"Aşk hayatım yok." Diyenler üzülmesin ve soruyu "Aşk hayatınız olsaydı Tom mu olurdunuz Jerry mi?" Diye okusun lütfen. 😁
Sürekli kaçan bir Jerry ve bıkmadan bir gün onu yakalayacağına inanan Tom! 🐭🐱
Benim bir aşk hayatım olsaydı Tom olurdum diye düşünüyorum. Zira sürekli kaçmak ve saklanmak benlik değil. Ali cengiz oyunlarıyla da işim olmaz. Ancak pusuda beklemek, o kişiyi kovalamak ve vakti gelince yakalamak tam benlik! 😂 Avuçlarım bomboş kalsa dahi, buna değerdi. 😂😂😂
Size soralım bir de. Kimler Tom, kimler Jerry? Neden? 👇
Kaçan ya da kovalayan biri olmak istemedim hiç. Benden kaçandan ben de kaçarım. Gelene ben de gelirim. Kimseyi kovalamam. Aşkı oyun sananlar gitsin kumda oynasın , kale yapsın. 😄
Küçükken mahallede saklambaç oynardık, ben hep ebe olurdum 😂 Ben kovalamayı seviyorum. Saklanmak hiç bana göre değil. O yüzden aşk hayatım olsaydı, ben Tom oolurdum. Kovalardım ve sonunda yakalardım. Hızlı koşarım 😂
Hiç değil padişahın kızı 😐 Seviyorsun, Seviyorsun, Seviyorsun, Çok seviyorsun, Ama karşılık bulamıyorsun. Sürekli kovalıyorsun, Belki olur da bir gün yeniden severse ilk beni görsün gözleri, beni sevsin diye, Ama yok Ama yok Ama yok oğlu yokkk😔 Acı verici.
ben en azından fake atmıyordum neyse o zaten onlar geliyordu gelen gelince de diyodum böyleyken böyle işine gelirse onlarında zaten niyet çoğunlukla o olduğu için sıkıntı çıkmıyodu
Tam bir Jerryimdir tam hem de olursa da Jerry' ciliğe devam. 🤷♀️😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O büyülü his bence yaşamda bir ya da iki kez yaşanır. Onda da kim olduğumuzun bir önemi olmaz, heves ve gizdeki ziynete hayran iki birbirine ısınmıs kalp her şartta mesut olacaktır... İnşaAllâh.
Hareket yok , girişim yok, bir kaç uğraşan var abuk sabuk benimle alakası yok. Esas olay Tom ve Jeri arasında geçiyor ben dışardayım aama benimle de uğraşıyorlar bir şekilde..