Güzellik & Bakım Cildiniz kime çekti? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Cildiniz kime çekti genetik olarak?Benim hem anneme hem babama.#Edamedaciltbakım 🧡 #L’Occitane 🌻 Güncellemeler1 yıl Güncellenen / Cildiniz kime çekti? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hem anneme hem babama çekmiş. İkisinin cildi de güzel çünkü. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Babanneme, pamuğuma çekti🤍 Onun gibi güzel benim cildim de, annem bana hamileyken çok dua etmiş, babanneme benzeyim diye. 1 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Anneme çekmiş onunda 60 yaşında olmasına rahmen pırıl pırıl dupdurudur😉 2 0 Yorumla
Lolabunny_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Anama. Keşke babama çekseydi. Hem beyaz tenli hem Pürüzsüz hemde yeşil gözlüdür kendisi 1 0 Yorumla
Sekiz Takip Et Master Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Güzel soru, hiç düşünmedim bugun bir düşeneyim bunu.. 1 0 Yorumla
Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Babama annem cilt hastası öyle olmadığma göre 😄 1 0 Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Babama çekmiş olduğunu der annem de babam da. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Anne babam ikiside genetik sağlam ciltleri. Geç yaş almaya meyilli. 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Anneme çekti. Saç yapımızda aynı. 3 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Cildim babama çekti bea.. 1 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kendime çekti benzemez kiimmseee baaanaa 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Böyle bir şey tek ya onlar bana çeksin 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Babama çekmiş 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Anneme 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. kimseye 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimseye çekmedi haha 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hem anneme hem babama çekmiş. İkisinin cildi de güzel çünkü.
Babanneme, pamuğuma çekti🤍 Onun gibi güzel benim cildim de, annem bana hamileyken çok dua etmiş, babanneme benzeyim diye.
Anneme çekmiş onunda 60 yaşında olmasına rahmen pırıl pırıl dupdurudur😉
Anama. Keşke babama çekseydi. Hem beyaz tenli hem Pürüzsüz hemde yeşil gözlüdür kendisi
Güzel soru, hiç düşünmedim bugun bir düşeneyim bunu..
Babama annem cilt hastası öyle olmadığma göre 😄
Babama çekmiş olduğunu der annem de babam da.
Anne babam ikiside genetik sağlam ciltleri. Geç yaş almaya meyilli.
Anneme çekti. Saç yapımızda aynı.
babama
bebek poposu gibiyiz : )
Cildim babama çekti bea..
Kendime çekti benzemez kiimmseee baaanaa
Böyle bir şey tek ya onlar bana çeksin
Babama çekmiş
Bence anama çekti benim cilt
çekmiş Sorduk sana cekmis
Bana çekmiş
ananeme
Babama