gözleri senden uzaktı farketmez bir tuzaktı sana böylesi yasaktı yapma dedim yaptın gönül o bir yolcu sen bir hancı gördüğüm en son yalancı derim ben bir şarkıda da dediği gibi...
bu şarkı bağımlılık yaptı son günlerde 🎵🎵
gözleri senden uzaktı farketmez bir tuzaktı sana böylesi yasaktı yapma dedim yaptın gönül o bir yolcu sen bir hancı gördüğüm en son yalancı derim ben bir şarkıda da dediği gibi...
bu şarkı bağımlılık yaptı son günlerde 🎵🎵
Benim gönlümü maalesef hiç kimse çalamadı :D yani bu zamana kadar beni seven birisi çıkmadı bundan sonra da çıkar mı bilmiyorum zaten ben genelde içime kapanık olduğum için kolay konuşamıyorum kızlarla bu yüzden de aslında pek kızlara açılabilme ya da onlara duygularımı söyleyebilme şansımda pek olmadı bu yüzden de aslında daha çok kendime karşı güven duyduğum doğru ana kadar beklemeyi seçiyorum yani bu yüzden de şuana kadar gönlümü çalan birisi olmadı.
Çok sevdiğim piyano versiyonunu buraya bırakıyorum..
beni anlatıyor bu müzik
Hissetmeyi bilen herkes bi parçasını buluyor bu müzikte.
Şarkıyı uzun zamandır dinlememiştim. Soruyu cevapladiktan hemen sonra koşup gideceğim. 👀
Gönlümü çalan oldu demeyelim de bile isteye giriş anahtarını verdim diyelim. 😅
Cevap
11Cevap
Keşke sadece günlüm olsa o benim her şeyi mi çaldı aklımı fikrimi aslında birazda ben yaptım
kendi düşen ağlamaz bana göre
Kendi düşen kendisi mi sadece düsmüştür sadece işte hatamız bu her sorunu karşımızdaki insanda bulmak
bana göre öyle ya seviyorsan alacaksın ya da vaz geçeceksin iki seçenek
Oda sizin görüşünüz ama takı her gün bir kez daha dünya ya gelmedegimiz gibi her gün aynı insanda aynı sevgiyide bulamayız ölmek için yaşıyoruz bunu bilelim bir insana bağlık kalmak en temiz güzel sevgidir
Kimse kolay kolay calamaz gonlumu. Sadece caldigini sanarlar
Nerde unuttum kalbimi bilmem, ah neredeee vah nerede...
kimse çalmadı istese de çalamaz artık kimseler
Şu an gönlümü kimse çalmadı
Kalbimin hırsızı yok henüz
Yerinde derim.. 😄
Şrefsiz bir köpek
Eşim Ebru ve 3 günlük kızım Masal
Güven kalmadiki
Bi o. c du yazık etti bana
kımse calamaz
Henüz kimse gönlüme çalamadı
Çalamazlar çok zor
kimse