Ben yengeç
İnstagramdan bi kızla mesajlaşıyoruz amacı ney sizce?
Ben yengeç
Başıma geldi böylesi en nefret ettiğim tiptir hay şansıma ki kızda çok beğendiğim kızdı aileler tanıştırmıştı ama zorla konuşunca 100 satılık mesajıma 2 satırlık cevap yazınca muhabbetin devamı gelmeyecek şekilde cevaplar verince sinirlenip resti çektim engelledim...
Bineviakraba yakını diyebilirim kız içinamabiz bayadır arkadaşdık instagram da bana hikayesine yanıt verdi kendisi o şekilde başladı sohbetimiz ama pekte uzun sürmedi
Selamlar dostum aşağıda okuduğum kadarıyla ilk o yazmış fakat ilk onun yazası konuşmayı sürdürmek istediği anlamına maalesef gelmiyor karşı cins arada sırada kendi egosunu tatmin etmek için (tepkini ölçmek için, yazacak mı/ yazmayacak mı hesabı) bu tarz girişimlerde arada sırada bulunabiliyor. Hemen kendini kaptırma derim bırak yazma bakalım ne olacak.
Cevap
3Cevap
Kısacası seni siklemiyor umursamıyor kendimden biliyorum erkeklere yaptığım için 😂
Hoş bişeymi yaptıgın şey pekii hem muhabbeti o başlatıyor hemde siklemiyormu
Aynn öyle
Saçma değil ama ciddi düşünmen için çok erken
Snap felanda kullanıyor puanını sordum 190 k dedi 1 yıldır kullanıyomuş
Valla ben hiç indirmedim bile ama başkalarına uygunsuz foto atıyorlarmış bazıları öyle puan cogalıyormuş normal fotoda oluyor karşılıklı
Kız seni sallamıyor, umudu kes. Vakit kaybı
Aslında konuşmayıda o başlattı ama
Kısa yazıyorsa neden kasıyorsun ki
zorla konusuyo işte senle
Snap puanı 190 k dedi 1 yıldir kullanıyormuş
hey maaşallah
Olmazmı diyorsun
yani ne diyim
Valla konuşursa eger kıcilcım yaparsa ben onu ateşe çeviririm ama bu işler öyle hiźlica olmuyor şuanlık bekliyorum
Konuşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?