Ya bu erkekler kıllarını tüylerini niye aldırmıyor? Bari kışın aldırmıyorsunuz yazın plaja denize gelirken aldırın gözümüze kötü geliyor bir bacaktakiler kalsın biraz ona birşey demiyoruz ama diğer türlü soğutuyorsunuz ya.
Cevabın nedir?
+1 yılBildiğim kadarıyla kişi başına bir erkek düşüyor haksız mıyım toplumun zihniyetini değiştiremediğiniz gibi tercihlerini zevklerini de değiştiremezsiniz? Herşeyin yeri farklıdır sizde kendi sevdiğiniz adamı kendinize gör değiştirin bırakında bizimkileri biz düşünelim birlikte ağdaya mı gidelim ne yapalım... Kaş bıyıkta aldırsınlar bizden farkları kalmasın yapma Allah aşkına tamam herkes temiz hijyenik olsun ama erkekte bende sevmezdim ama evlenince değişiyor ona bakmıyorsun ! Kadın dediğin pürüzsüz olmalı.. Kadın görsellik abidesidir...
01 Yorumla
Soran+1 yılLexbiyen olmadigim icin erkekler banagirsellik abidesi olarak geliyor erkek dedigindr gozume puruzsuz esmer ten grliyor esmer olmasini kendi belirleyrmez ama en azindan puruzsuz olabilir orangutan gibi karsima cikanlardan tiksiniyorum
En İyi Cevaplar
Düzenli olarak ağda yapıyorum, bazen de epilatör. Ever erkeklerde kıldan bende nefret ediyorum çünkü kendim dikkat ediyorum.
22 Yorumla
Soran+1 yılbenim de hiç görmeye tahammülüm yok
Valla ben komple göğüs-ense-koltuk altına Lazer yaptırıyorum sonlara yaklaştım..
Yazın da bacaklara başlıyorum. sırtımda hiç yok. kollarda normal düzeyde.
Yapmayanlar düşünsün. :D315 Yorumla
Soran+1 yılKolda az varsa kalabilir bacaktada alt taraf kalabilir onlar o kadar kotu degil ama digetleti cok fena devam et super
Soran+1 yılYani birı gormuyorsa en azından evli degilsen o kısım kalabilir sonrada yaptırabilirsin guzel :)
Soran+1 yılHaha etkilenir tabi hallet onuda önceden süpersin:D
Soran+1 yılRica ederim :)
- +1 yıl
Tam, kardeş hayırdır ılık falan mısın diyecektim ki, nickini gördüm. Şimdi bunu bir hetero yazsa, desek ki ılık mısın? Kabul etmez, hatta küfreder. Ama demekki teşhis yerindeymiş.
Soran+1 yılBence olmasi gerektigi gibi bir erkegin vucudunun en cekici gorunmesini saglayan sey killarindan arinmasidir onun yaptigini yapamadiginiz icin illa bir laf kondurma cabasina giriyorsunuz.
- +1 yıl
Arkadaşlar ben sporcuyum.. Sporcu olmayıp da kıllardan nefret etmem sizi hiç ilgilendirmez. İnsanları kendinizden tiksindiriyorsunuz kıllı halinizle. Ve bakınız ki Messi Ronaldo gibi profosyonel futbolcuların neredeyse yüzde 70'i vücuduna lazer yaptırıyorum. Modeler mankenlerin çoğu ağda ve lazer yaptırıyor.. Sporcuların yapma sebepleri ılık olmasından dolayı mı.. hayır tabikide.. Kas gelişimini engelliyor kıllar. Ve ben de hem bunun için hem de vücudum temiz görünsün diye yaptırıyorum.. :))
Soran+1 yılYuru be! :D
Soran+1 yılhahahah go!
Sadece bacakta var, onuda aldığım zaman bir garip hissediyorum. Bacakta kıl olması iyidir, vücut ısısı dengeleniyor. Ama sırtta göbekte felan varsa, alınsa fena olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılHer taraf alinacak sadece bacaklarin alt kismi kalabilir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
135Cevap
+1 yılBen hep dikkat ederim gerekli özeni gösteririm o konuda malum kıllı dolaşmak iyi değil ama bacaktakiler kalmalı bence... Evet haklısın dikkat etmek gerek..
15 Yorumla
Soran+1 yılbacaktakiler kalabilir kalanı çok kötü
- +1 yıl
Koltuk altım için epilatör kullanıyorum zaten ama tahriş ediyor :/
Soran+1 yılbirsey olmaz lazer yaptır istersen direk kurtul
- +1 yıl
Olabilir ilerde sadece koltuk altım için düşünüyorum.
Soran+1 yılbacak haric heryere yaptır kurtul
Erkekler deyip herkesi dahil etme. Ben 10 gün arayla temizlik yaparım.
Senin bahsettiklerin mundar ve imanı zayıf adamlar11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
+1 yılkocan inşallah evlendikten sonra böyle olur asjghajkhgajga galeri7.uludagsozluk.com/.../...ı-erkek_335631.jpg galeri7.uludagsozluk.com/.../...meyiz_303340_m.jpg
17 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra olamaz cumleni kontrol et
- +1 yıl
olur olur seni elde eder salar kendini hahahha
Soran+1 yılLazer yaptirtmadan evlenmiycem
- +1 yıl
hahaahha ne güldüm la
Soran+1 yılGul gul aglanacak haline
- +1 yıl
asıl senin ağlanacak halin var kafayı çok bozmuşsun hastalık derecesinde bol şanslar sana kanks
Soran+1 yılTakintim var yapacak birsey yok
Ben de dikkat ederim düzenli alırım ama kızlar da dikkat etmeli. Bacaklarında ve koltuk altımda siyah siyah kılları olan bayanlar biliyorum...
11 Yorumla
Soran+1 yılevet herkes aldırmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede berbat bize bakımsız bıyıklı kezban falan diyolarda kendileri tam bir mahmut :D İğrenç bir görüntü bence bakımlı değiller hemde karşı tarafın bakımlı olmalarını bekliyolar bazıları :D
25 Yorumla
Soran+1 yılAcayip iticiler haklisin bakimli erkekler bizim etrafimizda olsun bari gozlerim kor olucak:D
Cevap sahibi+1 yılAynen ya hatta bacaklarını bile alsınlar onlar bunu ibnelik olarak tanımlıyo ama saçma yani denizden çıkınca o bacak kılları bacaklarına yapışıyo okadar iğrenç ki görmek dahi istemiyorum :D
Soran+1 yılAynen ya killi vucuda bakamiyorum bile dagda yasasinlar bari ahahaha:D gercekten cok kotu kilsiza bakip ne kadar seksi durdugunun farkinda degiller hala krolar
Cevap sahibi+1 yılAynen cahillik bunlar hep tatlım sonra neden kızlar bize bahmii :D
Soran+1 yılAynen sonra bakmiyolar diyolar ulan nerene bakalim kilina mi:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpor yaptığım için alıyorum kılsız olmayı daha çekici buluyorum zaten
Spor yaptığım derken zorunluluk değil ama almayı tercih ediyorum21 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel kilsiz erkek cok cekici
Yaradan doğuştan epilasyona sokmuş tatlım boyle bir derdim olmadı herkes kıllı der kılsıza koşar
13 Yorumla
Soran+1 yılKıllı diyenin aklından suphe duyuyorum
Soran+1 yılSadist kızdan bol ne varki
+1 yılBeni böyle sev seveceksen :D Gerçi az kıllıyım niye böyle triplere girdim bilmiyorum :D
https://www.youtube.com/watch?v=SAeJtJdS8Is111 Yorumla
Soran+1 yılseni sevmiyorum
- +1 yıl
Bende seni </3 :(
Soran+1 yılIyi
- +1 yıl
:-) Oha her zaman onlineım :D
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Sorunun cevabı kızların bunu dert etmeyeceğini sanırız çünkü erkekte kıl normal kızda anormal karşılanır :-)
- +1 yıl
Tamammış gıcık -.-
Soran+1 yılBen killiyi anormal karsiliyorum erkekte ve sadece ben degil cogunluk oyle ceki duzen verilmeli sogutuyorlar kadinlari
- +1 yıl
Tamam kızma bir şey demedik haklısın :D Ondan zaten Türkiyedeki çoğu kız lezbiyen :D
Soran+1 yılSebebi belli
- +1 yıl
Tamam :-)
başkasından size ne ki yani kendi sevgilinize dikkat edin bu hususta, temizlenmesi gereken yer bellidir temizliğine dikkat etmek gerekir fakat göğüste kolda kıl olabilir normal bşey bu, sen bir de yabancı erkekleri gör koltuk altları orman gibi
19 Yorumla
Soran+1 yılYabancılarda genel olarak kıl olmuyo vücudunda o kısım haric onunda aldırılmasında birsey yok dersen alırlar zaten burdakiler gibi kırk tanr bahnr ütetmezler yok aldırmam aldırırsam söyle derler diye. Ayrıca felaket bir görüntü sevgilim olmasa bilr rahatsız oluyorum
- +1 yıl
İyi de senlik ne var ki rahatsız oluyon hoş insanların hepsi swnin için yaradılmadı herkes özgür yani temizliğe dikkat ettikten sonra kimseyi kıllarını almıyo diye yadırgayamazsın yani seni ilgilendirmez. kimbilir sende de insanların hoşuna gitmeyen bir davranış veya şekil olabilir yadırganmak hoşuna gider mi gitmez bence.
Soran+1 yılBen dikkat ediyosan kendime herkes edicek kadini erkegi farketmez hepsi kotu goruntu
Soran+1 yılBrni rahatsız ediyo mesela kıllı biriyle aldırmadıgı surece evlenmeyecek kadar takıntılıyım. Dısarıdakilerde rahatsız ediyo gordugumde. Etrafındakiler rahatsız oluyosa aldırmalı bence geninde var demek kolayına kacmak demek varsa var kadınında var ama aldırmak gerek kotu goruntu icin ben hoslanmıyorum
Soran+1 yılAbartmıyotum da neyse
Soran+1 yılBenim için çok önemli
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöğüstür genital bölge falan geç koltuk altını almaya üşeneler var, mide bulandırıcı
23 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın ya sadece bacaktakine göz yumabilirim bende kalanı cok fena gercekten
Cevap sahibi+1 yılAynen bacakta olsun yüzdede olabilir kirli sakal ama diğer yerler fazla
Soran+1 yılkesinlikle
+1 yılKimi ayi gibi killi gordunde bu soruyu sordun?:DDDddd
13 Yorumla
Soran+1 yılGit plajada gor maymunluk yarismasi yapiyolar sanki uzatip uzatip gelmisler kirolar:D
- +1 yıl
Eveeettt sayin seyircilerrr suanda kil yaristirma yarismasindayizzz en cik killli olup kizlari kusturan kazanacakkk hadii plajaaa niahhha yasasin seytanlik gibi bir sey dusunerek bence iniyorlar plaja:DDDddddd
Soran+1 yılAhahhaha dogru olabilir yoksa aciklayamiyorum bu igrencligi:D
+1 yılsizden de farkımız olsun artık yeni nesil artık erkekleri kadınlara benzetme derdinde çok kıllıysa kıllarını azaltsın ama göğüste biraz kılın ne zararı olur hem erkeksi değil mi, ben kıllarını alan erkeklerin vücudunu kızlara beğendirme derdinde olduğunu düşünüyorum erkek neden göğüs kıllarını alır benim tarzım bu kıllı göğüs
s1271.photobucket.com/.../...4zlto10_1280.jpg.html07 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mide bulandirici erkek vucudu dedigin tertemiz puruzsuz olmali dokununca vucuda dokunucaksin yumaga degil
- +1 yıl
o dediğin kadın vücudu için
- +1 yıl
peki kassız zayıf biri ya da gbekli kıllarını alsa yinede Seksi bulurmusun
Soran+1 yılKadin vucuduyla karistirma erkekten bahsediyorum. Ikincisi icin eger hem gobekli hem killiysa benden cok uzak olsun
- +1 yıl
peki kaslı ve kıllıysa
Soran+1 yılKila hic bir zaman tahammulum yok ne olursa olsun
- +1 yıl
amaaan çokta umrumda
Arada kıllarımı alırdım bedende kılsız arkadaşların canı çekmesin diye taki cübbeli Ahmet hoca bir sohbetinde gusül alırken her kıl başına fazla sevap geliyor demişti o günden beri uzatıyorum ahirete yatırım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi sana bol yatmalar
Moda & Stil konusunda 994 cevap paylaştı. bu sene kesin alıyorum :) bizi kandırdılar kızlar kıllı sever diye yalanmış mk
26 Yorumla
Soran+1 yılYalanin anasi
Soran+1 yılYaptir
Soran+1 yılBen bakarım sana merak etme agzı acık izlerler vucudunu
+1 yılbacak disinda bende gogus bolgesinde var onuda aliyorum zaten vucuttan dolayi orda sevmiyorum hos durmuyor
21 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Cınım 2 dakika düşün kadının zerafeti güzelliği o kadar büyüleyici ki kılı tüğü yakıştıramıyoruz aldırıyoruz aldırıyorlar. Ama erkeğin bacağının kıllısı da kılsızı da bir şeye benzemiyor. O sebeple hiç kurcalamaya gerek yok :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBacak icin demiyorum zaten vucut diyorum ama ust kismi alinacak
+1 yılAynn bn bile rahatsiz oluyorum surekli alirim onun icin :)
22 Yorumla
Soran+1 yılaldırmaya devam et
- +1 yıl
Tabikide :)
+1 yılYa herkes aynı tornadan çıkmış gibi gezmesin. herşeyin ve herkesin bir seveni var. herkes insanların biryerleriyle uğraşmak zorunda mı. :)
14 Yorumla
Soran+1 yılKılsız olsun ya vücut gibi vücut görelim
- +1 yıl
yok ben bakmam töbe :) kıllı adamlar merhametli olurmuş öyle duydum :)
Soran+1 yılGöz zevkime merhametli gelmiyor
- +1 yıl
Doğrudur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekte kıldan tiksindiğim kadar hiçbirşeyden tiksinmem
32 Yorumla
Soran+1 yılben de sogudum gördüklerimden resmen ya maymun gibiler:D
şimdi bacaktaki kıllar tamam kalsında bazıların sırtında gögsünde öyle kıllar var ki uzaktan baksan ayı zannedersin bence onlar çok kötü duruyor ama bacakta kıl varsa o kadar degil yani sonuçta erkek adam o kadar da olsun yani
01 Yorumla
Soran+1 yılBacakta az varsa sorun degil cekici bile bulurum ama kalan kısmı kaymak gibi olması lazım pürüzsüz olmalı
Öne l*n öyle orman gibi içine bir girsen kaybolur gidersin :)))
21 Yorumla
Soran+1 yılAhhahaahahahhahahahhahahajahajjaja :D
Moda & Stil konusunda 665 cevap paylaştı. kıl dediğin nedir ki? önemli olan temizlik. ama kıl da olmazsa olmaz değil. alınabilir.
25 Yorumla
Soran+1 yılsadece bacakta olmalı
Soran+1 yılben sevmiyorum
Soran+1 yılerkek yerine cinsiyet olarak maymun diyecekler yakinda bunlar hala killarina sarilip uyuyolar
SAKALIMIZ YOKKI SOZUMUZ GECSIN DIYE BIR LAF VARDIR ANLATABILDIMMI ERKEK KILLARINI ALDIRAMAZ HARAMDIR KADINLA ERKEGIN FARKLARINDAN BIRTANESIDE KILLARIDIR YANINDA TUYSUZ ERKEK GEZDIRCEGINE ORMAN KACKINI GEZDIR DAHA IYI HIC OLMAZSA KENDINI GUVEN HISSEDERSIN BIRI LAF ATMAYA CEKINIR. COK KILLARIM YOK AMA SIRF YANLIS DUSUNDUGUN ICIN YAZDIM . BAZI SEYLER HARAMDIR
05 Yorumla
Soran+1 yılBrni ilgilrnditmrz benim gözüme hos görünmüyor erkek görmüyorum maymun görüyorum
Soran+1 yılAsık oldugum kisinin varda soylerim sevmiyorum boyle diyr
Soran+1 yılBulmadan yolarım
Benim bacaklarda biraz var erken yaşta spora başkadım o yüzden çıkmıyormuş vücudda da askerde bile 3 günde bir tras oluyordum
01 Yorumla
Soran+1 yılAl tabi
Niye aldirsinlar ki cok fazla rahatsiz edici. degilerse
41 Yorumla
Soran+1 yıltahammülüm yok
çünkü onlar erkek.
ahlâk kavramı farklılık gösterir. sana doğru gelen bir başkasına göre yanlış olabilir. niye aldırmıyor diye bir şey olamaz. gördüğün gibi cevabımı verdim05 Yorumla
Soran+1 yılerkek olması aldırmaması anlamına gelmiyor bacagını aldırmaz tamam ona birsey demem ama vucuttakiler gercekten kotu bile degil igrenc artık daha nasıl anlatıyım:D
Soran+1 yılkılın görecelisi de varmış demek
Soran+1 yılbu nasıl değişik bir cümle:D
Erkeğin kıllısı Ali den kadının kıllısı ayıdan demişler. O yüzden dursun öyle sevenler de var.
015 Yorumla
Soran+1 yılİkiside maymundan bence cok kotu goruntu seven cok yok
Soran+1 yılKadın vücutlu olması için memesi ya da cinsel organının degisik olması gerekir kılı aldırınca degismez merak etme ayrıca makyaj yapan erkeklerde var ben hos bulmuyorum ama o konuda takıntılı degilim ne isterlerse yapsınlar
Soran+1 yılErkekler kılsız daha güzel çekici gözükmeye çalışın biraz etrafa ya kendiniz düşünün birazda
Soran+1 yıl50den daha az
Soran+1 yılOnlar bakımdan yoksun insanlar
Soran+1 yılSaçmalık
Soran+1 yılKısa saç nedir ya:D herneyse o bir tarz bu bakımla ilgili saçmalık bey...
Soran+1 yılEvet
gogus kılım var. ince kıllar çok aşırı degil.. ve bunu aldırmak gibi bir niyetim olamaz. çünkü aldırmak benim doğama aykırı ve sağlığa da zararlı. senin gibi kızlar beğenecek diye kendime zarar veremem. zaten benim gögüs kıllarımdan dolayı sevmeyen kızı napayım ben yanıma almam o kızı.
115 Yorumla
Soran+1 yılGogus kılları cok igrenc duruyo aldır onları brnce
Soran+1 yılKadın gibi olman orangutan olmandan daha guzel bir goruntu saglık acısından problrm yok ayrıca oyle olsa kadınlar aldırmaz
Soran+1 yılBunu sen mi bilicen:D
+1 yılKıllarımla mutluyum şu yanaktakiler çıkmasaydı iyiydi. Ne la öyle tüysüz erkek mi olur hiç
09 Yorumla
Soran+1 yılDaha cekici
- +1 yıl
Çekici olmaya gerek yok :)
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
İhtiyacım yok gönlümdeki bana baksın yeter;)
Soran+1 yılO istetse yaptırcan mecbur
- +1 yıl
Gene yaptırmam herkes yerini bilsün da :)
Soran+1 yılYaptırman lazım benim için büyük sorun olurdu
- +1 yıl
O senin için :)
Soran+1 yılCogu icin
+1 yılİnsaniyet namına makineyle alıyoruz işte. Almıyorum fakat ayda bir makineyle kısaltıyorum ne kadar kıl varsa. İnsan gibi gözükelim sonuçta İlk Çağda yaşamıyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılKisaltma temizle
- +1 yıl
Eğer kas yapmaya başlarsam yapacağım zaten. Ama şuanlık düşünmüyorum.
+1 yılOlmayan kılı alamam. Tüysüzüm ama göğsümün azıcık kıllı olmasını isterdim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYok yok süpersin herkesin öyle olsa keşke
- +1 yıl
Sırtında bile kıl olanlar var :)
Soran+1 yılÇok kötü
+1 yılOnlarda kıllarını alırsa memlekette adam kalmicak :-D
31 Yorumla
Soran+1 yılAldırsınlarda adama donsunler
Sana tek sözüm ;
galeri12.uludagsozluk.com/.../...tir-lo_657549.jpg103 Yorumla
Soran+1 yılTamam maymun kilikli
- +1 yıl
ajshfjahjgajhgja bu çok iyidi kürt kayu :D
+1 yılValla ben kasin ortasinin kesin alinmasi lazim, gerisi kendi tercihleri..
21 Yorumla
Soran+1 yılHertaraf alinmali
Cok sansliyim ki kilim tuyum cikmiyo ahhaha:D bebek gibiyim bebeeek
04 Yorumla
Soran+1 yılcok güzel
Soran+1 yılBasla aldir hepsini
+1 yılsen kıllımı görmemişsin
www.estanbul.com/.../...84019_yu_zhenhuan_05-1.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılbu ne ya ormana bırakın bunu
- +1 yıl
kıllı işte :)
Tamam biz killarimizi alalim sizde memelerinizi buyutun pinpon topu gibi meme istemiyoruz tiksinc geliyr kizlarsan soguyorum hadi bakalim?
03 Yorumla
Soran+1 yılO ameliyat isi ve yapı meselesi ayrıca silikon kotu goruntu veriyor yapacak birsey yok ama kıl tuy olayı oyle degil kadınlarda aldırıyor farklı seylerle kıyaslama yapma
- +1 yıl
Bizimkide yapi meselesi bazisinda az cikiyor bazisinda cok kilsiz erkekte kotu gozukuyor farklilikla alakasi yok ben sana guzel gozukmek icin operasyon gecirmem gerekiyorsa sende gecireceksin silikon kotu duruyor diyip kolaya kaciyorsun bence :) kadinlar aldiriyor cunki kil tuy erkekler ve kadinlari birbirinden ayiriyor en azindan ben oyle dusunuyorum :) @berbaa katiliyorum sana :)
alsak bu sefer i. ne derler. diolar da zaten.. köse oğlan falan. çok şahit oldum. kendimde değil de eskiden bir arkadaşta
03 Yorumla
Soran+1 yılerkeklere ne bakıyosun sen kadınların düsüncelerine bak
- +1 yıl
valla hiç bir şey değişmio. haa +siz bu tarz şeylere takılıorsanız daha ne diyeyim. sonra erkekler büyük göğüs ya da her neyse bişey istediğini söyledi mi yine suçlusu biz oluyoruz. yok kılsız erkek size müstehak:) bu kadar totonuzu da kaldıran biziz orada hata bizde evet:)))
Soran+1 yılbüyük-küçük göğüs için yapacak birşey yok ama kıl alınabilir birsey ve büyütülecek birsey yok olay yapmana gerek yok yani. ayrıca sizi suclayan da yok.
Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Biz bile zor başediyoruz onlar nasıl alsın bırakta kıllı tüylü dolaşsınlar yazık : )
11 Yorumla
Soran+1 yılTahammülüm yok gidip aldırsınlar lazerle zor degil kardesim
Bana kalırsa koltukalti ve etekalti trasi olsun herkes ama goguse de ellesmesinler
01 Yorumla
Soran+1 yılBacak haric heryer
+1 yılŞahsen ben kıllarımı aldırsam ben olmamki anam beni kıl olarak doğurmuş aslında bedenim sonradan oluşmuş
05 Yorumla
Soran+1 yılAldır cok kotu
- +1 yıl
Ölürmki ya milletin %70i su benim %80 im kıl
- +1 yıl
Darvin beni gördüde yazdı türlerin kökenini
Soran+1 yılLazer
- +1 yıl
Lazeri icad eden adam beni görüp intihar etti
Erkekler kıllı güzel bence. Kılsız erkek mi olur ya. Bence o iğrenç.
83 Yorumla
Soran+1 yılSen sev ben sevmiyorum kil yumagi gibi geziyolar ortalikta goz zevkim kalmadi ya
+1 yılKadınlarn istediği erkek profili
yani ben :D
Kıllarımı aldırırsam topa, uzatırsam kıroya benzerim o yüzden karışma bana01 Yorumla
Soran+1 yılaldır kroya benzemekten iyidir emin ol
+1 yılSenin hoşuna gitmeyebilir ama çoğu kadının hoşuna gidiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılCogu kadının gitmiyor dalga konusu okuyorsunuz denizde
- +1 yıl
Sevdiğim beğendikten sonra gerisi problem değil, bayan.
Soran+1 yılİyi kıllı seven birini bulun bay.
Sevgilim böyle seviyor. Aynı plaja gidersek bakmayı ver bir zahmet...
019 Yorumla
Soran+1 yılBakarim goz benin
Soran+1 yılUstune bisey giymeden cikma plaja guvenlik yakalar belki ormandan kacip plaja girmis diye
Soran+1 yılLazer...
Soran+1 yılDurdurur
Soran+1 yılYaptırılır sorun olmaz cogu hucre yakılmıs olacak zaten
Soran+1 yılYapılabilit birsey
Soran+1 yılTakıntım var ne kendimde ne erkekte tahammül edemiyorum
Soran+1 yılOnlar ameliyat bu ayrı birsey basit birsey yani yaptırılmıycak seyler degil ve cok kotu evlendigim kisi boyle olsa bosanma sebebim olur ciddiyim cok takıntılıyım
- +1 yıl
İşte onlar ameliyat bu basit bişey değil olay. Olay göz zevki. Benim kız arkadaşım göğsümdeki kılları çok seviyor misalen. Senin tercihin kılsız erkek olabilir ve kendi seçimini o yönde kullanabilirsin fakat diyemezsin ki tüm erkekler kıllarını aldırsın plajda göz zevkimi bozmasın.. Eğer sen kendinde onu deme hakkı bulursan biri çıkar koca burunlu kızlar ortada gezmesin der, biri çıkar şişmanlar ölsün der, biri çıkar küçük göğüslü kızlar kendini pompayla şişirsin der. derde der yani..
Soran+1 yılYa bakımlı olmak cok mu zor burun ya da gogus olayı bambaska
Soran+1 yılKıllı bir erkek ne yaparsa yapsın bakımlı gelmez bana
Erkeyiz biz erkek ozaman kızlardan ne farkımız kalır. d
02 Yorumla
Soran+1 yılBir dusun ne kalir
Almak isterdimde konuşmak kolay toplum baskısı diye bişey var bugün bacağını alan yarın bilmemne derler
01 Yorumla
Soran+1 yılUmursama kimseyi iletde karın aldır derse aldırman gerek o zamanda toplum baskısı olcak
+1 yılöyle kıllı bır vucudum yok bu yuzden zaman zaman babama tesekkur etmıslgım vardır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBabanda mi oyle :D
+1 yılGogsumde uc bes biseyler var iste kol be bacaklarda var daha da yok olmasinda zaten :)
09 Yorumla
Soran+1 yılGogsu aldir
- +1 yıl
His yok denilecek kadar az;)
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/bl1nN0.jpg
Ahanda bukadar :)
Soran+1 yılGordum ama aldirman lazim :)
- +1 yıl
Kimileri killi seviyor be tatlim :) beni sen nerede goreceksin :) goreceksen keseriz sikinti yok :)
Soran+1 yılBen gormesem baskasi gorecek :D
- +1 yıl
Canim benim benden daha killilari da var ben gozlerine bile batmam ;)) nerde yasiyorsun
Soran+1 yılOlsun tertemiz olmanin bir zarari yok
- +1 yıl
Olur gulum :)
hayırdır plajda erkeklere bakıp bakıp fantazi mi kuruyorsun sanane milletin kıllarından bakma sende
04 Yorumla
Soran+1 yılGözümün önündeler bakarım
Soran+1 yılGörmek istemiyorum pürüzsüz olmalılar
Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı. kıllı sevende var kime hitap edelim, herkesi memnun edemeyiz :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl%90 kılsız sever bence cogunluga hitap edin :D
Soran+1 yılölüceğine aldırsın
- Moda & Stil konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılNiye alalım? Biz sizin bıyıklarınıza laf ediyor muyuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılEdin ben alıyorum
- +1 yıl
Siz de edin öyleyse. Benim vucüdum kıllı değil zaten, niye gaza geldiydem...
Soran+1 yılİyi o zaman:D
+1 yılArkadaşlarla her halı saha maçından sonra ağda günümüz var. Kısır yiyip ağda yapıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapın
+1 yılalıyorlar ama sen görmuyorsun bundan sonra alırken resim çekip atarım sana
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi
+1 yılÇok haklisin, Elbiseler ile giriyorum orman gjbi :)
06 Yorumla
Soran+1 yılEn azindan acmiyosun ortalik yerde
- +1 yıl
Millete saygımdan dolayı göz zevklerini bozmak istemem
Soran+1 yılGuzel
- +1 yıl
Peki elbiseleri ile denize giren kadınlar hakkında ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılKilliysa oyle girsinler
- +1 yıl
Peki :)
+1 yılAlınca bir sonraki daha çok çıkıyor. Epilasyon masrafını karşılıyırsan aldıralım =D
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazla cikmaz
- +1 yıl
Denedim gördüm arkadaşım makinayla da alsam tüy dökücü de kullansam çoğalarak çıkıyor. Tek çare lazer epilasyon onda da belden yukarı komple 3500lira fiyat verdiler.
Soran+1 yılEn azindan kurtuluyosun
- +1 yıl
Evet daha ucuz biyer arıyorum şu anda =)
Sen soğuma diye kılları almak mı? Çok saçma. Elle tutulur bir sebep lazım.
09 Yorumla
Soran+1 yılVar zaten
Soran+1 yılBen sevmiyorum
Soran+1 yılBenim ulan!
Soran+1 yılSelulit herkesde var erkekte de var cahilligini bu kadar belli etme ama ne kadar az olsa o kadar iyi ve erkegin kas zannettigi onden 3metre cikan gobegiyle yarisamaz. Istedigimi derim.
Soran+1 yılErkeklerin o seluliti killarindan gozukmuyor. Ama kil selulittrn de fena. Size selulitin etkisi neyse bizde de kilda ayni igrenc igrenc dolasiyolar etrafta bide
+1 yılHı bı kuvvet göğsümdeki kılları aldırtamaz :) zaten fazla yok bıde plaja gıderken hemıde bak sen!
01 Yorumla
Soran+1 yılgöğüs kılından nefret ederim
Aynen utanmiyorlsr orangutan gibi dolasmaya.
21 Yorumla
Soran+1 yılValla ya
yani biz onlara boz ayı diyoruz o başka tabii
12 Yorumla
Soran+1 yılerkek pürüzsüz tenli olmalı bacakta kıl olabilir
- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi