Arkadaslar,
1. sevgiliniz sizin dogum gunlerini unutup kutlamasa hediye almasa, ama arkadaslarinin dogum gunlerini kutlayip hediye alsa naparsiniz?( uzun bi iliskiyse ustelik)
2. bi tartisma dan sonra sizi 2 ay habersiz biraksa arayip sormasa ustune sizin de aramalariniza cevap vermese naparsiniz?
3. 5 yillik bi iliskide sizi annesiyle konusturmaktan baska bisey yapmasa, ciddi olup olmadigini nasil anlarsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oha oha oha yol verirdim direk.
1. Doğum gününü unutmasi hediye almaması normal değil kabul edilebilir değil üstelik uzun iliskiyse.
2. 2 ay habersiz bırakması kabul edilebilir bisey değil ben terk etmiş olarak sayarım ve hayatıma bakarim, geldiğinde asla kabul etmezdim hayatıma.
3. zaten bu ilk iki madde’de ciddi olmadığı çok belli. Ciddi olsa bile beni iki ay habersiz birakmasi dogum gunlerimi unutmasi ondan ayrılmama sebep olurdu.
Dogum gunlerimi unutmasini kabulendim artik
2 ay yoklugunu da affetim
Ama sinir krizi gecirip bu iliski de ciddi degilsin beni oyaliyosun dedigim icin artik o beni istemiyor
Bu kadar kör olma. Iki ayda zaten boynuzlanmışsındır erkekler boşta kalmaya gelemez. Hadi bunuda kabul ettin diyelim, sence evlendiginde bu evlilik yuruycekmi? Dürüst ol kendine… en ufak hatanda evi terk edicek aylarca gelmicek belkide
Evet sende haklisin ben hep kendimi kandirmisim
E yani… çozum evlilikte degil, evlensen daha beter olcak
Aynen ama canim cok’aciyo
Benim 5 senemi calip baska biriyle mutlu olur mu?
Ah etmek istemesem de kalbim ediyor
Sen verdigin emeklere yaniyosun anliyorum seni, ama unutma 20 senelik evliliklee bitiyor bu devirdeee…
1. Demek ki önem vermiyor derim negatif bir durum
2. Bu kadar umursamazlik olmaz asla iliskimi devam ettirmem
3. 5yil insanlar ev aliyor ciddi bir adim yoksa zaten bitirmiş olur.
Kısacası bu kadar olumsuzluk varsa bu iliski ilişki degil. Adam adam degil
Ben tum bunlari kabulendim affetim fakat 5 yilin sonunda ciddi bir adim olmadigi icin sinir krizi gecirdim biraz ileri ye gittim mesak gonderdim sen beni oyaliyosun beni onemsemiyosun
Gecmisindeki kizlarla da mi boyle oldu diye
Ve artik o beni istemiyor, ona saygisizlik yapmisim
Saygizlik degil daha fazla seni oyalayamayacagini anladi o yüzden yol aldı bence
Evet bana da oyle geldi, artik surekli evlilikden konusacagimi anlayip bu mesaj meselesi isin geldi
Onun eline firsat vermis oldum degil mi?
Evet oda firsati kullandi gitti iste. 5 sene seni kullanmış oldu.
Beddua etmek istemiyorum ama canim cok aciyo
Benden sonra mutlu olabilir mi? Benim hayatimi boyle mahf edip mutlu olur mu
Kendi hayatininda içine etmiş oluyor bence sende bu olayı arkanda bırak unut illa ki mutlu olursun ama unutursan
bir ilişki içinde olduğuna emin misin?
Cok dogru bi soru