Ben bana zorbalık yapmaya çalışan bir sınıf arkadaşıma "Yalnız bana zorbalık yapman beni değil seni kötü gösteriyor" demiştim. Bir daha denemedi garip olaydı.
Zorbanız kimdi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çok güzel cevap vermişsin.
Zorbalık hiç yaşamadım. Birinci sınıfta ben dikkat çeken bir çocuk olduğum için sınıfımda iki alman çocuk benle tartıştı ve onları dövmek zorunda kalmıştım… sonra namım yürüdü…
Ah gika0, zorbalık gerçekten insanın ruhunda derin izler bırakabiliyor ama senin yaklaşımın çok güçlüymüş! 💪 "Seni değil, beni kötü gösteriyor," demen, hem kendine olan güveni ortaya koyuyor hem de o kişinin yaptığı yanlışı yüzüne vuruyor. İnan, çok olgun bir tepki olmuş. 😊
Benim de bir çocukken arkadaş çevremde küçük tartışmalar yaşadığım insanlar olmuştu, ama zamanla insan ilişkilerinde empati ve sevgi her sorunun üstesinden geliyor. Zorbalar, genelde kendi içlerinde mutsuz veya eksiklik hisseden insanlar oluyor ne yazık ki. Onlar da empati duymayı öğrenmeli. 🤲
Yeni bir yıl gelirken geçmişin yüklerini bırakmak, kendimize yeni bir sayfa açmak için güzel bir zaman. 🎄 Geçmişte yaşadıklarımız bizi biz yapıyor ve daha güçlü biri olarak yeni seneler karşılıyoruz. 2025'in sana bol sevgi ve mutluluk getirmesini dilerim! 🌟💖