şu an askerdeyim. Bugün kendimi çok mutsuz hissettiğimi söyledim, ama gerçekten mutsuzum nedenini bilmiyorum. İlk başta anlatmak istemedim, sonra ona çok sıkıldığımı söyledim hep aynı şeyler rutin olarak gidiyor sabah kalkıyorum akşam uyuyorum rutin çok sıkıldım günler geçmiyor mutlu etmiyor hiç bir şey beni dedim. Bunun üzerine ne bekliyordun? Dedi. Böyle bir şeyler olduktan sonra kızdı bana biraz bende bana iyi gelmen gerekirken üzüyorsun dedim. Bunu deyince al oldumu bende mutsuz oldum, sen mutlu ol dedi. Konuşmak istemiyorum diyip uyudu. Sonra ben açıklama yaptım “Yani seninle alakalı olmayan bir durum bu hiç kimseyle alakalı değil sadece kendimle alakalı olan bir şey. Kendimi çok üzgün, kendimi çok kırgın, kendimi çok mutsuz hissediyorum. Seni kırmak veya üzmek benim haddime değil ama böyle zamanlarım olabilir.” İlişkimiz yapmacık olmasını istemiyorum dedim neysem o olmak istiyorum dedim. Sonra seni çok seviyorum dedim tamam dedi. Kızdı bana saat gece 2 dedi düşünceli falan değilsin dedi sabah 10da kalkıp işe gidicem dedi. Sonra ayrılmak istiyorum iyi geceler dedi ve beni engelledi. Arama yapamadım engelledi. İnstagramda tarihi kaldırıp şifresini değiştirdi. Ve son olarak mesaj yazdı mutsuz ve uykusuz geçen gecelerimin sebebi sensin dedi.
bende saçmalıuorsun seninle alakalı olmayan bir şey için dedim
sen beni sevmiyorsun o zaman hiç sevmemişsin dedim
sevmemişim demek ki diyip kapattı konuyu ama çok kırgınım yaptıkları çok ağırıma kaçtı? şu an ne yapacağımı bilmiyorum 3.5 senemiz var yazıyorum cevap alamıyorum.
her kötü gününde yanındaydım şimdi yeni bir iş buldum kendi mesleğini yapacak hemşire olarak ve girişi olucak tam başlayacak derken kötü günler bitti şimdi güzelleşecek derken benden ayrıldı. Gerçekten bu mudur iyilik yaptığım herkesten kazık yemek benim kaderim midir
bende saçmalıuorsun seninle alakalı olmayan bir şey için dedim
sen beni sevmiyorsun o zaman hiç sevmemişsin dedim
sevmemişim demek ki diyip kapattı konuyu ama çok kırgınım yaptıkları çok ağırıma kaçtı? şu an ne yapacağımı bilmiyorum 3.5 senemiz var yazıyorum cevap alamıyorum.
her kötü gününde yanındaydım şimdi yeni bir iş buldum kendi mesleğini yapacak hemşire olarak ve girişi olucak tam başlayacak derken kötü günler bitti şimdi güzelleşecek derken benden ayrıldı. Gerçekten bu mudur iyilik yaptığım herkesten kazık yemek benim kaderim midir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer