Mesela instada kızlarla tanışıyorum biraz tanışıyoz hiç hal hatır sormuyorlar msjlarıma hep geç bakıyorlar işim var fırsatım yok vb diyorlar ama hep hikaye atıyorlar başka erkekler için fırsatları oluyo. Kızınca hemen engel atıyorlar cidden sevgi değer ilgi yaramıyor ya napmalıyım konuşmazlarsa nasıl tanışcam o konuştukları erkeklerle nasıl konuşuyorlar ben güzelce yaklaşıyorum konuşuyorum olmuyo niye hiç şansım yok bi de o konuştukları erkekler falan iyi değil yüz kız ortamı olan çapkın vb erkekleri sever kızlar o erkekler çok yakışıklı da değil yeter artık yoruldum adam gibi kız arkadaş istiyorum neden olmuyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yatağa at sonra bas tekmeyi
Cidden öyleleri daha değerli oluyo şimdiye kadar tüm kızlara iyi niyetle yaklaştım hepsi ters tepti şimdi hiçbiri yok vicdan ve Allah korkusu olmasaydı ben de skip atacaktım millet gibi vur kaç yapıyorlar hayatı yaşıyorlar üstelik öyle erkekler daha çok seviliyor bazen boşuna mı temiz bakir kaldım diyom
he valla artık değişmenin zamanı geldi vur kaç yap
Ama günah zina en büyük günahlardan
Bak kız olmana rağmen bana hak verdin bi de beni düşün
Merak ettiğim kızlara neden sevgi değer ilgi iyilik ters tepiyor yaramıyor ama şrfsz pç gevşek mal boş erkek seviyorlar
eğlendirmeyi biliyorlar
Ben de kafa dengiyim dediğim gibi konuşmuyo takmıyorlar ki eğlendireyim konuşalım
?
Çok yalaka gibi davranıyon galiba
Bunu nerden çıkardın Allah için arada merhaba Günaydın hal hatır falan soruyom konuşmadan nasıl tanışcaz yalakalık ne alaka yalaka olsaydım kızlar kpek olurdu görüyoruz kızların nasıl erkekleri sevdiğini
Sanal olmaz
Real de öyle geçen kızla tanıştım instadan ekleştik hep geç bakıyordu hiç hal hatır sormuyodu ama her saat başı hikaye atıyordu bi de başka çocukla yanında da bir kız vardı hikaye atıyordu ben de güzelce dedim hep işim var fırsatım yok vb diyordu çattım hakaret etmememe rağmen engelledi bu kızlar sevgi değer ilgiden asla anlamaz… [+]
Akışına bırak bence
Akışına bırakınca da olmuyo yaş da geldi. Etrafa bakıyorum ne değmeyen erkeklerin yanında ne kızlar var tip de para da yok bazılarında niye millet şanslı ben şanssızım?
Paran yoksa mallesef tip te kuratarmiyor bu devirde
Bazılarının da parası yok ama kızlar seviyo onları
real takıl
para gerek
@smterden7797 sanal yürümez
Real de öyle geçen kızla tanıştım instadan ekleştik hep geç bakıyordu hiç hal hatır sormuyodu ama her saat başı hikaye atıyordu bi de başka çocukla yanında da bir kız vardı hikaye atıyordu ben de güzelce dedim hep işim var fırsatım yok vb diyordu çattım hakaret etmememe rağmen engelledi bu kızlar sevgi değer ilgidem asla anlamaz konuşmadan nasıl tanışcaz o çocuğa 1 yıllık arkadaşım diyo bizle de konuşsa belki ömürlük arkadaş oluruz
bir kızın seni reddetmesi normal başkasıyla konuş
reddedilmeye alış kız çok
yatağa atsan değeerli olurzsun
Konuşmak istemiyorlarsa adam gibi baştan beri konuşmak istemiyorum vb desinler arkadaşlık umudu vermesinler bunları yaptıktan sonra kızınca konuşmak istemiyorum vb diyorlar baştan beri insan gibi desenize en çok bundan nefret ediyorum
Ayrıca her kızla konuşsam abaza oluyorum bazı kızlara instadan istek attım diye birkaç kere adım çıktı ama diğer erkekere bakınca hep kız takip ediyo onların adı çıkmıyo millette şans var
fazla takma zamanı geldiğinden olur
Benim anlamadığım millet ful kız takip ediyo bişey olmuyo ben arada tanımadığım ünimdeki kızlara istek atınca adım çıkıyor abazalıkla ne alakası var bunun abaza oluyorum bi de bazıları arkadaşına ya da sevgilisine diyo isteği kabul etmek istemiyorsan sil ya da rahatsız oluyorum de istek atmam cidden tr kızların çoğu akılsız
Milleti kıskanıyorum ne tiplerin yanında ne güzel kızlar var onların yarısı kadar niye şansım yok o erkeklerle kızlar niye arkadaş oluyo hem de samimi çoğunda para da tip de yok
Kızlar tek takılan iyi erkekleri sevmez çok kız ortamı olan aldatmaya takmamaya atmaya meyilli erkekleri seviyo arkasından koşuyo
?
Derken?
kız arkadaşa gidiyo yorumlar
Hm senin de yorumlarını merak ediyorum sondaki dediklerime de yorum yapar mısın abi
Kimliğimin çıkmasını istemem burdan cvp ver abi
seni ta nımam ben
Olsun burdan cvp ver abi