Sevgilimle birbirimizi seviyoruz ama iş para sıkıntısı var?

Merhaba arkadaşlar. Kafamız çok karışık arada kaldı ne yapacamızı bilmiyoruz. Bi karar varmadık daha.. dun buluştuk içindekilerini döktü, sevgilim o ağladı ben ağladım. İşleri iyi gitmiyor zamana ihtiyacı olduğunu söyledi, ve işlerimi yoluna sokmam lazım dedi 4 5 sene anca düzelirim dedi seni de kaybetmek istendiğini senden daha iyisini bulamam dedi.. 5 sene sonra 27 olçam o zaman ailen gil seni bekletir mi dedi.. beklerim ben dedim ailem de karşı gelmez dedim annemi tanıyorsam her zaman arkamda olur diye düşünüyorum dedim 2 senem var üniversitem bitmesine. O da bende hayallerimizin beşiden koşarız diye düşüncedeyim. Ne ayrıldık ne vazgeçtik birbirimizden 1 hafta kendi köşemizde çok iyi düşünmemizi söyledim bir günlük karar alınacak konu değil.. bizim için ne hayırlıysa onu istedim. Bi an ayrılmak istemiyoruz.. insan severek ayrılır mıı? 5 sene içinde ne olur ne biter bilmiyorum.. kavga etsek anlıyorum biti giti deriz nefret olur soğuma olur ama severek çok zor bi durum ayrılmak konusu.. ufak olaydan dolayı kafası karıştı bana iyi şeyler sunmak istediği için kendi hayaller olduğu için yatırım olsun birikim olsun evlilik olsun.. demem şu ne yapmam lazım ayrılmak ta istemiyoruz istemiyorum da 5 sene birbirimizi bekler miyiz seven İnan bekler mi?
Güncellemeler
+1 yıl
İkimiz de 22 yaşındayız. Hayırlısı
Sevgilimle birbirimizi seviyoruz ama iş para sıkıntısı var?