Aşk İlişkileri Hem evli olup hem eski sevgilisi ile görüşen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Doğru olmadığını biliyorum ama görüşüyorum. Kendime hakim olamıyorum. Benim gibi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Hem evli olup hem eski sevgilisi ile görüşen var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet var evli olup sevgilisi olan, eskisiyle görüşün eşiyle çocuk yapmayı düşünen bile var.. 1 1 Yorumla Devoxer +1 yıl Şunu ekleyim, yaptığın doğru bir şey değil yine de yakalanana kadar sorun yok zihniyeti de var.. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görüşme değilde arada bir mesajlaşma instadan takip ediyoruz ama öyle aşk meşk konuşmaları felan yok tabikide normal arkadaş gibi 1 0 Yorumla
Ayrılıkotu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı. O zaman s. ktr git onla evlen adamın arkasından iş çevirme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne diye elimdekini kaybedeyimBirisi geçici diğeri kalıcı Yorumla Ayrılıkotu +1 yıl Ayyy çok çirkinsin yaa midemi bulandirdin. Ne demek biri geçici biri kalıcı ... Yaşattığıni yaşamadan ölmezsin umarım Yorumla Soran +1 yıl Yaşadım merak etme Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Gizli tutmak yerine neden bunu buraya yazarak milletin evlilikten soğumasına sebebiyet veriyorsun? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir amacım yokBenim yazmamla birisi evlilikten soğuyacaksa evlenmesin zaten Yorumla AgentKid +1 yıl Yani saçmalamışsın adeta. Yorumla Soran +1 yıl İlgi çekmek ile boş konuşmayı karıştırıyosun sanırım Yorumla AgentKid +1 yıl Yani bunu neden buraya yazdığını anlayamadım sadece. Yorumla Soran +1 yıl Anlama Yorumla AgentKid +1 yıl Peki. Yorumla Beyyza66 +1 yıl Harbi ya yemin ederim burada ki sorulari okuyunca evlenesim gelmiyor Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. şimdi yargılama timi gelir ama insan böyle durumlarda kalbine söz geçiremez. yapcak bişi yok. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı. Kendine dahi hakim olamayan bir insan çok acınası wow 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Eskileri ile değil :D :D 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hiç öyle saçmalıklarım olmadı şükür 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kesin olmamıştır Yorumla Illecebrous +1 yıl olmadı tabii. yeni nesilde türeyen bir konu bu. bitmiyor eskileri bir türlü Yorumla Soran +1 yıl Olmadıysa ne mutlu sana. Daim olsun Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Duygularınla hareket etme 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Görüşmek derken? Bir şey oluyor mu aranızda? 0 0 Yorumla
Nothingnc Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Empati kur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok fazla hemde 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çak beşlik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hamile kalırsan kocana yutturur musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yaparsın Yorumla Soran +1 yıl Aldırırım çaktırmadanNeden zordun Yorumla Soran +1 yıl Sordun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet var evli olup sevgilisi olan, eskisiyle görüşün eşiyle çocuk yapmayı düşünen bile var..
Şunu ekleyim, yaptığın doğru bir şey değil yine de yakalanana kadar sorun yok zihniyeti de var..
Görüşme değilde arada bir mesajlaşma instadan takip ediyoruz ama öyle aşk meşk konuşmaları felan yok tabikide normal arkadaş gibi
O zaman s. ktr git onla evlen adamın arkasından iş çevirme
Ne diye elimdekini kaybedeyim
Birisi geçici diğeri kalıcı
Ayyy çok çirkinsin yaa midemi bulandirdin. Ne demek biri geçici biri kalıcı ... Yaşattığıni yaşamadan ölmezsin umarım
Yaşadım merak etme
Gizli tutmak yerine neden bunu buraya yazarak milletin evlilikten soğumasına sebebiyet veriyorsun?
Öyle bir amacım yok
Benim yazmamla birisi evlilikten soğuyacaksa evlenmesin zaten
Yani saçmalamışsın adeta.
İlgi çekmek ile boş konuşmayı karıştırıyosun sanırım
Yani bunu neden buraya yazdığını anlayamadım sadece.
Anlama
Peki.
Harbi ya yemin ederim burada ki sorulari okuyunca evlenesim gelmiyor
Bende öyleyim uzun zamandır hemde kac yıllık evlisn
şimdi yargılama timi gelir ama insan böyle durumlarda kalbine söz geçiremez. yapcak bişi yok.
Kendine dahi hakim olamayan bir insan çok acınası wow
Eskileri ile değil :D :D
hiç öyle saçmalıklarım olmadı şükür
Kesin olmamıştır
olmadı tabii. yeni nesilde türeyen bir konu bu. bitmiyor eskileri bir türlü
Olmadıysa ne mutlu sana. Daim olsun
Evet ama arkadaş olarak iyi geliyor
Duygularınla hareket etme
Görüşmek derken? Bir şey oluyor mu aranızda?
Bende
Birleşme var mı sizde de
vardır illaki
Empati kur.
Çok fazla hemde
Çak beşlik
Hamile kalırsan kocana yutturur musun
Hayır
Ne yaparsın
Aldırırım çaktırmadan
Neden zordun
Sordun