Bana yara veren tek şey hayatın direk kendisiydi. Kurduğum hayallerin hiçbirisinin gerçekleşmesine izin vermedi hayat. Hep sonuna kadar gidip, burun farkıyla kaçırdım bütün hayallerimi. Bunlar biriktikçe yaram da büyüdü... Hayat da hala hayatımda tabiki 🙄 Onun dışında hiçbir insan bana kapanmayacak kadar büyük yara vermedi, veremedi.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bana en çok zarar veren en çok güvenimi sarsan kişiydi. Çünkü bana o kadar çok zarar verdi ki o'nun yüzünden kimseye güvenemiyorum. Güvenimi gerçekten hakeden kişilere veremiyorum Çünkü korkuyorum. Bir daha yanılmak istemiyorum. İşte bana verdiği en büyük zarar bu korku oldu.
Çok güvendiğin ve sevdiğin insanlar yapar bunu ancak. Tabii ki hayatımızda olamazlar. Ve acıyı yaşarken hiç geçmeyecek sanarız ama geçer. Sadece bir deneyim olarak kalır. Sobaya dokunmamayı nasıl yanarak öğrenirsek ve dokunmazsak ileride aynı şeyi yaşamamak için de aynı dokunuşları yaparız. Elimizde bizi koruyacak bir şey olur artık.
Ne diyor kolpa:"Bak denedim olmuyor, ölünmüyor mutsuzluktan"
Kardeşim. Kalbimde ve zihnimde her bir kelimesi yankılanıyor halen. Ölene dek de geçeceğini sanmıyorum. Bazı şeyler zift gibi yapışıyor insana. Ne kadar yıkarsa yıkasın, çabalarsa çabalasın çıkmıyor bazı şeyler ☾
Eski kocam ama iyi ki o yara daha fazla buyumeden bosandik her sey ne kadar da guzeldi aslinda cocukluk askimdi abi derdim onu degilde onunlaykenki zamanimi hissettiklerimi ve ailelerimiz arasindaki suregelen dostlugun vermis oldugu duygular ile mutlu olup teselli buluyorum :'(
En çok zararı bana sevdiğim kız verdi ama kesinlikle en büyük yararı da o verdi hatta hayatımın en mutlu anlarını onunla mesajlaşırken yaşadım. Hala hayatımda galiba! Birbirimize hayırlı olmamız için dua eder misiniz lütfen? Allah gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesin inşallah amin.
Artık hayatımda yok. Üç sene önce yolları ayırdım. Çok şükür yara değil. Rabb' imin bir imtihanıdır sadece. Yeter ki O' ndan gelsin. Lûtfu da hoş, kahrı da hoş...
Lise başında bi kızla konuşuyorduk, gidip dizine yatıp uyuyordum beraber sinemaya falan gidiyorduk. Uzun süre flört ettik (galiba flört etmek deniyor) sonra sevgili olduk. 2 yıl 4 ay sürdü. Bi gün benden ayrılmsk istediğini artık eskisi gibi eğlenemediğini ve mutlu olmadığını söyledi. Bende sen nasıl istersen dedim. 4 yıl geçti arada yolda karşılaşıyoruz göz göze gelince canım çok yanıyor. Üstünden 4 yıl geçmiş olsa bile hala unutamadım.
Burhan derki; "Sen üç kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen, arada kalan 2 kuruş için adam gelir seni satar." Kısaca değer verdiklerim ama sağ olsunlar öğrettiler :)
1 hafta önce benden ayrilan sevgilim bu gün bana benim sevdigim büşra öldü dedi 8 saattir duvara bakıp bu cümlenin ağırlığını düşünüp ağlayıp duruyorum çok kez aldatildim yarı yolda birakildim ama ilk kez canım bu kadar acıdı ben ölü olmak icin cok canlıyım cok kırıldım kalbim cok acidi ben bunu hissettim nefes almakta zorlandıgımı hissettim sizce de ölü olmak icin cok canlı değil miyim?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bana en büyük yarayi ailem verdi. Sonrada diğerlerinin verdiği yara ailemin açtığı yaranın yanında hiç kaldı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şerefsizin biri hayatıma jet hızıyla girdi jet hızıyla çıktı ama çok büyük bir iz bıraktı hayatımda 😔