10 gün önce 6 yıl önceki patronum bana mesaj atmıştı nasılsın canım napıyorsun nerdesin vs diye, her sene ben yazardım ama iş için. Bu adam evliii… dün de instadaki selfie storyimi beğenmiş?
Adam çapkındı ok ama üç Yıldır evli, ayrıca instagramda evlilik fotoğrafları var Wtf? o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Adam çapkındı ok ama üç Yıldır evli, ayrıca instagramda evlilik fotoğrafları var Wtf? o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bi yoklamistir. Belki ekmek çıkarsa diye
adam çapkındı ok ama üç Yıldır evli, o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Aklına gelmiştir ya. Bi denenmiştir adam. Metres olabilir veya olmaz diye alnında yazmıyor herkesin. Bazı erkekler tüm kadınları cinsellik için müsait olarak görür. Dener tepkiye göre hareket eder.
Yok o biliyordu beni. Öyle biri olsam zaten ondan iş istiyor olmazdım erkekler de anlıyor kim nedir değildir sen de bilirsin şimdi
Mesafeli ol hatta yazma, evlinolan biri canim falan yazmamali
Canım demesinde sıkıntı yok yahu yobaz insanlar değiliz canımda ne var. Aslında hikayeyi beğenmesi de absürt değil sever o beni öylesine beğenmiş de olabilir ama üst üste yapınca insan acaba mı diyor yine de günahını almak istemem çünkü boy boy evlilik fotoğrafları var ve bu şekilde ondan hoşlanacağımı düşünmesi garip
Sen evli olsan , kocan baska kadınlara canim deden ne hissedersin
Kime dediğine göre değişir
Harbi gevşek kizmissin be arkadaş canımda ne var diyorsun. İstemem yan cebime koysun sende yani hoşuna gidiyor bu ilgi gayet bariz belli
Ya dkdjjfjdkd siz hangi mağarada yaşıyorsunuz acaba. Bizde normal canım benim erkekler kadınlar normale arkadaş da olabiliyor herkes siz gibi taş devrinde yaşamıyor. Normal arkadaşlarım da canım der siz size selam vereni size aşık sandığınız için bu tarz sevgi sözcükleri bünyenize ağır gelir
🙂🙂 istemem yan cebime koy güzelmiş ✋😄
Yav he he
O zaman aklı sende belli ki sen ne düşünüyorsun 😀😀
adam çapkındı ok ama üç Yıldır evli, o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Tamam işte bı şekilde yürümek istio belki de görmek istio ili yüzden böyle yazıyo sen ne düşünüyorsun 😀
Görse ne değişecek
Fikirleri değişecek seni de isteyecek
O zamanlar beğeniyordu otelinde çalışırken bazen bakıyordu bir iki defa yanıma gelip iş yapıyormuş gibi oturmuştu
Demekki aklı kalmış işte bak noldu şimdi sevgili yapmak istiyo
Okey çıkar mı senden
Peki senin kararın ne olur
SANANE olur. Sorulan şeye yorum yapın sadece
Ne kaba bir uslup bu ya
Eskileri karıstırıyodur
Seninlede yaşamak istiyor olabilir
Ne yaşamak? adam çapkındı ok ama üç Yıldır evli, o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Seninle günü Birlik ilişki yaşamak istiyor
Ama neden ben? O biliyordu beni. Öyle geniş biri olsam zaten ondan iş istiyor olmazdım çoktan yolumu bulmuş olurdum, erkekler de anlıyor kim nedir değildir haksız mıyım? Yani kadın mı kalmadı neden ben
Evet de o bunu nerden bilsin aw 27 yaşındayım ben
Ozaman uzak dur bu adamdan
Ne alaka ya napayım diye sormadım ben olayı yorumlayın sadece