Bir bakarsanız süper olur ne yapmalıyım?

Bu sene üniden mezun oldum. Sınıfta bir çocuk var. Yaklaşık 6-7 ay önce bir akrabası vefat etmişti. Benim de geçen sene bir akrabam vefat ettiği için onu gayet iyi anlıyordum. Bu yüzden akrabasının öldüğü gün ve sonraki günlerde ona whatsappdan sürekli nasılsın daha iyi misin falan diye yazmıştım. Sonra geçen dönem bir vize sınavımızda bana x cim nasılsın gel sana bir sarılayım demişti, sarılmıştık. Okuldayken konuştuğumuzda bana yanımda oldun falan demişti. Önceden pek muhabbetimiz yoktu belki bir günaydın bile demiyorduk birbirimize ama akrabası vefat ettikten sonra onunla daha çok konuşmaya ve daha çok vakit geçirmeye başladık. Okuldayken en çok takıldığım kişi o oldu. Bu kadar kısa sürede onunla bu kadar yakın olduk ve bu kadar iyi anlaştık. Okul bitince de görüşmek istediğim söylemiştim o da görüşürüz falan demişti. Dediğim gibi geçen hafta üniden mezun olduk. Dün ben ona müsaitsen bir ara buluşalım diye yazmıştım o da bir ara buluşuruz sana yazarım demişti. Ona çok değer veriyorum o da bana değer veriyor biliyorum. Ama şöyle bir şey var. Bana arkadaş olarak değer veriyor. Bu zamana kadar ondan hiç duygusal bir izlenim almadım. Ama galiba beni sevsin istiyorum onunla sevgili olmak istiyorum. Ona saçma sapan bir şey söyleyip rezil olmaktan korkuyorum 
Bu konuda ne yapmam gerekiyor? Dediğim gibi ikimizde üniden mezunuz. Bir de ona söylesem hem kabul etmez hem de onunla şu an çok güzel bir arkadaşlığımız var bu arkadaşlığımız bozulacak
Bir bakarsanız süper olur ne yapmalıyım?