+1 yılBir ilişkide, hetero bir ilişkiden bahsediyoruz öncelikle;
Kadın erkekle erkekle kadınla zaten kendinde olmayan ama hayranlık duyduğu özellikler için birlikte olur
Alfa ve baskın bir erkek seven bir kadın böyle bir erkekle olur ki kendini böylelikle tamamlar
Erkek, serttir örneğin, katıdır, ama naiflik , zerafet ve naziklige aşıktır ve böyle bir kadınla birlikte olur
Tabi bunlar teknik ifadeler, kaç insan cidden ne istediğini bilip ona göre eş seçimi yapıyor ayrı ama ☺️
Yani bu nedenle iki tarafta benliğini korumalı
.12 Yorumla- +1 yıl
Neyi sevdiğinizi bilmem ve örnekti zaten, erkekler hakkında ne düşündüğünüz sizinle alakalı. Demek istediğimi belirttim diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkesin tercihi farklıdır, ancak bir ilişkide cinsiyet rolleri genellikle kişisel tercihler ve kültürel beklentilerle şekillenir. Kimi insanlar için partnerlerinin geleneksel cinsiyet rollerine uygun davranması önemli olabilir, ancak diğerleri için bu kriter önemli olmayabilir. Önemli olan, her iki tarafın da ilişkideki rolleri ve beklentileri açıkça iletişim kurarak belirlemesi ve uyum içinde çalışmasıdır.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz kadınları narin bir çiçekten tamirci şükrü abiye bağlamış durumda zcxv
hepsi için geçerli değil tabi ki bu durum ama ben dişil enerjisini kaybetmesini istemezdim. Dişil olmanın teşhirle alakası olduğu düşünen biriyle zaten birlikte olmam.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence de erkek eril olduğunu göstermeli ama bu erilligi bana karşı kullanmasın yani
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır benim için önemli değil.. sevdiğim kadına aşık olmak yeter
20 Yorumla
+1 yılBence kız disilligini feminenligini kaybetmemeli ha bire küfür etmemeli sınırlı olmamalı
159 Yorumla- +1 yıl
Ama etraf Mahmut abi kaynıyor
- +1 yıl
Hiçbiri eli yüzü düzgün tatlı erkekleri yakışıklı bulmuyor benim gibi tipleri yani 😅
- +1 yıl
Evet kızlar özellikle bizimkiler tipe bakar ve karakter en son gelir ve benim gibi tipleri eli yüzü düzgün tatlı bulduğunuz için yakışıklı bulmuyosunuz keşke erkek zevki daha düzgün olan bir kız milletiyle yer degistirseniz
- +1 yıl
Hep sert mizaçlı tehditkar tiplere gidiyosunuz, güven vermeyen tiplere serserik tiplere maalesef
- +1 yıl
Sert bir erkek istemiyorum çünkü onun aşkı zayıf ben kontrol edilmeyi değil kontrol etmeyi severim aklım konuşuyor
- +1 yıl
@Dreplyqwert ama erkek tercihleriniz böyle demiyor
- +1 yıl
Diyor
- +1 yıl
@Dreplyqwert benim kadar eli yüzü düzgün ve tatlı olmasın istiyosunuz
- +1 yıl
Antisosyalim duygum yok*
- +1 yıl
@Dreplyqwert neyse konuşmaya değmez nasıl olsa inkar ediceksiniz ve bişey de değismiycek
- +1 yıl
Erkek bir o. rospu çocuğu olursa cesetten başka bir şey olmaz benim için
- +1 yıl
Yakışıklı sevmiyorlar hala şansın var diyosun bak sende çirkin buldun neyse tahmin ettiğim gibi çıktın işte
- +1 yıl
Knk görünüş önemli istersen acı çek ama kendini kandırma
- +1 yıl
@Dreplyqwert kandırmıyorum ki
- +1 yıl
@Dreplyqwert buna yakınıyorum zaten bana gelince yakışıklı bulan yok keşke erkek zevkinizi degistirebilseydim
- +1 yıl
@Dreplyqwert konu kızlar olunca ben sadece oturup izlemeye gelmişim dediğim tipler dışındakilere baktıgınız yok resmen kadın düsmanı olmama ramak kaldı
- +1 yıl
Bulamıyorsun diye düşman oluyorsan bu sadece senin sorunundur
- +1 yıl
@Dreplyqwert 24 yaşıma giricem Ağustos'ta hala bir kızın elini bile tutamadım sizin sayenizde resmen aşk hayatım olmadı cinsel hayatım olamadı b*k gibi bir hayat konu kızlar olunca
- +1 yıl
Sana aşk veya cinsel hayat vermek zorunda değiliz
- +1 yıl
@Dreplyqwert sadece benim sorunum değil uydurma
- +1 yıl
@Dreplyqwert erkek zevkinize ilgilidir
- +1 yıl
@Dreplyqwert hayvanları seviyosunuz siz
- +1 yıl
@Dreplyqwert nasıl benim sorunum oluyor
- +1 yıl
Yakışıklı seviyoruz hayvanları değil
Ben en azından kendi adıma konuşuyorum - +1 yıl
@Dreplyqwert ne eciş bücüş tipler , ya da sırf sert mizaçlı diye karaktersizler ne kızları götürüyor bu sizin hastalıklı erkek zevkinizin sorunu
- +1 yıl
Kızlar istediği tercihi yapmak onların en doğal hakkı
- +1 yıl
Asla öyle bir erkek ile ilgilenmedim
- +1 yıl
Kendimi kullandırmak bana göre değil
- +1 yıl
@Dreplyqwert tamam işte yakışıklı bulduğunuz tipler tuhaf
- +1 yıl
Yo değil sadece görünüşten bahsettim
- +1 yıl
Ben boytoy seviyorum sert değil
- +1 yıl
@Dreplyqwert hep sert mizaçlı tipler oluyor tehditkar tipler oluyor ve canınız cehenneme
- +1 yıl
@Dreplyqwert kadın düşmanlığı bu ülkede boşuna artmıyor
- +1 yıl
Değil knk benim için değil
- +1 yıl
Hastalıklı bir erkeksin iğrenç
- +1 yıl
@Dreplyqwert resmen yakışıklı bulduğunuz erkekler sadece bir tane onlar da sert mizaçlı tehditkar tipler kemikli tipler
- +1 yıl
Ya s. g sana zaman mı harcayacağım
- +1 yıl
@Dreplyqwert hastalıklı bir erkek değilim sizsiniz hastalıklı
- +1 yıl
@Dreplyqwert ne lanet bir kız milletiyle yaşıyoruz olaya bak
- +1 yıl
Senin gibi bir sürü erkek var sitede
- +1 yıl
O kızlar beni ilgilendirmez
- +1 yıl
Awk adam ol
- +1 yıl
Hepsi ağlıyor
- +1 yıl
@Dreplyqwert eli yüzü düzgün diye sert değil diye serserik değil diye reddedilen bir erkek ne kadar lanet bir kader lan bu
- +1 yıl
Of yazma saçma olduğun için kadın düşmanı olman beni ilgilendirmiyor
- +1 yıl
@Dreplyqwert s*ktir git lan ruh hastası
- +1 yıl
@Dreplyqwert hamuru bozuk şeytan soyu seni
- +1 yıl
O sensin awk
- +1 yıl
@Dreplyqwert gidin de erkek zevkinizi degistirin
- +1 yıl
@Dreplyqwert en başından niye yazdıysam zaten hatta sen geldin katıldın sohbete sk*tır git lan
- +1 yıl
@Dreplyqwert saçma sapan sensin aq
- +1 yıl
@Dreplyqwert anca dediğim tipleri yakışıklı bulursunuz zaten kanınız bozuk, ne görüp yetisiyosunuz anlamadım ki bı milletin kızlarının erkek zevki aynı mı olur
- +1 yıl
@cemmerennnn sen neden böylesin ya anlamıyorum onca insan kendini beğendirmek için çaba sarf ediyor ya sende beni beğenen böyle beğensin diyor gibi konuşuyorsun yok öyle bir şey kim olursa olsun tipe değil bakıma bakar ya bunu neden anlamamakta ısrar ediyorsun anlamıyorum bir türlü birde o dediğin kızlar çaba sarf ediyor kendini beğendirmek için beğenilmek istiyorsan kendine bakacaksın bu böyle benim içinde herkes için böyle kızlara suçu bulup bulup yazma bu şekil kendimi tutamıyorum artık sinirden dayanamayıp yazdım ya lütfen anlamaya çalış artık 🙏
- +1 yıl
dhjksdj senin de canın cehenneme ruh hastası
- +1 yıl
Sen anlamaya calıs bakımla olmuyor sadece dediğim tip erkek değilse o erkeğe bakmıyosunuz ben her şekilde yine tatlı bir tipe sahip olucam tipim bu ve sizin hastalıklı erkek zevkinizin dışındayım
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli kız gibi nazlı küsen duygusal ağlak erkek istemezdim şahsen yeterince kız arkadaşım var.
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Erkek erilliği kaybedince kız arkadaş gibi geliyor göze😄tabiki önemli kadın kadın gibi, erkek erkek gibi olmalı..
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli çünkü iki eril olmaz ajajjaaj şaka maka eril olmalı. Bende dişil özellik çok yok. Hem karakter açisindan hem de doguştan beri böyleyim. O yüzden o erkek işlerini eril işleri yapamazsa gözümde zayıf gözükür. Oyle de olsun istemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek erkek gibi olur moda veyahut da başka şeyler adı altınlardık erkeklerde yumuşatıyorlar tüysüz kılsız baby face'miş falan boş işler.
Tamam hafıza karada olmasın ama erkeklerde bu kadar yumuşatmayın ya adam gibi olacak işte10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlişkilerde iki tarafında bir duruşu olmalı bence çok civiklik veya böyle cocukluk iyi değil herkes cinsine göre hareket etmeli
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle, kadın kadınlığını koyup öyle davranmalıdır. Yalnızca ilgi vs değil, yapması gerekeni yapıp erkeğini tanımalıdır.
10 Yorumla
+1 yılKadınlığımı yanındayken hissetmediğim adamı ne yapayım..
20 YorumlaÖnemli tabi. Yemeğin kıvamı ne kadar önemliyse bu da o kadar önemli
20 Yorumla
+1 yılYok ama sevgilim biraz eril olmasını tercih ederdim yazacaktım ta ki açıklamayı görene kadar 🙈
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılErkek erkek kadın kadın gibi olacak Herkes yerini haddini bilecek
10 Yorumla Evet önemli disillik yoksa bir erkekle yaşamak gibi olur
12 Yorumla
+1 yılBence biraz dişillik olmalı erkekte bana çok çekici geliyor ben eril değilim bu arada
19 Yorumla- +1 yıl
@crazzy42 neden eril olmadığımı dusundun 🙂
- +1 yıl
Yazmışım zaten 😆 yeni geldim eve kafa pırıl pırıl
- +1 yıl
@crazzy42 ama eril değilim 💞o dişil olsun ben daha dişil
- +1 yıl
@crazzy42 deneriz karşılasırsak bir gün
Bence bir kadın için önemli sevgilisinin erillik düzeyi diye düşünüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Önemli evet. Dişil özelliği çok yüksek olmamalı yani 😃
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten o özellikler yetersiz olursa o iki kişi için arkadaş/kanka oluyorlar
20 Yorumla Kızın erilliği çok göze batmaz da erkekte dişillik çok göze batar. Erkekler eril olarak kalsın.
10 Yorumla
+1 yılBen boytoy seviyorum oyuncak adam demek
14 Yorumla- +1 yıl
Karakter olarak öyle*😂
+1 yılKesinlikle önemli.
Erol enerjisi düşük veya olmayanla isim olmaz zaten erkek de demem10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yıltabiki önemli
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı. Dişil özelliği çok önemli 😂
10 YorumlaEril olması önemli
10 YorumlaE yani. Erkek gibi olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyden daha önemli
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hangisi kiz anlamadım.. Sonra fark ettim😄
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılE herhalde yani.
10 Yorumla
+1 yıluyum için
11 Yorumla- +1 yıl
tkşr
+1 yılDişil olsun
10 Yorumla
+1 yılE herhalde bacımsu
10 Yorumla
+1 yıldisil erkeklerden uzak dururum
10 YorumlaÖnemli
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle önemli
10 Yorumla
+1 yılönemli tabi ki
20 YorumlaÖnemli
20 YorumlaSert erkek sevmiyorum
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Önemli
10 Yorumla
+1 yılÖnemli
10 YorumlaAbla bana yazarmısınız
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli
10 Yorumla Önemli evet. :D
10 YorumlaÖnemli
20 YorumlaBence de
10 Yorumla
+1 yılTabiki
10 YorumlaÖnemli
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılKazulet gibi olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle öyle
10 Yorumla
+1 yılE tabi eril olmayan erkeği napıcaz 😂😂
00 YorumlaÖnemli
10 Yorumla
+1 yılÖnemli tabii
10 Yorumla
+1 yılYüzde yüz
10 Yorumla
+1 yılAy kesinlikle