Çok önemli bir konuyu masaya yatırıyoruz ))
Erkekler neden naz/niyaz cazz yapmaz?
Erkekler neden naz/niyaz cazz yapmaz?

Kadınlar erkeklere göre çevresi ailesi tarafından daha çok bastırılarak yetiştirilir. Fikrini, düşüncesini açıklamada, hareket etmede erkek kadar özgür olamaz. Erkek mesela direk bodozlama girer, çekinmez çünkü küçüklükten bastırılmamıştır :D
Aslında kadında naz dediğimiz şey küçüklükten süregelen isteklerini, düşüncelerini doğrudan değil de dolaylı yolla ifade etme veya istemek anlamına gelir. Yani bunun kadınlıktan ziyade yetiştirilmekle alakası var. d
Böyle bir erkeği kim ister ki
Hıhhh küstüm sana konuşmuyorum!
Erkek adam trip atmaz naz yapmaz caz yapmaz erkeğe yakışmaz bunlar
Sen hiç kaprisli bi devlet adamı gördün mü böyle adam devlet yönetebilir mi
Kadın demek devlet demek kadını yönetmek kolay mı sanıyorsun erkek güçlü olacak dik olacak ki kadın da erkeğe sığınan liman gibi bakacak
Çünkü erkekler bıkmıştır sizin naz niyazinizdan ve bunu yaparak karşı tarafı üzmek istemiyordur 🤭 yani özellikle söylemiyorum sana karşı ve genelleme yapmıyorum ama bazılarınız gerçekten bu işi abartıyor ve sonunda durum nereye bağlanacak hiç bilemiyoruz 🤭
Çok önemli bir konu gerçekten 😄 bu konunun bir an önce çözülmesi gerekiyor, yoksa ülkenin durumu daha da kötüye gider😄
Erkekler daha çok ormantik yapıya sahipler, bu yüzden olabilir
Cevap
57Cevap
Şu naz olayı nasıl yapılıyor bilmiyorum bile🤦♀️ hiç beceremem 😬
Zaten çekilmez bir çok yanlari var. Bir de naz eklenirse yüzlerine bskan olmaz
Erkek naz niyaz yapmaz diyenlere benimkini göstermek istiyorum bir, bir buçuk yıl sürdü adamla sevgili olmam 😄
Yapmaz mı? Hemde alasını yapıyorlar..
Karakter yapılarında yok bilemezler naz yapmayı
Çünkü kızlar gibi değiliz. kızlar duygusal olarak istediklerini elde etmeyi severler. bir erkek naz yaptığında kız güle güle der başkasını rahatlıkla bulabilir.
Sen yapana denk gelmemişsin.. Gelmiş olsan bu soruyu sormazdın bence. 😄😄
Ben de yapmıyorum ki, kendimden şüphe ettim bir an.😂
En güzeli yahu ne gerek var, olanda ufak tefek tatlı tatlı olsun, fazlasına gerek yok.
Erkek adam, erkek gibi davranmalı. Bazı durumlar kadınlara özeldir; trip, naz ve kapris gibi. Bir erkeğe yakışmayan davranışlar.
Naz niyaz yapınca trip yiyoruz haddinden fazla o yüzden erkekler trip yapmaz ne olursa olsun kadınlara karşı haklı cikamiyoruz
Öyle yapanlar var canım hiç de iyi olmuyor küsüyor birde 3 nokta koyuyor çok saçma e odun niye tercih edilir yorumlarda öğrenmiş olduk🤧🤣
Beni ciddi soğutan bir şeydir bu hissettiğim gibi uzaklaşıyorum. Kadın olarak ben yapmıyorum naz niyaz onlara ne oluyor acaba hala çözemedim yani.
Hastalanınca veya aşksızlık krizi derdimi birilerine anlatırken naz yaparım. Haricinde pek naz yaptığım olmaz.
Yapmasın da zaten erkeğinde mızmızı çekilmez heralde
Çünkü yapabilecekleri biri yok. Biz kadınlar naz çekmeyiz çünkü.
Erkek avcıdır çünkü kadını yatağa atmaktan başka düşündüğü şey yoktur.
Çünkü naz evi kız evidir diye öğretildi küçük likten beri. Oğlan tarafına naz yapmak yakışmaz mis.
Çünkü hayat kısa böyle saçma şeylerle vakit kaybetmek saçma
ÇÜNKÜ naz kıza yakışır ve çok nazda birşeyi çıkarmış gibi olur
Yapar aslında. Trip de atar. Ama bi halt elde edemez, attığıyla kalır. Zamanla atmamayı öğrenir.
Rolleri karıştırmaya gerek yok.😊Naz kadına yakışır.
Haydaaa naz yapsak bu kez de baska tripler olacak 😂 siz ne olsun istiyorsunuz
Kim demiş yeri geliyor kızlardan beter oluyorlar biz mi kızız onlar mı belli olmuyor ☺️
Aynen ya şöyle az bi cilve naz yapsalar hep soğuk nevale hareketler
Naz yapmak sadece kadınlara yakışır bir durum, erkeklere yakışmaz bu durum 😊
Yaşamak istemediğim şeyi başkasına yaşatmam! Dişiler; naz yapmayın, dünyaya bir kere geliyoruz.
Onların naz yapma şekli farkli yapmiyorlar diye bişe yok oyle kız gibi naz yapmazlar kız gibi naz yapanida var ve hiç çekilmez zaten
kadın naz niyaza niye katlansın. naz edene güle güle der. çünkü sırada bekleyen bir sürü adam var. erkek de bunu bilir
Naz mantıksız bir davranış. Bir şeyi istiyorsan ilgilenirsin, isteyip de istemiyormuş gibi davranan cinse kadın diyoruz.
nasıl yapmaz ya bu soruyu soran bence nazlanacağı yeri bulamamıştır. valla erkekler kadınlardan da feci naz yapıyo bence :)
Çünkü mall. ik
Ma. l kadınlar yapar
Akıllı kadın yapmaz
Düz mantık oldukları iÇin. Dünyanın stresinden Naz yapmaya fırsat kalmıyor ki
Bu resimdeki koreli erkek ya çok kızmış ya da çok eğleniyor
Yoo yapanlar var kadından beter trip atanını gider yapanını gördüm.😄
Erkekler bunun daha beterini yapar. Sıcak soğuk oynayıp toksik ve takıntılı bir ilişki yaratırlar.
Gereksiz gördükleri için bence. Ama onlara yapılınca seviyorlar 😄
Naz yapmam ama öyle kolay kolay da teslim olmam
Direk sonuça ulaşmak ister
kanser yapmayı bıraktıklarında yapabilirler
Hangisine yapıcaklarki
Çünkü duygusallığımız yok
Naz yapmak kadınlara çünkü 😀
dengenin sağlanması için
Erkekler odundur naz yapmaktan ne anlar
Sadece erkekler değil benimde hiç nazım yok 😂
Ben tanidigim tum erkekler nazliydi, igrencc
Evlerden ırak yarabbi. Yapmasınlar, aman aman.
Herhalde kadınlara daha çok yakıştığı için
Neden yapsın?
Naz niyaz falan size özel kalsın
Yooo yapar niye yapmasın..
Yapmasınlar zaten, hiç çekilmez
uzatmayı sevmiyoruz :)
Naz yapmaya üşeniyoruz😂
Bence yapmamalılarda. Bana naz yapan erkek çok şey geliyor bilirsiniz işte...
Fitratimizda yok. Yapan varsa fitratta problem vardir 😉
Gayette yapıyorlar hatta bazen kadınlardan fazlasını yapıyorlar trip konusunda
Naz yapmak erkeğe yakışmaz
Fiziki olarak hiçbir şeyleri yok yapamazlar 😄
Genetik kollarında o kısım boş kaldığından
Erkekliğin fıtratında yok diye düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?