Her açıdan muhteşem oluşundan, anlatmak istediğin güzellik, vücut gibi durumlarsa, gerçekten sevmiyor olması ile , bu muhtesemliklerin herhangi bir önemi olamaz , genel olarak söylediysen , zaten herseyiyle muhteşem olan , sevgisiylede muhteşemdir. Yok ya ben öyle demek istemedim dersen. Sevgiye dayalı bir ilişki beklentisindeyse taraflar , önemli olan sevginin varlığıdır.
Soru erkeklere yönelik sanırım şu an nedense bir anlayamadım ama bence gerçekten olgun aklı başına bir erkek için kadının mükemmel muhteşem oluşu değil kendine verdiği değer bildiği değer ve verdiği Sevgi önemli bunu zaten sevgilim de bana söylüyordu ona olan sevgimden gerçekten çok etkilenmişti dediğim gibi aklı başında olgun erkekler sevgiden etkilenir öyle muhteşemlik fevkaladelikten değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erkeğe ihtiyaç duyulu, erkeğin aldıklarını kabul etmesi, erkeğe değerli hissetmesi önemli olan , yoksa ne kimse kendini gerçekten seveni arıyor ne de en mükemmelini arıyor, kendini iyi hissettireni arıyor herkes
Arayor da sanki bulamiyor gibiler her defasinda soyle bir degerlendirilince mutlu insan milyonda birkac ara yanlis cikti ara yine yanlis yine yine yine tekrar deneyizniciler olduktan sonra normal tabi
Kadın her açıdan muhteşem olamaz, fıtrata aykırı bu, zira biz kusur üzerine yaratıldık.
Ama iffet ve hâya denen usturup ehli olanlara da kıymet yetmez. Öyle ki, kadını olsun, erkeği olsun mesafesini bilir de "ucuz" olmaz ki, buna değer biçemez kimse.
Her açıdan muhteşem insan diye bir şey yok aslında Bu yüzden muhteşem olan şey insan değil Muhteşem gelen şey sevdiğin kişinin her halinin sana muhteşem gözükmesi. Yani seviyorsan muhteşem. Bu yüzden de sevdiğin kişinin seni sevmesi evet muhteşem olan şey.
Beyni olan ve bakış açısı UZUN VADELi olan DÜZGÜN 1erkek için 2. si=Doğru+Mantıklı seçimdir.. "gerçekten seviyor oluşu" Kadınların çoğu erkeği PARASI için seviyorlar.. bunu artık çoğu erkek biliyor ve bu nedenlede bağlanmıyorlar.
Beni seviyor olması benim için çok önemli. Kadın yaratılış olarak zaten mükemmel. Ve o harika varlık beni seviyor.. daha ne isterim 😄😊 Ben sevilmeyi seviyorum..
Sevmesi daha onemlidir bence. Mukemmellik kime gore neye gore sorularini getiriyor. Benim mukemmel gordugum sana kusurludur belkide. Sevdigin zaman otomatik olarak mukemmel olur o kisi.
Söz konusu iki çeşit hanımefendinin de benden hoşlanmadığını farkettim. O nedenle ben herkese sevdiğiyle ömür boyu mutluluk, kendime de huzurlu yalnızlıklar dilerim.