Uyumuş olsa 1 2 saat sonra dönmez mesaja. Gün içinde yazıp gece neden yazmıyor olabilir ki.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evli bile olabilir. Ya yedektesin ya da yedeklerin var olabilir
Wp de hiç aktif değil ama son görülmesi gözüküyor. Mantıksız mı düşünüyorum
nstagramı bilemem.
Gizlediği biseyler var kesin
Vardır zaten korkusu olmayan insan dır dır çekmez.
Ee cikar hayatindan
Çıkarcam zaten önce burnunu sürtsün
Ona dogrulari kıçından soksan girmez Çünkü bünyesi kabul etmez
Bunu Doğru söylüyorsun bak. Zaten umrumda değil bitti yazmaya bile kendimi yormak istemiyorum onun için. Görüldüyü yer yer çeker gider
Engelle gitsin ya tam unuttum dersin kendini hatırlatır
Geceleri gerçek sevgilisi gündüzleri yedeğiyle
Wp den konuşur aldattığı kişiyle öyle bir şey olsa wp ye girerdi ama son görülmesi aktif değil
Yanii son görülmesi bana yazdığı saatte kalıyor
Bir sürü uygulama var ya onu kim kullanır
O da doğru önceden böyle yapmazdı zaten. Telefonunu da göstermiyor bana sadece annesinin kardeşinin ölüsünün üzerine yemin ediyor başka yok
Yalana gümrük mü var ya yemin Herkes yapıyor Sen de yutuyor musun bunları senin gibi kaç kişiyi böyle sıraya düzgün Kim bilir
Güvenmediğim halde onun hareketleri olduğu halde yakınlaşmamız oldu. Keşke ayrılsaydım da nefsime yenilmeseydim
İnan yazık olmuş seni iyi kandırmış yemin etmesi bir kere yalan söylediğinin en büyük ispati
Annesine asla laf söyletmeyen biri inandım bende büyük yemin etmez diye. Elimde kanıt olmadan da ayrılamadım. Sence ne yapmam gerek fikrin varsa yardımcı olur musun
Hiç acımayacaksın vuracaksın tekmeyi popon şerefsizin
. Böyle sahtekar birine nasıl kandın ya
Keşke kanmış olsaydım aldatılsaydım ama. Yakınlaşmasaydım o daha büyük bir hatam. Konuşucam ve bitircem.
Artık olan olmuş geriye dönüş yok Bundan sonrası önemli daha kötü şeyler başına girebilir yazık olur sana bir an önce bitir kendine Bu iyiliği yap sakın onun yalanlarına Kanma artık
Doğru söylüyorsun dediklerini dikkate alıcam. Sana da çok teşekkür ederim şu gece vakti farkına vardırdığın için
İnan senin gibi tertemiz kızları böyle Sahtekarlar tuzağa düşürüyorlar yemin edip kandırıyorlar ailesiyle tanıştırsa bile yine inanma buna kaç kişiyi tanıştırdı ailesiyle şimdiye kadar Allah bilir
Onu da yapmış zaten. Hatanın neresinden dönsem kardır benim için. Allah bidaha şaşırtmasın senden de razı olsun
Ne demek istediğin zaman yazabilirsin buradan direkt yazılmıyor çünkü
Teşekkür ederimmm. Takipt edeyim o zaman. Bir durum olursa tavsiyeni her zaman dikkate alırım
Aldatılıyorsun sanırım
Aldatılsam wp ye girer ama girmiyor hiç. Mantıksız mı düşünüyorum
Çevrim içi oluşunu kapatmıştır
Yok açık son görülmesi gözüküyor
oyun oynuyordur
En güzeli oyunu benimle oynuyor da ayakta uyuyorum
evli
rajat birak adami
Zaten rahat bıraktığım için üstüne düşmediğim için cepte gördü beni. Ne hali varsa görsün istediği kadar takılsın 🤪
Gece bulmuş birini
Evli
Evli değil ailesine kadar biliyorum