Arkadaşlar bir tane soru sorma hakkim kaldığı için üç soruyu aynı anda sorcam cevaplar mısınız?

Soru 1 ben birine deliler gibi aşığım hiç mantıklı hareket etmedim çok toksik bir ilişkimiz var ama bunu inşaa etmek için elime malzemeyi o verdi beni hiç sevmedi daha ilk akşamdan seviştik ben buna bjk forması aldım çok iyi marka lakos aldım ayrıca 600 TL para verdim ayrıca daha önceden 150 lira para verip eski sevgilisinin fatura borcunu ödedim çünkü çok seviyorum. O ne yaptı yapmasaydin dedi.

Soru 2 çok haklı o kadar çok sıktım o kadar çok boğdum ki o kadar olur sürekli aradım yazdım mesaj üstüne mesaj hayır onda kontör olmadığı için cevapta yazmıyor gittim dün ulaşamayınca Antalya'dan gelmişti telefonu tüm gün kapalıydı bir anksiyetem tuttu facenden üç arkadaşını ekledim yengesiyle konuştum oda beni Çarşamba gününe kadar aramayacaksin diye şart koştu bir de başkasını bulursam ben gitcem dedi bu durumu nasıl toplayacam beni sevmesinin hiç bir yolu yok mu?
Soru 3 ben onun karşısında tekrar özgüvenli kendinden emin gururlu olmak istiyorum çünkü bana dün senin kadar ezik kendini geliştirememiş bir kız görmedim annen baban da sana bir şey öğretmemis dedi birde aramızda çok kilo farkı var ben 76 kiloyum o 58. Buraya kadar okuyanlardan Allah razı olsun tekrar sevdirmemin peşimde koşturmanin bi yolu var mı?
Arkadaşlar bir tane soru sorma hakkim kaldığı için üç soruyu aynı anda sorcam cevaplar mısınız?