En büyük yarayı kendime ben verdim. Çünkü ben izin vermeseydim kimse de benim canımı yakamazdı. İnsanlara gereken değerin fazlasını vermeseydim koyduğum sınırları aşmaya cesaret edemezlerdi. Sınırlarımı kaldırdığım herkes bi parça canımı yaktı..
Ne önemi var ki kim olduğunun... Bir yara açtı, açtığı gibi o yara kabuk bağladı. Kabuk bağladığı gibi kaldı. Şimdi de kapatamıyorum. Kendimle bir biçimde savaşıp, üstesinden geliyordum. Bu her şeyin içine etti. Kendimle olan savaşımı büyüttü. E şimdi gel yeni bir ilişkiye başla, birisine karşı adım at, hangi cesaretle adım atacaksın? Kendine bunu hak bile göremeyecek duruma getiren bir yara... Evlenmeyi düşlerken eğlenilecek erkek olmayı kabullendik.
insanın canı neden acır.. en büyük yarayı ona kim açar.. Bunun cevabı genelde en çok sevdiği ve en çok güvendiği insandır Bir insanı yaralayan ancak sevdiği ve güvendiği birisidir.. ve o acının da sorumlusu odur Sen düşünmeden kalbini açarsın oda itinayla onu parçalar..
kavga anında sevgili yaşatıyor fakat düzelince de ya bi şey yokmuş düşünüyorsun sonra yine kavgalar olduğunda pişmanlığa giriyorsun sonra yine barışınca da pişmanlıktan pişman oluyorsun böyle ikilemle hayat geçiyor
Ölen yakınlarım. Yaşayanlar yara açamaz bana 🤷🏼♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İlkokul öğretmenim açtı. İlkokulda soruyu bilemeyenleri tahtaya çıkarıp döverdi herkesin içinde. Benim de matematiğim kötüydü her bilemediğimde yüzüme tokat atardı saçımı falan çekerdi herkes bana gülerdi. Aynisini babam da yapıyordu matematik çözemediğim zaman tokat atıyordu iyice pısırık ve korkaklastim. İlkokul öğretmenim ve babam benim karakterimi çok olumsuz etkiledi.
Ben kime izin verirsem o yaratir. hayatta asla samimiyetlik kurmadim kendi yuvam haric vede yara almamamak icin surekli konusurdum esimle ve bebelerimle baskaeindan duyarsam yaralanir uzulurum senden duyayim iyi olur. derim yaraya izin verirsen gelir gider ordan yaralar. Allah sana bir beyin vermis diledigini yaparsin...
Kendimden ödün verip değer verdiğim, güvendiğim. 2 sene sonunda da sevmiyorum seni diyip terk edildiğim kişi. İnşallah bana çektirdiklerini kendi de çeker.
Hayallerle yasayani diyosun. zaten hayalmis yıkildiysa gene kur dustuysen kalk kalkinca gene hayal kur ben hayal kurduysam yikildi diye uzulmem yikilmasina ben izin verdim nerde yanlis yaptim derim kaldigim yerden devam ederimm
benim canımı en çok yandıran iki kız oldu hayatımda biri sanalda ve biride reelde, reeldeki kızı 5 yıl bekledim gelmedi, sanaldaki kızla 4 ay ilişkimiz oldu olmadı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevdiğim adam , hala daha af diliyor onu allah affetsin hayatımın a mna koydu