeyi yaparım bunu bil lütfen.
Tek emin olduğum şey seni sonsuz sevecegim hayatımı sana adayacağım. Soz veriyorum
beni incitme incitmeden sev evlâdım derim sev beni kimsenin sevmeyi beceremediği kadar gercek ve masum bir sevgiyle
Sen beni dinlemiceksin ama hiç kimseyi taparcasına sevme kendini kaptırma
ahh umarım dinlerler bu konuda🎀
Hayatta tek bir görevin var o da tüm gücünle çalışmak.
Hayatının ipleri her zaman senin elinde olsun.. Başkalarının isteklerine ve beklentilerine göre kendini ve düşüncelerini şekillendirme derdim..
Var ama önce annesinin güzelliğinden bahsetmem gerekir
Başkalarının mutluluğundan önce kendi mutluluğunu düşünmelisin, yere düştüğünde tekrar ayağa kalk çabala, kimsenin hakkına girme
Senin baban bir maymunu yavrum
Haklarını savunsunlar
Spor yap, kariyerini planla, kendini sev...
Dibine kadar hayatını yaşa
Gelme ne olursan ol yine gelme mq
Aşağıda havalar nasıl çocuğum.
Hayır yok
Gelmesin
Geldiğinde söyleriz böyle bir sansimiz zaten var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?