İlk işçisi ben ve bi kaç kişiydik ve sonra yeni işçiler daha almaya başladı hep beni savunur toplantılarda benim tarafımı tutar ne desem yapardı beni overdi baya ilgilenirdi hotelde temizlik işi yapıyoruz sonra dedi seni hotelden alicam kafede çalışacaksın anlaşma yapicam haber bekle bekledim beni 1 ay aramadı oyaladi ne işten çıkardığını söyledi nede iş verdi bende artık iş wapsap grubundan çıktım ve yeni iş buldum iki hafta oldu calisiyorum geçen sabah yazmış yeni hotele anlaştım gidecekmisin bende oo bir ay sonramı aklına geldim beni işsiz bıraktın diye laf söyledim oda bana ısrarla emir verir gibi git diye cevaplar verdi ve teyzemi bile aradi onu al ve gidin yarı diyo teyzem dedi ben karışmam ikiniz anlasın gitmedim bu adama noluyo?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sonradan görme insanlar maddi olanaklarıyla karşılarındaki insanları yönetebileceklerini düşünürler. Engelle geç, takma kafana
1 aydır çoktan işsiz bıraktı beni şimdi niye arayıp emir veriyor bide bana diyor seni işten çıkardığımı bilmiyorum gidip yeni işe baslamisn dio bana teyzemi arayıp onu al ve gidin diyo?
Elemana ihtiyaç duymuştur ve çalışmanı biliyordur yani sana iş konusunda güveniyordur :)
Bana güveniyorsa memnunsa neden benden sonra ise giren teyzeleri çalıştırıp beni çıkardı evde bekletiyo
Garip biri. Bence fazla sorgulama ve işine devam et. Onunla bağlantı dahi kurma. İyi bir yer bulamıyor musun?
Başka yerde çalışıyorum Şu an buldum bile iki hafta oldu çalıştım ve bir haftadır evde yatıyorum doktordan rapor aldım bu aradı gel diyo emir veriyor başka yerde çalışmaya başladığımı söyledim bana diyor ben seni cikardimi başka yerde başladın çıkışını veriyimii diyor bana dedim zaten rapor aldım ben evdeyim olsun önemli değil gelebilirsin az kayitlisin zaten diyo dedim hayır gelmicem tamam dedi bisey demedi
Daha kurumsal bir yerden bahsediyorum
Şimdilik bulamadım
Şehir?
Avusturya
Anlıyorum 😁 bende Türkiye sanıyorum 😁
Anladım napmaya calisiyoe bu adam
Saçmalıyor
Bi kaç saat önce yeni Bi numara aradım ilan vermiş yine o çıktı sesinden tanıdım adın ne diye sordum dayanamadim gülmeye başladım niye soruyorsun dedi stres yaptı bana sordu ben söyledim tanıdı beni senin adın ne deyince kapat demeye başladı zorladım ve yalandan başka isim uydurdu kendinekapadi 😃
Bu adam garip 😁
Ve sanırım hasta 😁
Neden benden kaçıyor yaa😃
Korkuttun mu adamı 😁
Neden korkacak bisey yapmadım
Ne bileyim kaçıyor 😁
Demekki seni köle olarak görüyor
1 aydır çoktan işsiz bıraktı beni şimdi niye arayıp emir veriyor bide bana diyor seni işten çıkardığımı bilmiyorum gidip yeni işe baslamisn dio bana teyzemi arayıp onu al ve gidin diyo?
Demekki o kadar degersizsin ki hatırlamıyor bile engelle gitsin sende kendi yoluna bak böylelerine inanma
Hayır bana demek istiyor ki ben seni işten çıkarmadım gidip yeni işe baslamisim bana sordunmu diyo
Bekliyecek sanıyormuş seni
Niye bekliim ki?
benden sonra ise giren teyzeleri çalıştırıp beni çıkardı evde bekletiyo
Tabiki herkes yoluna
Neden işine geleni calıştırıyor
Bilmiyorum adam benim her dediğimi yapar sayardı overdi niye böyle değişti anlamadım ve bir ay sonra resmen emir veriyor arayıp derdi ne anlamadım
Sen seviyormuydun kız
Ya hayır sadece hoslanti vardı ama baska yerde çalışmaya başladım bile iki hafta oldu çalışıyorum bu üçüncü hafta ve bir haftadır evde yatıyorum doktordan rapor aldım.. bu aradı gel diyo emir veriyor başka yerde çalışmaya başladığımı söyledim bana diyor ben seni cikardimi.. başka yerde başladın.. çıkışını veriyimii diyor bana dedim zaten rapor aldım ben evdeyim olsun önemli değil gelebilirsin az kayitlisin zaten diyo dedim hayır gelmicem tamam dedi bisey demedi
Anladım
Sence bu adam napmaya calisyo
Bu adam seni kacırma aya calışmıyor işine baglıysan
Kaçırmak istemiyorsa neden bir ay haber vermedi beni evde işsiz tutu acaba sence🤔
Başkalarında varmışya onlara iş vermiş
Az önce yeni Bi numara aradım ilan vermiş yine o çıktı sesinden tanıdım adın ne diye sordum dayanamadim gülmeye başladım niye soruyorsun dedi stres yaptı bana sordu ben söyledim tanıdı beni senin adın ne deyince kapat demeye başladı zorladım ve yalandan başka isim uydurdu kendinekapadi 😃
Bişey diyemem canım
Patronlar vazgeçemiyor bazı işçilerden.
Ne alaka çoktan işsiz bıraktı beni şimdi niye arayıp emir veriyor bide bana diyor seni işten çıkardığımı bilmiyorum gidip yeni işe baslamisn dio bana?
O anlamda dedim zaten.
Sanki sen patronundan hoşlanıyorsun
Sebebini merak ediyorum neden değişti
Başka birilerini bulmuştur
E tamam bulsun niye arayıp emir veriyor bide bana diyor seni işten çıkardığımı bilmiyorum gidip yeni işe baslamisjn dio bana
Kendini bok sanıyor ondan
Yani derdi ne anlamadım?
Takma sende onu
Nerelisin?
sana gurban olsun..