6 yok önceli patronum çapkındı o zamanlar da ve güzel her kızı beğenirdi beni de beğeniyordu bakışından yanıma gelip bir iki defa oturmasından anlıyordum. Arkadaşça davrandı hep bana. Ve her sene ben de yazıyordum iş için, geçen gün kendisi yazdı hatta ve hep canım der. Hiçbir çalışana böyle davranmadığına eminim başka kız vardı benimle çalışan onunla diyaloğu yoktu
İki yıldır evli ve o zamanlar da sevgiliydi o kızla ama aldatıyordu zaten.
Ben şeyi anlamıyorum o kadar günü birlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yöneliyor 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Bana 12 aylık iş ayarlar mısınız şehir dışı da olur demiştim aylar önce ve sanırım şehir dışı işi ayarlamaya çalışıyor memleketinde çünkü bahsettiğim sezonluk iş için sen otele yazma ben sorarım yarın, Bizim ayrı bir şey olursa söylerim sana dedi. Ayrı bir şey ne anlamadım
İki yıldır evli ve o zamanlar da sevgiliydi o kızla ama aldatıyordu zaten.
Ben şeyi anlamıyorum o kadar günü birlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yöneliyor 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Bana 12 aylık iş ayarlar mısınız şehir dışı da olur demiştim aylar önce ve sanırım şehir dışı işi ayarlamaya çalışıyor memleketinde çünkü bahsettiğim sezonluk iş için sen otele yazma ben sorarım yarın, Bizim ayrı bir şey olursa söylerim sana dedi. Ayrı bir şey ne anlamadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence eşi biliyordur böyle olduğunu zengin diye katlaniyordur
Bence de imkansız yoksa hangi kadın müsade eder ya dahası adam bu kadar rahatça hareket edebilir? Oteli vardı ve iki ay boyunca çalıştım kız sadece bir defa geldi şehir dışından. Sen senin erkek arkadaşının oteli olsa sürekli onunla olmaz mısın mesela?
Şimdi erkek arkadaşımim oteli var ve o orada otelinde duruyor ama ben başka yerdeyim öyle mi asllaaa
Mutlaka bende çalışırım orada eşimin yanında olurum
Dimi ayyynen öyle. Şimdi evlendiler 3 senedir sanırım ve oteldedir artık kadın. acaba adam o yüzden mi beni otele almıyor çünkü anlamadım yani resepsiyonist olarak oraya alınmam bu kadar niye uzasın?
Belki yeni elamni vardır ve onu çıkarmak istemiyordur
Yok aşkım kendisi personel alımıyla zaten ilgilenmiyor ve bir hafta önce onun oteli için ilan verilmişti ben de ilanı vereb kişiye whatsapptan cv mi atmıştım bunu da patron bana mesaj attığı gün kendisine söyledim evet benim arkadaşım dedi. Ertesi gün de arkadaşınıza tekrar yazayım mı bana dönüş yapsın ona göre kendimi ayarlayayım dedim. Patron da bana “bence yazma brn yarın ona sorarım
Bizim ayrı bir şey olursa söylerim sana” dedi ben de haber bekliyorum o zaman sizden dedim tamam canım dedi ama hala bir dönüş yapmadı
Çalışmak istesen ben de bulurum sana iş ondan basit ne var fjfj
Sorulan şeye yorum yaptın
*yapın
Belli olmaz kanka
Dimi ya anlamadım ben de